Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ :ΑΓΩΝΑΣ α.φ.212http://www.agonas.org/


συνεχίζουμε από το φύλλο του Δεκεμβρίου

«Το ξίφος του Ισλάμ θα σας πάρει τα κεφάλια μέσα στα

σπίτια σας και ο Θεός ας είναι μάρτυρας γι’ αυτό.

Με το τζιχάντ μας θ’ αφανίσουμε τον κάθε άπιστο, με μία

θέληση που δεν γνωρίζει όρια».

Ο Ισλαμισμός δεν θεωρεί τον Χριστό θεό, αλλά άνθρωπο κατώτερο του Μωάμεθ. Αυτήν την άρνησή του στο πρόσωπο του Χριστού το Ισλάμ, δεν την έγραψε μόνο με μολύβι στο χαρτί, αλλά και με το αίμα εκατομμυρίων Χριστιανών Ομολογητών. Αυτούς δεν τιμάμε στις εικόνες των εκκλησιών; Αυτούς δεν μακαρίζουμε στις ακολουθίες των εορτών μας; Αυτών τον βίο δεν καλούμαστε να μιμηθούμε;

Οι Οικουμενιστές έχουν κάνει πρωτοφανείς δηλώσεις υπέρ του Ισλάμ. Τέτοιες ώστε η Εκκλησία θα έπρεπε επισήμως να τους εμμέσει από το σώμα της εδώ και δεκαετίες. Ο πρώην Πατριάρχης Αλεξανδρείας Παρθένιος είχε πει τα εξής απίστευτα: «Ο Μωάμεθ είναι άνθρωπος του Θεού», «το Κοράνιο είναι Άγιο». «Το Ισλάμ, στο Κοράνιο, μιλάει για Χριστό, για Παναγία, και εμείς πρέπει να μιλήσουμε για τον Μωάμεθ με θάρρος και τόλμη. Να δούμε την ιστορία του και την προσφορά του, το κήρυγμα του ενός Θεού και τη ζωή των μαθητών του, που είναι μαθητές του ενός Θεού»!!!

Ο Ελβετίας Δαμασκηνός δήλωσε: «Κατά βάθος, μία εκκλησία ή ένα τέμενος αποβλέπουν στην ίδια πνευματική καταξίωση του ανθρώπου». «Πώς μπορούμε λοιπόν να ισχυριστούμε ότι η εμφάνιση και η δράση του Μωαμεθανισμού στον κόσμο είναι έργο του Διαβόλου και όχι του Θεού; του Αντίχριστου και όχι του Χριστού;». Αναρωτιέται ο οικουμενιστής καθηγητής κ. Αστ. Αργυρίου. Ο Μητρ. Γεώργιος Κόντρ κηρύττει: «ο Μωάμεθ δεν είναι μόνο ένας προφήτης αλλά και ένας άγγελος της επικείμενης κρίσης και ο Θεός μέσω του Μωάμεθ καταλογίζει στους χριστιανούς την εχθρότητα και το μίσος που τους διαιρούν»!! Στην ομιλία του στην Λιβύη, ο Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος είπε: «Στην Χριστιανική και Μουσουλμανική θρησκεία, υπάρχουν μερικές απόλυτες θέσεις. Αυτές οι θέσεις εντείνονται κατά καιρούς, για να προφυλαχθούν οι πιστοί και των δύο πλευρών από την επιρροή τους από την άλλη θρησκεία».


Δηλαδή, οι απόλυτες θέσεις της Ορθοδοξίας για την θεότητα του Ιησού, την Σταύρωση, την Ανάσταση, την θαυματουργία και την διδασκαλία Του, τις έχουμε όχι γιατί είναι η Αλήθεια, αλλά για να μην έχουμε διαρροές πιστών; Δελτία Τύπου κυρίως από τα Πατριαρχεία Κπόλεως και Αλεξανδρείας τα οποία συγχαίρουν και τιμούν τις γιορτές του Ισλάμ (π.χ. Ραμαζάνι), αποδίδοντας σε αυτές «ιερότητα» και «ευσέβεια» είναι τακτικά. Λέει ο κ. Βαρθολομαίος: «όλοι έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τον Θεό με τον τρόπο που ταιριάζει στην ταυτότητά τους ως μέλη του λαού στον οποίο ανήκουν».

Αυτό όμως -κατά λογική συνέπεια- δικαιώνει και τους βασανιστές και δολοφόνους των Αγίων της εκκλησίας μας. Δηλαδή, οι Άγιοι που μαρτύρησαν αρνούμενοι να θυσιάσουν και να πιστέψουν στους «θεούς», και στην «ταυτότητα» των εθνών στα οποία ζούσαν ματαίως μαρτύρησαν!! Προφανώς δεν είχαν τον «φωτισμό» και την «αγάπη» των Οικουμενιστών ώστε να μπορέσουν «να τα βρουν» με τους διώκτες τους. Και συνεπώς οι φονείς των Αγίων μας δικαίως και με την ευλογία του Θεού, τους φόνευσαν, αφού και αυτοί (οι φονείς) έτσι λάτρευαν τον δικό τους θεό ... ο οποίος τελικά ήταν κοινός με τον θεό των χριστιανών!! Τί ανακάλυψη αλήθεια!! Οι Απόστολοι, οι Άγιοι Πατέρες, οι απλοί Χριστιανοί λάτρευαν τον Χριστό και οι φονείς τους λάτρευαν τον Δία, την Αφροδίτη, τον Διόνυσο, τον Καλιγούλα, τον Τουταγχαμών, τον Αλλάχ. Όλοι αυτοί όμως δεν κατάλαβαν ότι λάτρευαν τον ίδιο θεό. Ευτυχώς όμως! το κατάλαβαν οι Οικουμενιστές! θεωρώντας ότι ο Χριστός δεν είναι η μοναδική αποκάλυψη του θεού στον άνθρωπο, αλλά ότι και οι άλλες θρησκείες είναι θεόπνευστες, φυσικό και επόμενο είναι να θεωρούν και τις γραφές των άλλων θρησκειών άγιες και θεόπνευστες. Λέει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος:

