Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Ισλάμ και ομοφυλοφιλία τα "όπλα" της Νέας Τάξης, σχετικό άρθρο του Ν. Χειλαδάκη

Τουρκικό δημοσίευμα.jpg
Τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ανάρτηση: Ομοφυλοφιλία, Δικαιώματα, Ομοφοβία, Ισλάμ, Μουσουλμανικό Τέμενος, Νέα Τάξη, Κοινωνίες, Ελλάδα. 
Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο πυκνά κυριολεκτικά μας βομβαρδίζουν εφημερίδες, περιοδικά και Μ. Μ. Ε. με θέματα όπως ρατσισμός, αντιρατσισμός, ομοφοβία ετεροφοβία, διαφορετικότητα, ομοφυλοφιλία, νέα τάξη πραγμάτων, νέα εποχή, Ισλάμ, Τζιχάντ και όλο το κακό συναπάντημα.

Και όλα αυτά μεταξύ τους κατά τα φαινόμενα εμπλέκονται, συμπλέκονται, διαπλέκονται, κανείς δε γνωρίζει πώς και ψάχνει να βρει την άκρη.
Ιδού τι διαβάζουμε για του φαινομένου το αληθές.
Ο Ν. Χειλαδάκης, δημοσιογράφος, τουρκολόγος και συγγραφέας, σε άρθρο του μας ενημερώνει για μια δημόσια συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο με σκοπό... αλίμονο μας! την υπεράσπιση των ομοφυλοφίλων και την καταπολέμηση της ομοφοβίας.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το ευρωπαϊκό Ισλάμ και το πανευρωπαϊκό κίνημα για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, λεσβιών κλπ.
Περίεργο και όμως αληθινό η εκδήλωση θα λάβει χώρα σε τζαμί η διεύθυνση του οποίου βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τις ηγεσίες των ιδρυμάτων των ομοφυλοφίλων και των λεσβιών εδώ και ένα χρόνο για τη διοργάνωση.
Ακόμη πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι η διεύθυνση του τουρκικού τεμένους υπάγεται απευθείας στη θρησκευτική ηγεσία της Τουρκίας.
Δεν είναι οξύμωρο σχήμα το κατά τα άλλα συντηρητικό Ισλάμ να υιοθετεί τέτοιες σύγχρονες "προοδευτικές" αντιλήψεις;
Πώς συμβιβάζονται η βία που πρεσβεύει το Κοράνι με την αντιρατσιστική ιδεολογία υπέρ της ομοφυλοφιλίας;
Μήπως η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη παράδοση στους γείτονες υπέρ της ομοφυλοφιλίας;
Υπάρχουν πάρα πολλά ιστορικά αναγνώσματα με ομοφυλοφιλικά "επεισόδια" στα σαράγια των σουλτάνων.
Σήμερα στην Τουρκία διάφοροι του καλλιτεχνικού χώρου ανήκουν στους "φορείς" της προστατευόμενης διαφορετικότητας.
Φαίνεται να δικαιώνεται η κοινή διαπίστωση από πολλούς ότι το Ισλάμ μαζί με το κιναιδισμό είναι τα προβαλλόμενα "πολιτιστικά " στοιχεία της Νέας Εποχής που προωθούν "σκοτεινά" κέντρα.
Στόχος τους η αποδόμηση των ευρωπαϊκών κοινωνιών.
Στην Ελλάδα δεν "υστερούμε" καθόλου.
Έχουμε μυηθεί αρκετά από τα ΜΜΕ στις καινούριες ιδέες περί ομοφοβίας, ρατσισμού, σεβασμού στις σεξουαλικές επιλογές του καθενός και τα τοιαύτα.
Η ελληνική νομοθεσία τρις-αλοίμονο μας!... Yπακούει με αφοσίωση στα όργανα της Νέας Τάξης.
ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΥΠΕΡ… ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΟΒΙΑΣ
Το ευρωπαϊκό Ισλάμ και το πανευρωπαϊκό κίνημα υπέρ της επίσημης αναγνώρισης και νομικής κατοχύρωσης των «δικαιωμάτων» των πάσης φύσεως ομοφυλοφίλων, λεσβίων, κ.λπ., διοργανώνουν σε μια αρμονική συνεργασία και μάλιστα μέσα σε μουσουλμανικό τέμενος στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο, δημόσια συζήτηση για… την καταπολέμηση της ομοφοβίας.
