Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η Ορθοδοξία Εξέμεσε τον πράσινο Πατριάρχη. Οι Εβραίοι φόνευαν τους προφήτας και σύ θέλεις να «εξοντώσεις» υβρίζοντας τους Θεοφόρους Πατέρες.


 Γράφει: Ο Ασκληπιάδης
  Κυριακή των Θεοφόρων Πατέρων.
Σταχυολόγησα  φράσεις του υμνωδού για το μεγαλείο των Πατέρων .
«οι σεπτοί Πατέρες θεογράφως διεχάραξαν», «οι θεόφρονες» ,  «επόμενοι ταις των Αποστόλων διδαχαίς» . στα βήματα των Αποστόλων,  «Χριστοκήρυκες», «φωτισθέντες εξέθεντο πίστιν θεοδίδακτον»  «δούλοι γνησιώτατοι Χριστού» αλλά και το δυνατό: «τους βαρείς ήλασαν και λυμώδεις λύκους».

     Είναι φοβερό!!!κατατρόπωσαν ,έδιωξαν τους βαρείς  και καταστροφικούς,ολέθριους λύκους ,τους αιρετικούς.!!!
    Είναι δυνατόν αυτοί οι Πατέρες να «υπήρξαν θύματα του αρχεκάκου όφεως;»(Εκκλ.Αλήθ.16.12.1998. καιΕΠΙΣΚΕΨΙΣ15-6-1989) να κινήθηκαν από τον δαίμονα!!!  Άπαγε της  βλασφημίας…
     Μπορεί να πει κάποιος πως οι Πατέρες αυτοί δεν είναι μοντέρνοι και πρέπει να προχωρήσουμε στην μεταπατερική εποχή και θεολογία;!!!
     Βέβαια ο κατήφορος συνεχίζεται : Ο Βαρθολομαίος πρόσθεσε πως « (Πατέρες) ευρίσκονται ήδη εις χείρας του δικαιοκρίτου Θεού.
Αιτούμεθα (!!!) υπέρ αυτών το έλεος του Θεού».. 
    Με δαιμονιώδη ενόραση αυτούς τους Πατέρες τους βλέπει στο εδώλιο της κρίσεως του Θεού..! αλλά και εύχεται ο ταλαίπωρος να έχουν το έλεος του Θεού οι Αγιοι!!!
      Θρασύτητα,  αναίδεια, πνευματικός αναρχισμός, ρίχνει λάσπη στην μνήμη των Πατέρων… 
   Υπερφίαλε, έχουν ανάγκη των προσευχών σου αυτοί ή εσύ;
      Βαδίζεις την μεταπατερική ατραπό γιατί αυτοί  θεογράφως διεχάραξαν, οριοθέτησαν και σε περιορίζουν, ονόμασαν βαρείς και λυμώδεις λύκους τους αιρετικούς με τους οποίους χαριεντίζεσαι…
      Οι Εβραίοι φόνευαν τους προφήτας και σύ θέλεις  να «εξοντώσεις» υβρίζοντας τους Θεοφόρους Πατέρες.
Η Ορθοδοξία γιορτάζει και σέβεται τους Πατέρες.Εσύ που  τους συκοφαντείς, που συναγελάζεσαι με τους λύκους,αιρετικούς, που οι Πατέρες σφυροκόπησαν και έδιωξαν πιστεύεις ότι είσαι ορθόδοξος;
Μόνο δαιμονοκρατούμενος θα είχε αυτή την στάση έναντι των Θεοφόρων Πατέρων.
Εσύ και οι ελάχιστοι μεταπατ-αιρετίζοντες  μετανιώστε και ζητήστε το έλεος του Θεού…

Ασκληπιάδης