Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Οι "Αντι-Οικουμενιστές" αρνούνται να πάρουν θέση!



Τὰ οἰκουμενιστικὰ δρώμενα καταιγιστικά. Οἱ Οἰκουμενιστὲςδραιώνουν τν αρεση δουλεύοντας μ λιγγιώδεις ρυθμούς,ν ο ντι-Οκουμενιστς ντιδρον μ ρυθμος χελώνας.κόμα ν δηλώσουν παρουσία, μετὰ τν καλοκαιριν ἀντι-Οἰκουμενιστικὴ τους ραστώνη, νὰ δώσουν τὸ παρὸν ἔστω καὶ μὲ κάποιο νέο χαρτοπόλεμο.
Γι λλη μι φορά ρνονται ν παντήσουν κα ν πάρουνπίσημη θεολογικ θέση γι τ κρίσιμο θέμα τςΔιακοπς τς Μνημονεύσεως τν Οκουμενιστν –παρὰ τὶς παρακλήσεις καὶ τὶς προκλήσεις– ἔχοντας διὰ τῆς σιωπῆςἀποφασίσει, γιὰ ἄλλη μι φορά, χωρς θεολογικ λόγο νὰ καταδικάζουν ἀδελφοὺς καὶ πνευματικά τους τέκνα.
γωνίζονται μάλιστα (ὅπως ἐγκύρως πληροφορηθήκαμε) νπροσεταιριστον τν μόλις ποτειχισθέντα ερομόναχο, κατο πόσχονται τι θ τν ντάξουν σ ντι-Οκουμενιστικτάχα Μητρόπολη ἢ Ἱ. Μονή, μὲ σκοπὸ ν κυρώσουν τνποτείχισή του, φο θ ντειχισθεῖ καὶ θὰ μνημονεύει καὶ πάλι Οἰκουμενιστὲς καὶ "ντι-Οκουμενιστς" πισκόπους, πο δείχνουν τν ντι-Οκουμενισμό τους ...κοινωνοντες μτος παναιρετικος Οκουμενιστές.
Ἔτσι νομίζουν πὼς θὰ ξεπεράσουν τὸν σκόπελο τῆς ἀποτειχίσεως, ἔτσι θὰ ἀποφύγουν νὰ τὰ ...βάλουν μὲ τοὺς Ἁγίους Πατέρες ποὺ διὰ πράξεων, λόγων καὶ θεσπίσεως Ἱερῶν Κανόνων ἐντέλλονται τὴν μὴ κοινωνία μὲ αὐτοὺς ποὺ οἱ ἴδιοι κατονομάζουν ὡς Παν-αἱρετικούς.
Τὸν Διάλογο γιὰ θέματα Πίστεως μὲ τοὺς ἔχοντας ἄλλη (ἔστω καὶ λανθασμένη) θέση ἀδελφούς τους, λόγῳ μὴ ὑπάρξεως ἐπιχειρημάτων, ἀποκλείουν, λόγῳ τῆς ἐπάρσεως ὅτι ἔχουν τὸ ἀλάθητο. Ἡ ταπείνωση, ὅμως, προσελκύει τὴ Θ. Χάρη καὶ λύνει τὰ προβλήματα. Κι ἂν οἱ ἄλλοι δὲν τὴν ἔχουν, ἡ δική τους στάση θὰ τοὺς παραδειγματίσει.
Χάραξαν ἕνα ἀγῶνα ἀντι-Οἰκουμενιστικὸ στὰ μέτρα τους, καὶ ἀποκλείουν τὸν ἁγιοπατερικὸ δρόμο ἀπὸ τοὺς ἀνθρώπους. Οὔτε αὐτοὶ «εἰσέρχονται, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους» ἀφήνουν νὰ εἰσέλθουν.

Παρουσιάζουμε κάποια ἀπὸ τὰ πανάθλια κατορθώματα τῶν Οἰκουμενιστῶν, μὲ τὰ προλογικὰ σχόλια ἑνὸς ἀντι-Οἰκουμενιστικοῦ ἱστολογίου, ποὺ παρὰ ταῦτα... καὶ ἄλλα πολλά, κοινωνεῖ μὲ τοὺς Οἰκουμενιστές.

  1. Ο Πατριάρχης της Σερβικής Εκκλησίας, ενδεδυμένος με άμφια της αιρέσεως, τιμά μονοφυσίτες επισκόπους

22-600x337.jpg
Ο Πατριάρχης της Σερβίας Ειρηναίος και ο διάδοχος του θρόνου της Σερβίας  Αλέξανδρος, επισκέφθηκαν την συριακή αντιχαλκηδόνια εκκλησία στη Σουηδία. Οι μονοφυσίτες επίσκοποι Mor Julius Abdelahad Shabo και Dioscoros Mor Benjamin Atas έλαβαν ένα μετάλλιο από του Πατριάρχη της Σερβίας για την ανθρωπιστική συμβολή τους στους Σέρβους στη διάρκεια τωνΒαλκανικών πολέμων.
Στον πατριάρχη δόθηκε ως δώρο ένας Σταυρός και μία ποιμαντική ράβδο τα οποία έφερε μαζί του ενδεδυμένος με άμφια των Μονοφυσιτών!
Επίσημη υποδοχή διοργανώθηκε από την αιρετική συριακή εκκλησία των αγ. Πέτρου και Παύλου στο Norsborg προς τιμήν του πατριάρχου και του διαδόχου του θρόνου την οποία παρακολούθησε μια μεγάλη ομάδα με διαφορετικές ορθόδοξες και χριστιανικές ομολογίες.
Έλεος πια με τις Οικουμενιστικές συμπεριφορές των προκαθημένων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Έδωσαν συγχωροχάρτι στους αιρετικούς Μονοφυσίτες, όχι μόνον όπως είδαμε τον τελευταίο καιρό, ο οικουμενικός πατριάρχηςο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς από αυτούς λίγο πολύ το περιμέναμε. Όμως η άλωση της σερβικής Εκκλησίας από την παναίρεση, είναι πρόσφατη και μας ξενίζει πάρα πολύ… Ακόμα να την συνηθίσουμε! Αυτό λοιπόν δεν το έχουμε ξαναδεί. Ορθόδοξος ιεράρχης να περιφέρεται ενδεδυμένος με άμφια μονοφυσιτών!!!
 (Ἡ συνέχεια τοῦ ἄρθρου μὲ φωτογραφίες ἐδῶ)
 

2. Ποιό είναι το πιο βαρύ πιόνι στη μασωνική σκακιέρα;

Άρθρο - βόμβα του Ν. Χειλαδάκη
Ο ιστορικά πρωτοφανής κατήφορος του Οικουμενικού Πατριάρχη μας, έχει ψύξει τις καρδιές μας με τα οικουμενιστικά του ολισθήματα.
Αποδείχτηκε στη συνέχεια πως η χρήση της λέξεως “ολισθήματα” υπήρξε στάχτη στα μάτια του πιστού λαού. 
Πρόκειται για απόψεις, για θέσεις και για πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες στην ψυχή του, τις οποίες υπηρετεί με ακρίβεια και συνέπεια.
Με συνοπτικές διαδικασίες, με σχέδιο οργανωμένο, ακυρώνει αποφάσεις οικουμενικών συνόδων και κηρύσσει γυμνή την κεφαλή την αίρεση του οικουμενισμού. 