Όσο και αν αυτό ακούγεται εκ πρώτης όψεως απίστευτο και όμως είναι αληθινό και όμως είναι πραγματικότητα και καταδεικνύει πως όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν εδώ και καιρό πως το Ισλάμ μαζί με την ομοφυλοφιλία είναι τα πιο ευνοούμενα και τα πιο προβαλλόμενα «πολιτιστικά» συστατικά της Νέας Τάξης, δεν έχουν και πολύ άδικο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Cumhüriyet, στο φύλο της 11ης Νοεμβρίου, η «Τουρκική Ισλαμική  Ένωση Γερμανίας», (DİTİB), που υπάγεται απ’ ευθείας στην Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκιάς, δηλαδή στην θρησκευτική ηγεσία της Τουρκίας, διοργανώνει για τις 24 Νοεμβρίου και ώρα 19 μμ στο μεγάλο τζαμί, Şehitlik Camii, (το τζαμί των... Μαρτύρων!!!), του Βερολίνο, όπου διαβιεί μεγάλη τουρκική μουσουλμανική κοινότητα, δημόσια συζήτηση κατά της ομοφοβίας, (!!!), δηλαδή για την αντιμετώπιση του ρατσισμού κατά των ομοφυλοφίλων. Στην δημόσια αυτή συζήτηση που θα διεξαχθεί μέσα στο μουσουλμανικό τέμενος, έχουν κληθεί να παραστούν και να μιλήσουν το προεδρείο του Ιδρύματος Ομοφυλοφίλων και η ηγεσία των Λεσβίων Γερμανίας, οι οποίοι μαζί με την διεύθυνση του τζαμιού είναι συνδιοργανωτές αυτής της δημόσιας συζήτησης. Η συγκέντρωση αυτή, όπως αναφέρει και τονίζει η τουρκική εφημερίδα, διοργανώνεται για να καταπολεμηθεί η ρατσιστική αντιμετώπιση της διαφορετικότητας και να καταδικαστούν όλες οι ενέργειες που στρέφονται κατά των ομοφυλοφίλων. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το τουρκικό δημοσίευμα, εδώ και καιρό, περίπου εδώ και ένα χρόνο, υπάρχει ανοιχτός διάλογος μεταξύ της διεύθυνσης του γνωστού μουσουλμανικού τεμένους του Βερολίνου με τα ιδρύματα των ομοφυλοφίλων και των λεσβίων για την καλύτερη προετοιμασία της δημοσίας συζήτησης που θα έχει κεντρικό στόχο την καταπολέμηση της ομοφοβίας και της αντιπάθειας κατά του λεγόμενου τρίτου φύλου. Συγχαρητήρια και… όσοι πιστοί προσέλθετε !!!
Είναι αλήθεια για όσους μελέτησαν την οθωμανική αυλή πως υπήρχε και υπάρχει μεγάλη παράδοση στην γειτονική χώρα υπέρ της ομοφυλοφιλίας και είναι πάρα πολλά τα ιστορικά αναγνώσματα στα τουρκικά, για τα ομοφυλοφιλικά «επεισόδια» που έχουν καταγραφεί στα σαράγια των οθωμανικών σουλτάνων. Κλασικό παράδειγμα ο φλογερός «έρωτας» του περίφημου σουλτάνου, Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, με τον βεζίρη του τον Ιμπραήμ πασά. Αλλά και σήμερα αν κάποιος γνωρίσει από κοντά την τουρκική επικαιρότητα, θα παρατηρήσει πως οι πιο γνωστοί Τούρκοι καλλιτέχνες, (κλασικό παράδειγμα ο περίφημος Τούρκος βάρδος, Zeki Müren), είναι φανερές συκ..ες. Κάνεις όμως δεν θα το περίμενε από ένα επίσημο μουσουλμανικό τέμενος, δηλαδή από ένα ναό του σημερινού Ισλάμ που επελαύνει στην ευρωπαϊκή ήπειρο, να γίνει δημόσιο κήρυγμα  υπέρ των ομοφιλοφίλων και δημόσια συζήτηση κατά της ομοφοβίας παρουσία ομοφυλόφιλων και λεσβίων. Ίσως αυτό το πρωτοφανές γεγονός εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο αυτό που διακηρύττουν πολλοί, εδώ και καιρό ότι αυτά τα δυο «στοιχεία», δηλαδή το Ισλάμ και η ομοφυλοφιλία, είναι τα δυο καλύτερα όργανα διάλυσης των ευρωπαϊκών κοινωνιών, γι' αυτό και προωθούνται με όλα τα μέσα από πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, όπως και η κατοχική και δουλική στην Νέα Τάξη ελληνική κυβέρνηση.
Αλλοίμονο μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος