Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης και οι ποιμένες μας αποδείχθηκαν επιεικώς κατώτεροι των περιστάσεων, καθιστώντας την Εκκλησία θεραπαινίδα


Το έγκλημα συνετελέσθη! 


Το άνομο νομοσχέδιο περιεβλήθη, επί τέλους, για κάποιους, αγωνιωδώς αναμένοντες, παράγοντες της αποσύνθεσης και της ανωμαλίας, της συμφοράς και της παρακμής,, την ισχύ νόμου! Το έκτρωμα και τερατούργημα που στραγγαλίζει την ελευθερία της εκφράσεως και ποινικοποιεί την εκφορά και κατάθεση του γνήσιου, αγιογραφικού και αγιοπατερικού, εκκλησιαστικού λόγου κατέστη νόμος του κράτους προς αιώνια καταισχύνη των όσων συνετέλεσαν, καθ οιονδήποτε τρόπο, στη δρομολόγηση της απευκταίας αυτής εξελίξεως!
    Το επαίσχυντο δήθεν "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο έγινε νόμος του κράτους με τη σκανδαλώδη ανοχή της "διοικούσας" Εκκλησίας! Εκτός ολίγων επαινετέων εξαιρέσεων που διέσωσαν την αξιοπρέπεια και το κύρος του αρχιερατικού αξιώματος οι πλείστοι των ιεραρχών διακρίθηκαν για την εκκωφαντική τους σιωπή, τη βοώσα και κράζουσα απραξία, αφωνία και ατολμία τους!
 Με επικεφαλής τον, κρίμασιν οις οίδε Κύριος, κατέχοντα την αρχιεπισκοπική καθέδρα της κατ Ελλάδα Εκκλησίας και ακολουθούσης της πλειοψηφίας των μελών του αρχιερατικού σώματος οι ποιμένες μας αποδείχθηκαν επιεικώς κατώτεροι των περιστάσεων καθιστώντας την Εκκλησία θεραπαινίδα του αντίχριστου Καίσαρα στον οποίο ούτε μια ντουφεκιά δεν είναι ικανοί να δώσουν!
      Και σαν να μην έφθανε η σιωπή και ο συμβιβασμός είδαν το φως της δημοσιότητος και κάποιες επιεικώς ατυχείς, μολονότι βαρύτερη έκφραση θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε, επισκοπικές δηλώσεις γνωστής σκέψεως και κατευθύνσεως ιεραρχών, σφόδρα αρεστών στο πολιτικο-δημοσιογραφικό (καφρικό) κατεστημένο που διαφενετεύει τη δημόσια ζωή και "εκλεκτών" των συστημικών μέσων μαζικής εξαχρειώσεως (ΜΜΕ), που επεχείρησαν να απαξιώσουν στα μάτια της , ανηλεούς πλύσεως εγκεφάλου υφισταμένης, κοινής γνώμης εκείνους τους ποιμένες που δεν ταύτισαν την αρχιερατική τους τιμή και αξιοπρέπεια με την απαθή θέαση των όσων σατανικών τεκταίνονται στο ερεβώδες παρασκήνιο αλλά, υπείκοντες στη φωνή της αρχιερατικής τους συνειδήσεως και κατά ποιμαντικό χρεός ενεργούντες, καυτηρίασαν και στηλίτευσαν το ελεεινό προιόν του περιεχομένου της εγκεφαλικής κάψας ενίων πολιτικών "φωστήρων", υπηρετών της νέας θεότητας του αιώνα μας, της περιβόητης και διαβόητης και δυσώνυμης "θεότητας" του "αιώνος τούτου του απατεώνος και καταργουμένου", της "πολιτικής ορθότητας" δηλονότι!
   Παρά τον ένοχο συμβιβασμό, όμως, της "διοικούσας" Εκκλησίας τα πιστά της μέλη, κληρικοί και λαικοί, δεν πρόκειται να υποστείλουν τη σημαία του αγώνα αναντίον της νομοθετικής κατοχυρώσεως του στραγγαλισμού της ελευθερίας της εκφράσεως που απεργάζεται, χρησιομοποιώντας ποικίλες και γελοίες σοφιστείες, το επαίσχυντο αυτό νομοθέτημα.
"Νυν κρίσις εστί"! Όχι μόνο των συμβιβασμένων ποιμένων αλλά και των πιστών τέκνων της Εκκλησίας, κληρικών και λαικών, και, ειδικά, των επιφορτισμένων με την απονομή της δικαιοσύνης! 
   "Πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον ή ανθρώποις" εντέλλεται ο απολύτου κύρους και αιωνίας ισχύος νόμος του Θεού προς τα μέλη της Εκκλησίας, μεταξύ των οποίων και προς τους επιφορτισμένους με την απονομή της δικαιοσύνης!! Νόμος με Ν κεφαλαίο και όχι νόμος με ν μικρό,άνομος και άθεσμος, που "αντινομοθετεί τω αιωνίω νομοθέτη Χριστώ" κατά τον άγιο Ιωάννη το Χρυσόστομο!
  Η νέα τάξη και οι υπηρέτες της έχουν "λυσσάξει" να μας απο-ορθοδοξοποιήσουν, να μας αφελληνίσουν, να μας εκμαυλίσουν, να παραλύσουν τις αντιστάσεις μας. Και στοχεύουν στην αλλοίωση του φρονήματός μας! Χτυπάνε με μένος την Ορθοδοξία, την Πατρίδα, την Οικογένεια, το γάμο, την πολυτεκνία. Προάγουν τον οικουμενισμό και την εκκοσμίκευση στην Εκκλησία, απαξιώνουν τον πατριωτισμό και εθνισμό "βαφτίζοντάς" τον "εθνικισμό", καλλιεργούν το διεθνισμό και την κατάργηση των συνόρων, λανσάρουν τη σεξουαλική ανωμαλία και διαστροφή σαν "εναλλακτικό τρόπο σεξουαλικής συμπεριφοράς" ανατρέποντας την ανθρώπινη οντολογία και φυσιολογία, φορολογούν αγρίως τους πολυτέκνους, εξοβελίζουν τους ιερείς-εξομολόγους απ τα σχολεία, απο-ορθοδοξοποιούν το μάθημα των Θρησκευτικών, μας έχουν ζεύξει στο άρμα της "πολυπολιτισμικότητας" και του "πολυθρησκειασμού". 
   Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, (ψευδο) πνευματικοί άνθρωποι, κανάλια, ιστολόγια όλα υπηρετούν το δαιμονικό αυτό σκοπό. Κι από κοντά, με τον τρόπο τους, κάποιοι εξ αυτών ίσως και ανεπιγνώστως, "αβαντάρουν" την όλη κατάσταση και κάποιοι εκκλησιαστικοί καθώς και κάποιοι εκπρόσωποι των, κατ όνομα και κατ ευφημισμόν, θεολογικών σχολών!
Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αγώνες! Για ύβρεις, απαξιώσεις, λοιδορίες, χλεύη, καγχασμούς, απαξίωση, επαγγελματική και κοινωνική εξουθένωση και για μαρτύριο ακόμη! Οι πιστοί όμως δεν είναι φορείς συστολής της αγωνιστικότητας και υποστολής της σημαίας του αγώνα αλλά φορείς ηρωικού και αγωνιστικού πνεύματος!
 ΣΧΟΛΙΟ  στις Ακτίνες :Λ.Ν.