Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΝΩΤΤΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ . Πέρασε τελικά το Αντιρατσιστικό! Ο διωγμός των Ελλήνων μόλις ξεκίνησε και επίσημα…


PAKISTAN_515_355
Πέρασε τελικά το Αντιρατσιστικό! Ο διωγμός των Ελλήνων μόλις ξεκίνησε και επίσημα…
http://www.pentapostagma.gr/     
Με ονομαστική ψηφοφορία για τα τρία κυριότερα άρθρα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, που είχαν ζητήσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, ολοκληρώθηκε στο Γ” Θερινό Τμήμα η επί των άρθρων υπερψήφισή του. Έτσι λοιπόν, πέρασε τελικά από τη Βουλή το πολυσυζητημένο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, αλλά «μέχρι το κόκκαλο» ρατσιστικό για τους Έλληνες πολίτες…
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση και σε όσους το υπερψήφισαν, καταργώντας επί της ουσίας κάθε ελευθερία της έκφρασης και δυνατότητα κατάκρισης των «κακώς κειμένων» που συμβαίνουν γύρω μας. Για να γνωρίζετε, δεν έχετε πλέον δικαίωμα να επικρίνετε την εισβολή λαθρομετανάστων στη χώρα μας. Και βέβαια απαγορεύεται από εδώ και στο εξής να τους αποκαλείτε«λαθρομετανάστες», καθώς ο επίσημος πλέον όρος είναι «παράτυποι μετανάστες»! Επίσης, δεν σας επιτρέπεται να επικρίνετε τις ομοφυλοφιλικές θέσεις, ακόμα και την προπαγάνδισή τους, ως κάτι αφύσικο και λάθος, γιατί θα κατηγορηθείτε και πάλι ως ρατσιστές και θα διωχθείτε ανάλογα. Με απλά λόγια, η δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο…

Το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα ονόματα των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ και των τριών άρθρων, ώστε να πέσουν επιτέλους οι «μάσκες» και να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε…

Για το πρώτο άρθρο που αφορά τη δημόσια υποκίνηση ρατσιστικής βίας ή μίσους, ονομαστική ψηφοφορία είχε ζητήσει η Χρυσή Αυγή.

Υπέρ ψήφισαν 58 βουλευτές (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι βουλευτές), ενώ «παρών» ψήφισαν 31 βουλευτές: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι εκ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ακολούθησαν την κομματική γραμμή (Γ. Δημαράς και Μ. Κόλλια-Τσαρουχά), η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μ. Ρεπούση και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Πολύδωρας και Μ. Ανδρουλάκης. Κατά του άρθρου ψήφισαν δέκα βουλευτές: Οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ρ. Μακρή και Π. Χαϊκάλης, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Καπερνάρος, Γ. Κασαπίδης και Γ. Κουράκος, και οι παρόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ.

Για το δεύτερο άρθρο που αφορά την κακόβουλη άρνηση των γενοκτονιών που έχει υπερψηφίσει η ελληνική Βουλή, ονομαστική ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής.

Υπέρ του άρθρου τάχθηκαν 54 βουλευτές (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι βουλευτές), κατά τάχθηκαν 42 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ, KKE, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, η Μ. Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Χρ. Αηδόνης, Π. Τατσόπουλος, Β. Καπερνάρος, Γ. Κασαπίδης και Γ. Κουράκος), ενώ «παρών» δήλωσαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Πολύδωρας, Μ. Ανδρουλάκης και Δ. Ψαριανός.

Το τρίτο άρθρο αφορά τη δίωξη των δραστών των παραπάνω αξιόποινων πράξεων, ακόμα και αν τα διαδικτυακά μέσα που χρησιμοποιούν βρίσκονται εκτός Ελλάδος. Ονομαστική ψηφοφορία γι” αυτό είχε ζητήσει η Χρυσή Αυγή.

Υπέρ του άρθρου τάχθηκαν 60 βουλευτές (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ανεξάρτητοι βουλευτές), 29 ψήφισαν «παρών» (οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η Μ. Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Πολύδωρας και Μ. Ανδρουλάκης), ενώ κατά του άρθρου τάχθηκαν δέκα βουλευτές (Χρυσή Αυγή, KKE, οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ρ. Μακρή και Π. Χαϊκάλης, καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Β. Καπερνάρος, Γ. Κασαπίδης και Γ. Κουράκος).

Ο διωγμός των Ελλήνων μέσα στην ίδια τους την πατρίδα μόλις ξεκίνησε…