Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Κύριε Πρωθυπουργέ, είπατε ψέμματα στους πολύτεκνους προεκλογικά.

       Ντροπή σας!!!! 
   Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!!!! Πυροβολείτε ανελέητα την ελληνική οικογένεια, και μάλιστα την πολύτεκνη οικογένεια.  Κύριε Πρωθυπουργέ, είπατε ψέμματα στους πολύτεκνους προεκλογικά.  Κύριοι της συγκυβέρνησης, είστε συνυπεύθυνοι γι' αυτό το ανοσιούργημα!!!  Κατεδαφίζετε τα πάντα ανερυθρίαστα!! Υποτίθεται ότι σώζετε την Ελλάδα πώς; Εξαθλιώνοντας τα παιδιά της;;!!!   
      Η Κυβέρνηση της οποίας ηγείσθε, μπροστά σ΄ αυτό τον ορατό κίνδυνο αφανισμού του Έθνους, αντί να σημάνει συναγερμό για την ανατροπή της εφιαλτικής καταστάσεως της υπογεννητικότητος, έχει επιδοθεί σε μία επιδρομή κατά των πολυτέκνων, που δεν έχει προηγούμενο, τους οποίους πλήττει ανελέητα καταργώντας κάθε μέτρο, που αποτελούσε δημογραφικό κίνητρο και οδηγούσε στην απόκτηση της πολυτεκνικής ιδιότητος, με την απόκτηση παιδιών από τους νέους και τις νέες Ελληνίδες.  Καταπατούνται όλες οι διατάξεις του Συντάγματος και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που προστατεύουν τις πολύτεκνες οικογένειες.
  Ελπίζουμε πως, έστω και την ύστατη στιγμή, ο Πρωθυπουργός της χώρας αλλά και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί της συγκυβέρνησης δεν θα επισπεύσουν τον αφανισμό του Ελληνισμού, αλλά θ΄ αντισταθούν.  Το τελευταίο άρθρο του Συντάγματός μας αναφέρει ότι η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.  Να είστε βέβαιοι πως οι Έλληνες πολύτεκνοι θα αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο για την τήρησή του! 
Κων/νος Π.