Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΞΕΠΕΣΜΟΣ! Ο καθηγητής της Παλαιάς Διαθήκης στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εβδομαδιαίας συνεστίασης του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΑ, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace.

    Ο εκλεκτός των ροταριανών  κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου, νέος Κοσμήτορας της θεολογικής του Α.Π.Θ

   Με προϋπηρεσία στους ροταριανούς, με   υποτροφία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών ο Οικουμενισμός και η Μασονία προάγεται στις Θεολογικές σχολές. 
   Οι δεσποτάδες αυτάρεσκα αδολεσχούν ναρκισευόμενοι ταοί,  απρακτότεροι βατράχων, θεώμενοι    την κουρά  του εφησυχάζοντος  ποιμνίου τους.


Ο καθηγητής κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου, νέος Κοσμήτορας της θεολογικής του Α.Π.Θ Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ανατόλια (17-03-2010)
ΠΗΓΗ :http://www.photoreportage.gr/index.php?event=3936


Ένας από τους κορυφαίους πνευματικούς ανθρώπους της πόλης μας, ο Καθηγητής της Παλαιάς Διαθήκης στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εβδομαδιαίας συνεστίασης του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΑ, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace.

Με το μεστό του λόγο ο ομιλητής καθήλωσε τους παριστάμενους Ροταριανούς, αναλύοντας τη θέση των θρησκειών και ειδικότερα της Ορθοδοξίας, απέναντι στις αυξημένες προκλήσεις του 21ου αιώνα, ενώ ακολούθησε διεξοδική συζήτηση με πληθώρα ερωτημάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης, ο ΑΝΑΤΟΛΙΑ υποδέχτηκε ένα νέο μέλος, τον επιχειρηματία Βασίλη Παπαθεοδώρου από το ακριτικό Πέπλο του Ν. Έβρου


Σταύρος Οραήλογλου - Γεώργιος Ελευθεριάδης - Κώστας Δεμίρης - Μιλτιάδης Κωνσταντίνου
Αποστολή:
Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ανατόλια
Αποστολή:
Γεώργιος Ελευθεριάδης, Πρόεδρος Ρ.Ο.Θ Ανατόλια Μιλτιάδης Κωνσταντίνου, ομιλητής, καθηγητής Θεολογίας Α.Π.Θ Κώστας Δεμίρης, Αντιπρόεδρος Ρ.Ο.Θ Ανατόλια
Αποστολή:

Σταύρος Οραήλογλου - Βασίλης Παπαθεοδώρου - Γεώργιος Ελευθεριάδης
Αποστολή:
Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ανατόλια
Αποστολή:ο Καθηγητής της Παλαιάς Διαθήκης στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εβδομαδιαίας συνεστίασης του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΑ, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace.