Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΜΝΗΜΗ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ







Μνήμη δικαίου μετ' εγκωμίων.

Ένας  άγιος επίσκοπος, προ του οποίου έκλιναν γόνυ χιλιάδες πιστοί, επειδή εκείνος δεν έκλινε γόνυ τω ...Βάαλ, όπως έκλιναν γόνυ οι άλλοι αντίχριστοι επίσκοποι δολοφόνοι του, 
που επέτρεψε ο Θεός για την απανθρωπιά τους απέναντι στους αθώους αδελφούς τους, άλλα και για το σημερινό καθημερινό ευλογημένο από αυτούς έγκλημα των Κανιβαλικών Μεταμοσχεύσεων του Γένους των Ελλήνων, να καταντήσουν την Εκκλησία της Ελλάδος ένα άγριο, μόνιμο και διαρκές ΣΦΑΓΕΙΟ και ΕΝΑ με την Παναίρεση του Οικουμενισμού Πανθρησκειασμού.

Οι πιο πολλοί από αυτούς τους αχρείους, αφανισθήκαν και για πάντα, αλλά κάποιοι ζουν ακόμα και σήμερα σαν ....μυρμηκολέοντες της αιώνιας εντροπής.

Η αμοιβή του; 

Ενώ κατακρεουργήθηκε από τους βαρβάρους ..."ΚΑΪΝ"!!! αρχιερείς της Αισχύνης, δοξάζεται από τον Θεό εις τους αιώνας των αιώνων.

Νά  ‘χουμε την άγια ευχή του και την ευλογία του, σε αυτήν την φρικαλέα εποχή της παντελούς λειψανδρίας. 

Λαρισαίοι Αγωνιζόμενοι  Χριστιανοί.

Εσείς είστε οι νικητές 
εις τους αιώνες. 

Όσοι  μείνατε πιστοί και εφ' όρου ζωής, στην Κανονική τάξη και αρνηθήκατε να συμμαχήσετε με ΟΛΟΥΣ τους μετέπειτα Σάπιους ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΕΣ.

Ψηλά τα λάβαρα.

Όρθιες οι καρδιές.

Πύρ  πνέοντες.

Ο ΘΕΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ 
ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ 
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ 
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
================
 http://apotixisi.blogspot.gr/

Σήμερα 27 Ιουλίου τελέσθηκε το μνημόσυνο του μακαριστού και αξέχαστου Μητροπολίτη Λάρισας π. Θεολόγου, στην Ιερά Κομνήνειο Μονή Στομίου Λάρισας, όπου επί δεκαοκτώ (18) χρόνια αναπαύεται το ιερό του σκήνωμα. 

 Αποτελεί ξεχωριστό γεγονός γιατί ξεχωριστός υπήρξε και ο ίδιος στην επίγεια ζωή του. 

Υπήρξε πραγματικά ταπεινός, πράος, άκακος, ανεξίκακος, ακτήμονας, μονοχίτων, αγαθός, λευίτης με φόβο Θεού, αθόρυβος εργάτης της φιλανθρωπίας σε βαθμό να μην του βρίσκεται δραχμή πριν το τέλος του μήνα, ειρηνικός, συγχωρητικός αλλά και γενναίος, αγωνιστικός, ακατάβλητος και ανυποχώρητος μπροστά στην αδικία, υπερασπιστής των ιερών και οσίων μέχρι θυσίας γι’ αυτό και μισήθηκε, συκοφαντήθηκε και εξορίσθηκε από τους συνεπισκόπους και την εμπερίστατη Ιεραρχία «βαρύς γάρ και βλεπόμενος». 

Μην απορείτε, αναγνώστες μας, για τις παραπάνω αναφερόμενες αρετές – λίγες αποκαλύψαμε απλώς για να τονίσουμε ότι «ουκ ήτο εκ του κόσμου τούτου», καμία η σχέση του με τους λεγόμενους «επισκόπους», ήταν ξεχωριστός γι’ αυτό και το μνημόσυνό του αποκτά ιδιαίτερη σημασία. 

http://www.agonas.org/