Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Είναι δειλός ο "πράσινος" πατριάρχης; Η καρδιά του παγόβουνο, σαν αυτά που αγωνίζεται να μη λιώσουν;

Ανησυχεί άραγε, μήπως οι τόνοι κοχλάζοντος Χριστιανικού αίματος που χύνεται από τις σφαγές των τζιχαντιστών  συμβάλει  στην …υπερθέρμανση του πλανήτη;!!!

Γράφει: Ο Ασκληπιάδης
http://agonasax.blogspot.gr/2014/10/blog-post_84.html

Η ερώτηση ακούστηκε στην ολομέλεια της βουλής και μούδωσε την αφορμή να θυμηθώ κάποια γεγονότα που με λύπησαν και με προβλημάτισαν μέχρι ανησυχίας.
Στην απελευθέρωση Τούρκων πολιτών από τους Τζιχαντιστές, έτρεξε και τους υποδέχτηκε ο ίδιος ο  Τούρκος πρωθυπουργός εναγκαλιζόμενος έναν προς έναν.
Η εκτέλεση Αμερικανού πολίτη και Βρετανού ,προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κρατών τους μέχρι την κήρυξη πολέμου, μη φειδόμενοι χρημάτων και πιθανών θυμάτων.
Ακούμε και βλέπουμε για εκατοντάδες ή και χιλιάδες χριστιανών, που υπέστησαν μαρτυρικό θάνατο αρνούμενοι να αλλαξοπιστήσουν , να ασπαστούν το Ισλάμ.
Σύγχρονοι μάρτυρες της πίστεώς μας.
Ακόμη χιλιάδες φεύγουν προς τα σύνορα άλλων χωρών ή κρύβονται στα βουνά καταδιωκόμενοι να αποφύγουν τον σφαγιασμό προσευχόμενοι…
Και ο «Οικουμενικός»ποιμένας  τους τι έκανε;
Έθεσε την ζωή του για την σωτηρία των λογικών προβάτων;
Έτρεξε να βρει το «απολωλός» πρόβατο;
Βγήκε να τα αναζητήσει, να τα  αγκαλιάσει, να τα προφυλάξει, ως «η όρνις τα νοσσία της»;
Ο ίδιος διακηρύσσει πως έχουμε τον ίδιο θεό ,το κοράνι (που τους καθοδηγεί σ αυτές τις θηριωδίες) είναι ιερό, γιατί δεν πήγε να τους συναντήσει, να τους δώσει να καταλάβουν ότι είμαστε παιδιά του ίδιου Θεού;!!!!
Πιο πολλές φορές τον βλέπω (σε φωτογραφίες) να κρατά το «ιερό κοράνι» παρά το Ευαγγέλιο!!!
Δεν είναι σικ ,του τύπου του να τρέχει σε ερημιές να υποδέχεται και να αγκαλιάζει και να περιποιείται εξαθλιωμένους σκονισμένους  κυνηγημένους άπλυτους μετανάστες (τι κι αν είναι χριστιανοί!)
Ο παχυδερμισμός, η προκλητική ξετσιπωσιά  προκαλεί ναυτία.
Ο «οικουμενικός» την ίδια ώρα σβήνει την αγωνία του και την έντονη ανησυχία του για το χειμαζόμενο ποίμνιό του συμμετέχοντας σε…φιέστες υποδοχής με κόκκινα χαλιά, λουκούλια γεύματα, να τον ραίνουν σε ρούγες με ροδοπέταλα, να παίζουν οι μπάντες και να χτυπούν χαρμόσυνα(;) οι καμπάνες…να βολτάρει και να χαριεντίζεται με αιρετικούς!!!
Τι θάλεγαν οι χωριανοί αν έβλεπαν τον τσοπάνη να βολτάρει αμέριμνος στην πλατεία του χωριού ,να συμμετέχει στο πανηγύρι, ενώ λύκοι κατασπαράζουν τα πρόβατά του ;!!!
Το ρίχνει έξω θα πει κάποιος , ως εδώ καλά(;), αλλά να κουνά απειλητικά το χέρι και θρασύτατα να υπενθυμίζει πως τα Σταυροπηγιακά μοναστήρια είναι δικά του, όπως και οι μητροπόλεις της Β. Ελλάδος..!!!
Απειλεί και προειδοποιεί πως είναι στο χέρι του να διαμελίσει εκκλησιαστικά την Ελλάδα μεταφέροντας την διοίκηση στην Πόλη.
Τότε θα είναι πιο εύκολο ,θάναι το πρώτο βήμα, να υπαχθεί και πολιτικά  στην …Άγκυρα.!!!
Δεν είναι όρνις αλλά  όρνιο, ιέραξ που εφορμά. Δεν είναι δειλός αλλά συμπεριφέρεται επικίνδυνα σαν Τούρκος πράκτορας.
Η καρδιά του ,παγόβουνο σαν αυτά που αγωνίζεται να μη λιώσουν.
Ανησυχεί για τα πιράνχας του Αμαζονίου και την εκκόλαψη των αυγών των πιγκουΐνων λόγω της κλιματικής αλλαγής!!!
Λες να ανησυχήσει, μήπως οι τόνοι κοχλάζοντος χριστιανικού αίματος που χύνεται από τις σφαγές των τζιχαντιστών  συμβάλει  στην …υπερθέρμανση του πλανήτη;!!!
Πάντως να είναι επιφυλακτικός όταν πάει στον κουρέα του για «σβερκάκι»  (να περιποιηθεί τα κοντά του μαλλιά) γιατί μπορεί κι αυτός να πιστεύει στο «ιερό»κοράνι, λίγο παραπάνω, και να βυθίσει λίγο πιο βαθειά το ξυράφι στο σβέρκο ώστε να εξασφαλίσει τον Ισλαμικό παράδεισο
Ασκληπιάδης