Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η Δύση ως Πόντιος Πιλάτος υποτάσεται τις οργασμικές οιμωγές του Αλλαχ Ακμπάρ και ανέχεται τις αλλεπάλληλες σταυρώσεις νέων ανθρώπων στη Συρία.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ


η σταύρωση από το τζιχαντιστικό siteΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ/ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ 

Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Η Δύση ως Πόντιος Πιλάτος υποτάσεται τις οργασμικές οιμωγές του Αλλαχ Ακμπάρ και ανέχεται τις αλλεπάλληλες σταυρώσεις νέων ανθρώπων στη Συρία.
Μετά την αναποτελεσματικότητα των μαζικών αποκεφαλισμών, των ακρωτηριασμών και των δημοσίων διαπομπεύσεων των σύριων αντιστεκόμενων πολιτών, οι ισλαμιστές επιστρατεύουν την επώδυνη τιμωρία της σταύρωσης.
Το ISIS (Iσλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής) εκτέλεσε δημόσια τρεις άνδρες στο Maskanah στην περιοχή του Χαλεπίου, ένας εκ των οποίων τεκμηριωμένα σταυρώθηκε. Το θύμα είναι έφηβος. Τον άφησαν επί ώρες στο ικρίωμα προς παραδειγματισμό.Μικρά παιδιά περιεργάζονται το αποτρόπαιο θέαμα.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση σε τζιχαντιστικό site και που τη συνοδεύει με κείμενο και φωτογραφικό υλικό, αναφέρει :
« Το ισλαμικό δικαστήριο της εφαρμογής των ποινών στην περιοχή του Χαλεπίου επέβαλε αυτά που προστάζει ο Αλλάχ για τους αποστάτες.Τιμωρήθηκαν με θάνατο ενώπιον όλων των μουσουλμάνων 3 άπιστοι « σαμπίχα » (shabiha δηλ συνεργάτες του Άσσαντ) διότι κατασκεύαζαν φυλάκια ελέγχου γεγονός που αποδεικνύει ότι ήταν πιστοί στην κυβέρνηση .Δόξα και τιμή στον Αλλάχ που δολοφονήθηκαν και οι 3 αποστάτες. »
o Εσταυρωμένος του Χαλεπίου
Στις αρχές της εβδομάδας η ίδια οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη δημόσια εκτέλεση εφτά προσώπων στη Ράκκα , ενώ δημοσιοποίησε φωτογραφίες από τη σταύρωση των δυο εξ αυτών. Στις 16 Απριλίου αναρτήθηκε βίντεο με την πρώτη σταύρωση νεαρού άνδρα που συγκλόνισε τη διεθνή κοινή γνώμη. Η επίσημη κατηγορία ήταν η κλοπή τροφίμων. Στις 18 του ίδιου μήνα η μοναχή Rakhida κατήγγειλε στο radio vatican ότι « οι τζιχαντιστές σταυρώνουν χριστιανούς που αρνούνται να προφέρουν την ισλαμική ομολογία πίστης sahada » (rtl).

η προετοιμασία του χειρουργικού τραπεζιού για τον ακρωτηριασμόΚαι ενώ το χρονικό των Σταυρώσεων παγιώνεται ως η νέα τιμωρητική πρακτική της συγκεκριμένης οργάνωσης που αποτελεί παρακλάδι της Αλ Κάιντα, οι αποκεφαλισμοί και οι ακρωτηριασμοι κορυφώνονται. Μέλη της ISIS ακρωτηρίασαν τα χέρια 4 ανδρών με την κατηγορία της κλοπής στο Μanbij της περιοχής Χαλεπίου. Δημοσιεύθηκε φωτογραφία στην οποία οι ισλαμιστές έχουν ετοιμάσει υπαίθριο χειρουργικό τραπέζι με γάζες, γάντια και εργαλεία προκειμένου να πραγματοποιήσουν με κάθε « ιατρική δεοντολογία » τον επικείμενο δημόσιο ακρωτηριασμό.
το πλήθος αναμένει τη Σταύρωσητο logo της ISIS από το site της δημοσίευσηςπεριμένοντας την εκτέλεση ή σταύρωσηο δρόμος προς το ΓολγοθάΜύηση των παιδιών στο έγκλημαJPGη ανακοίνωση της ISIS