Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Βουλευτής του Ισραήλ: "Nα σκοτώσουμε ολες τις Παλαιστίνιες μητέρες"

Ισραηλινοί τραγουδάνε: "Δεν έχει σχολείο αύριο στην Γάζα γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά!" 
ΦΡΙΚΗ !!!
Δηλώσεις μέλους του Ισραηλινού Κοινοβουλίου
ShareΣάλο έχει προκαλέσει η δήλωση μέλους του Ισραηλινού κοινοβουλίου, της Ayelat Shaked, η οποία, αφού κατηγόρησε όλους τους Παλαιστινίους ως τρομοκράτες συμπλήρωσε ότι όλες οι μητέρες τη Παλαιστίνης θα πρέπει να σκοτωθούν κατά τη διάρκεια της επίθεσης στη Γάζα.


Σύμφωνα με το Ιρανικό ειδησεογραφικό σάιτ, PressTV, ανέφερε, ότι αυτές οι μητέρες έδωσαν ζωή σε «μικρά φίδια».

«Θα πρέπει να πεθάνουν και τα σπίτια τους θα πρέπει να καταστραφούν έτσι ώστε να μην γεννούν πλέον τρομοκράτες» και πρόσθεσε «είναι όλες εχθροί, και το αίμα τους θα έπρεπε να είναι στα χέρια μας. Αυτό ισχύει επίσης για τις μητέρες των νεκρών τρομοκρατών».


Σε απάντηση στα σχόλια της Ayelet Shaked, ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η πολιτική του Ισραήλ στη Γάζα δεν διαφέρει σε τίποτα από την νοοτροπία του Χίτλερ.

«Μια Ισραηλινή δήλωσε ότι οι Παλαιστίνιες μητέρες έπρεπε επίσης να σκοτωθούν. Και είναι μέλος του ισραηλινού κοινοβουλίου. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της νοοτροπίας της και αυτής του Χίτλερ;», αναρωτήθηκε ο Ερντογάν. 
Σχετικά Άρθρα

Ισραηλινοί τραγουδάνε: "Δεν έχει σχολείο αύριο στην Γάζα γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά!"
Βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου εμφανίζει, Ισραηλινούς να φωνάζουν στους δρόμους αρρωστημένα συνθήματα, υπερ της γενοκτονίας του Ισραήλ.
Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ισραηλινός δημοσιογράφος κατέγραψε ακροδεξιούς συμπατριώτες του να πανηγυρίζουν στους δρόμους για τον θάνατο παιδιών. Το βίντεο που ανάρτησε στο YouTube τους έδειχνε να τραγουδούν: «Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!»