Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Με την συμμορία τους και τους αχυρανθρώπους τους τύπου Παπανδρέου, γονάτισαν τα Βαλκάνια και την Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Συρία, την Λιβύη κλπ, ρίχνοντας τες στα νύχια του ισλαμοφασισμού και της κτηνωδίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τώρα που όλα τα ΜΜ”Ε” έμαθαν για τους ισλαμοφασίστες της Μπόκο Χαράμ, μάθετε και αυτό:

Hilary Clinton vampire2Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ! Το 2011, FBI και η CIA την πίεζαν να το κάνει, αυτή όμως απλώς κονόμαγε πάνω στο αίμα των γηγενών χριστιανών της Αφρικής. Όπως κονόμησε στο αίμα των Ελλήνων. Αντίθετα, αυτή έβγαζε “αυστηρές προειδοποιήσεις” στην κυβέρνηση της Νιγηρίας, όταν κυνηγούσε τους σφαγείς παιδιών μετά τα τρομερά ολοκαυτώματα στα χριστιανικά σχολεία!

Αυτά είναι τα καθάρματα που με την συμμορία τους και τους αχυρανθρώπους τους τύπου Παπανδρέου, γονάτισαν τα Βαλκάνια και την Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Συρία, την Λιβύη κλπ, ρίχνοντας τες στα νύχια του ισλαμοφασισμού και της κτηνωδίας.

Αυτό το κτήνος, εμπόδισε τις ΗΠΑ να ανακηρύξουν τους ισλαμοφασίστες της Μπόκο Χαράμ ως τρομοκρατική οργάνωση, απλούστατα επειδή ήταν προμηθευτής μαχητών στο Κοσσυφοπέδιο, στην Λιβύη, την Αίγυπτο, την Συρία και προσεχώς στην Ελλάδα.

hillary boko haram

Άλλωστε η Νιγηρία όσο δρα η Μπόκο Χαράμ, πουλά φτηνά τον εθνικό της πλούτο στην συμμορία Κλίντον – Σόρος.

Ποιός λοιπόν νοιάζεται για κάποια εκατομμύρια σφαγμένους Χριστιανούς γηγενείς της Αφρικής; Σάμπως νοιάστηκε κανένας για τους Αρμένιους, τους Ίωνες και τους Ποντίους;

olympia