Συνοδοιπόροι του στην “πατερομαχία” που εκκολάπτεται στο Φανάρι, μητροπολίτες της ελλαδικής Εκκλησίας, πάτρωνες και προωθητές της μεταπατερικής θεολογίας.
Φυσικά εμπροσθοφυλακή και πρωτοπαλλήκαρα, όλοι οι αρχιερείς του οικουμενικού θρόνου, που του οφείλουν αιώνια αγάπη και τυφλή υπακοή ώστε να ξεπληρώσουν την τιμή της Αρχιερωσύνης τους.
Ετούτοι οι "φορείς" της Ορθοδοξίας, σκορπίστηκαν στα πέρατα της οικουμένης και αντί να κυρρήξουν Χριστό και Ορθοδοξία μπερδεύουν και σκανδαλίζουν τους πιστούς ορθοδόξους της διασποράς. 
Παράγουν τον πιο ακραιφνή οικουμενιστικό αχταρμά με τη δικαιολογία οτι “..μας δίνουν τις εκκλησιές τους..” ή “..μας φιλοξενούν στις αίθουσές τους..”, ή τάχα πως “..είμαστε γείτονές τους..”.
Ποιός δεν τρέμει σύγκορμος από την αφόρητη αλήθεια των λόγων του Αγίου Σεραφείμ Ρόουζ που μας παραθέτει ο κ. Χειλαδάκης:
«Ορθόδοξοι θεολόγοι και άλλα επίσημα Ορθόδοξα σώματεία διεξάγουν “διαλόγους” με Ρωμαιοκαθολικούς και Προτεστάντες και εκδίδουν “κοινά ανακοινωθέντα” με θέματα όπως η Θεία Ευχαριστία, η πνευματικότητα και τα παρόμοια, χωρίς καν να πληροφορούν τους ετεροδόξους ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η Εκκλησία του Χριστού στην οποία όλοι είναι προσκεκλημένοι, ότι μόνο τα δικά Της Μυστήρια είναι χορηγοί Χάριτος, Δεν υπάρχει όριο στην προδοσία, την νόθευση και την αυτοκαταστροφή της Ορθοδοξίας ; ».
Από «Η Ορθοδοξία και η θρησκεία του μέλλοντος», του Αγίου Ιερομόναχου, Σεραφείμ Ρόουζ.
Όποιος από εμάς τολμούσε να εκφραστεί όπως ο κ. Χειλαδάκης, αμέσως θα πέφτανε οι σύμμαχοι της απωλείας να μας χαρακτηρίσουν κινδυνολόγους. 
Πως δήθεν αγνοούμε την πραγματικότητα και πως ο Οικουμενικός μας πατριάρχης είναι Μάρτυρας. Ποιός όμως δύναται να ψέξει τον κ Χειλαδάκη; 
Τολμάνε οι νεοφανείς αυτόκλητοι Θρακοσωτήρες, αναλυτές  και ισλαμολάγνοι, μέλη της πατριαρχικής κουστωδίας, να σταθούν απέναντι σε ένα ηρωϊκά μαχόμενο δημοσιογράφο;
Αυτός ελέγχεται μόνο από τη φωνή της συνειδήσεώς του, και όχι από εβραιομασωνοκίνητους δημοσιογραφικούς κολοσσούς που χαϊδεύουν τον... υπάκουο. 
Το πιο βαρύ πιόνι στη σκακιέρα της εβραιωμασονίας, όσο βαρύ και να είναι, δεν είναι παρά ένα πιόνι, ούτε συμπαίχτης ούτε νικητής.
Προσοχή το παρακάτω άρθρο διαβάζεται με τα μάτια ανοιχτά.

Ναι στο πατριαρχείο όχι στην αποστασία
«Ορθόδοξοι θεολόγοι και άλλα επίσημα Ορθόδοξα σώματεία διεξάγουν “διαλόγους” με Ρωμαιοκαθολικούς και Προτεστάντες και εκδίδουν “κοινά

 (Ἡ συνέχεια τοῦ ἄρθρου ἐδῶ)

 

3. Η σεπτή Ιεραρχία δοκιμάζει τις αντοχές του πιστού λαού, οι ευθύνες της μεγάλεςκαι η εκκοσμίκευσή της ολοκληρωτική.

ierar_1.jpg

Η πολυαναμενόμενη σύγκλιση της σεπτής Ιεραρχίας ανάδειξε το πολύ μεγάλο θέμα των ευθυνών της, για τα δεινά του πιστού λαού. Τεράστιες ευθύνες που δεν κρύβονται με τη μετριοπάθεια και τη συναίνεση. 
Η λαίλαπα της εκκοσμίκευσης στους κόλπους της, δηλητηριάζει όλα τα ζωτικά της μέλη και χρησιμοποιεί το Χριστό κατά το δοκούν. Το μεγαλύτερο αμάρτημα που τεκμηριώνει την ευθύνη της σεπτής Ιεραρχίας είναι η σιωπή της.

Το δημοσίευμα του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Παπαθανασόπουλου αγγίζει αυτό το θέμα. Μπορεί να θάβεται η είδηση, μπορεί να εκδίδονται λιτά, προσβλητικά για την προσωπικότητά μας ανακοινωθέντα. 
Μπορεί οι συμβουλάτορες της Αρχιεπισκοπής να θέλουν να παρουσιάσουν το θέμα σαν σταγόνα στον ωκεανό, είναι όμως και η τελευταία σταγόνα στο ποτήρι της υπομονής του απλού λαού.
Ο κ. Παπαθανασόπουλος κτυπάει ένα τόσο δα μικρό καμπανάκι, είμαστε εδώ και σας παρακολουθούμε, είμαστε εδώ και έχουμε μνήμη για όσα λέγατε και στο παρελθόν. Το καμπανάκι που με διάκριση έκρουσε ο αρθρογράφος, εκτιμώ πως ηχεί σε ώτα μη ακουόντων.
Παραθέτουμε ακροθιγώς λίγα μόνο από τα ζητήματα που η σεπτή Ιεραρχία πήρε θέση με τη σιωπή της:  
Μνημόνιο, εξαθλίωση, εγκληματικότητα και αυτοκτονίες. Η τετραετής κατοχή της χώρας μας από τους ωλετήρες της νέας εποχής, οι εκατομμύρια άνεργοι, η ηθική εξαθλίωση του απλού λαού, δεν αγγίζει τα αισθητήρια της Ιεραρχίας. Μόνο κάποτε, τον Δεκέμβριο του 2010, με μια ανακοίνωση που χαρακτηρίστηκε από πολλούς "ψόφια". Άντε και καμιά ακόμα...
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κηρύσσει γυμνή τη κεφαλή την αίρεση του οικουμενισμού. Ο Ιστορικά πρωτοφανής κατήφορος του Οικουμενικού μας Πατριάρχη έχει ψύξει τις καρδιές μας με τα οικουμενιστικά του ολισθήματα. Πρόκειται για απόψεις, για θέσεις και για πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες στην ψυχή του, τις οποίες υπηρετεί με ακρίβεια και συνέπεια.
Ο διωγμός των Χριστιανών ανά τον κόσμο. Η Εξάπλωση του ακραίου Ισλαμισμού, των Τζιχαντιστών, η ανέγερση του Τζαμιού στην Αθήνα και η ίδρυση τμήματος Ισλαμικών σπουδών, δεν αποτελούν κορυφαίο ζήτημα συνείδησης για την σεπτή Ιεραρχία.
Η στρεβλή στάση της Ιεραρχίας στο ζήτημα της προβολής του πάθους της ομοφυλοφιλίας. Μήπως διαμορφώνεται από την έκταση του πάθους αυτού στο εσωτερικό της Διοικούσης Εκκλησίας; Ως πότε θα κουκουλώνεται ένα τόσο σοβαρό ζήτημα; Είναι τυχαίο πως τα νεοεποχίτικα gay pride δεν άγγιξαν στο ελάχιστο τη συνείδηση της Ιεραρχίας;
Ο τυφώνας που σαρώνει το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία και οι απίθανοι Γιαγκάζο-Καλατζήδες που βρήκαν και κάνουν χωρίς ίχνος σεβασμού στα όσια και τα ιερά της πατριδάς μας. Πως τους αντιμετωπίζει η Ιεραρχία; Πάλι ένοχη σιωπή; Και συνεργασίες μαζί τους...
Η εβραιομασωνική ταφόπλακα στην ελευθερία μας, με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στο όνομα του νεοεποχίτικου προκρούστειου γενήματος, του ρατσισμού. Στο εξής θα δούμε φρικτές συνέπειες στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Η σεπτή Ιεραρχία εδώ φέρει την ακέραια την ιστορική ευθύνη για την στάση της στο ζήτημα αυτό.
Η ιστορική προδοσία στο θέμα των λοιπών θρησκειών και οργανώσεων στην Ελλάδα. Με το Λοβέρδειο έσχατο αποκύημα της πιο ανθελληνικής και αντίχριστης φαντασίας για τις θρησκευτικές οργανώσεις στην Ελλάδα. Συνετάχθη εψηφίσθη και πλασσάρεται σαν ομόφωνα αποδεκτό, “εν κρυπτώ και παραβύστω”. 
Όλα τούτα δεν αγγίζουν την Ιεραρχία, δεν είπε τίποτα τέσσερα χρόνια τώρα και σήμερα κωφεύει επίσης. Συνάζονται με σπουδή, σκέφτονται, συσκέφτονται και με ύφος πεισπούδαστο αποφαίνονται: “ Μηδέν από μηδέν μηδέν”.   
Δημοσιεύουμε το άρθρο του κ. Παπαθανασόπουλου με την δέσμευση πως με τη δική σας στήριξη και συμμετοχή θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε και να αναλύουμε θέματα για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα που όλοι πρέπει να γνωρίζουν.
Ιεραρχία 2014: Μία από  τα ίδια…

Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

        Μια από τα ίδια είναι η Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, της οποίας οι εργασίες άρχισαν χθες. Τον χαρακτήρα της δείχνει βεβαίως η....
(Ἡ συνέχεια ἐδῶ).