Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Oι απίστευτες δηλώσεις του Πάπα Φραγκίσκου για την αποφυγή τεκνογονίας

"ΜΗΝ ΓΕΝΝΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ"!!!
“Μη γεννάτε σαν κουνέλια!!!”

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ιδού οι απίστευτες δηλώσεις του Πάπα Φραγκίσκου για την αποφυγή τεκνογονίας:

«Επιστρέφοντας από τις Φιλιππίνες σε εν πτήσει ομιλία του ο Πάπας Φραγκίσκος τόνισε ότι «ο Θεός μας προσφέρει μεθόδους για να είμαστε υπεύθυνοι. Κάποιοι πιστεύουν ότι - συγχωρέστε μου την έκφραση - για να είναι καλοί Καθολικοί πρέπει να είναι σαν τα κουνέλια. Όχι. Η γονεϊκή ιδιότητα σημαίνει να είσαι υπεύθυνος. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έφερε ως παράδειγμα μια γυναίκα που ήταν έγκυος στο όγδοο παιδί της μετά από επτά καισαρικές τομές, λέγοντας ότι πρόκειται για «ανευθυνότητα».

«Προκαλεί τον Θεό. Θέλει να αφήσει πίσω της επτά ορφανά;», φέρεται να σχολίασε ο πάπας Φραγκίσκος.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη χρήση αντισυλληπτικών χαπιών, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι οικογενειακού προγραμματισμού.”

Αυτός είναι τελικά ο Πάπας Φραγκίσκος!!! 

Μέχρι τώρα το Βατικανό έκανε ένα σωστό πράγμα: Πολεμούσε με συνέπεια τις εκτρώσεις και την αποφυγή της τεκνογονίας. Ο Ιησουίτης Πάπας Φραγκίσκος, όμως, άρχισε να κάνει τα στραβά μάτια για την έκτρωση και είναι ακόμη πιο σαφής ότι υποστηρίζει την “κατά Θεόν” αντισύλληψη.!!!

Αντί να επαινέσει την ηρωίδα γυναίκα που έκανε τόσα παιδιά παρά το επισφαλές της υγείας της ακριβώς επειδή εμπιστεύεται τον εαυτό της και τα παιδιά της στον Θεό, βγήκε δημόσια να την κατηγορήσει ότι δήθεν προκαλεί τον Θεό επειδή υπακούει στο θέλημά Του.!!!