«Το ανώτερον θέλημα Αυτού [του Θεού], το οποίον σαφώς συνάγεται εξ όλων των ιερών γραφών, είναι η μεταξύ των ανθρώπων ειρηνική συνεργασία...». Ποιες είναι αυτές οι άλλες ιερές γραφές; Στο Ιράν ο Πατριάρχης μας έλυσε την απορία. Το Κοράνιο είναι «ίσο με την Αγία Γραφή και ιερό όπως αυτή»!!

Είναι «ιερό» το κοράνι με βάση το οποίο έχουν σφαχτεί εκατομμύρια χριστιανών;;; Για όσους δεν πίστεψαν στα αυτιά τους ακούγοντας τη δήλωσή του, ο Πατριάρχης σε άλλη περίσταση ξαναείπε: «Η Shura [ιερό βιβλίο για τους Μουσουλμάνους] περιέχεται σαφώς στα ιερά βιβλία που απεκαλύφθησαν από τον παντοδύναμο Θεό». Σχολιάζοντας το Κοράνιο ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός λέει: «Και γράφοντας [ο Μωάμεθ] πολλά άλλα τέτοια τερατολογήματα σ’ αυτό το σύγγραμμα [το Κοράνι], που είναι για γέλια, καυχιέται ότι αυτό κατήλθε σ’ αυτόν από το Θεό!». Βέβαια δεν θα ήταν περίεργο κάποιοι Οικουμενιστές να αναρωτιούνται: «μα ποιός τέλος πάντων είναι αυτός ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός που αντιμιλά στον Παναγιώτατο;».

Συνεπής στα πιστεύω του ο Πατριάρχης συνεχίζει να μοιράζει το Κοράνι σε διάφορες περιστάσεις όπως στις 29/10/2009 στην έδρα της Coca-cola στην Αμερική. Το ίδιο έκανε και ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος ο Β΄ όταν τον επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Σουδάν στις 28/2/2010. Ο κ. Βαρθολομαίος, τις εντολές του Μωάμεθ τις εξυψώνει ως ιερές και τις εντολές του Χριστού τις υποβιβάζει ως προσωρινές. Στην ομιλία του στην Λιβύη είπε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι πολλαί εντολαί του Θεού είναι καιρικαί και δίδουν εντολήν διά μία συγκεκριμένη ενέργεια, ενδεδειγμένην τότε δια τας συνθήκας και τους ανθρώπους εκείνους. Εάν ημείς χωρίς την πρέπουσαν διάκρισην θελήσωμεν να εφαρμόσωμεν σήμερον εκείνην την τότε δοθείσαν εντολήν, θα ενεργήσωμεν αντιθέτως προς το θέλημα του Θεού».

Αμφισβητεί έτσι τον ίδιο τον Χριστό που λέει: «Ευκολότερο είναι να πέσει ο ουρανός και η γη, παρά μία μικρότατη από τις εντολές να χάσει το κύρος της» (Λουκ. ιστ΄ 17).

«Εις το όνομα του Αλλάχ, του παντελεήμονος, του πολυεύσπλαχνου». Με αυτή τη φράση, την οποία είπε στα αραβικά, άρχισε το κήρυγμά του ο «ορθόδοξος» Οικουμενιστής Μητροπολίτης Αμφιλόχιος, στις 6-12-1992 στην Πρίστινα του Κοσόβου, κατά την τελετή θεμελιώσεως ενός Ορθόδοξου ναού! Και ο παντελεήμων και πολυεύσπλαχνος Αλλάχ τί λέει στο Κοράνι; «Η τιμωρία όσων πολεμούν εναντίον του Αλλάχ και του Αποστόλου του θα είναι να εκτελούνται ή να σταυρώνονται ή να κόβονται τα χέρια και τα πόδια τους». Ο παντελεήμων Αλλάχ, ακόμα και σήμερα σφάζει, βιάζει και μετατρέπει τον άνθρωπο σε κτήνος σε όλον τον πλανήτη. Φριχτά εγκλήματα στη Συρία, στην Αίγυπτο, στην Τυνησία, στο Ιράν, στην Υεμένη υφίστανται άνθρωποι γιατί πιστεύουν στον Χριστό. Χιλιάδες οι Νεομάρτυρες γνωστοί και άγνωστοι. Ας μνημονεύσουμε μόνο τον ιερομάρτυρα Δανιήλ Σισόγιεφ που πυροβολήθηκε από Τζιχαντιστές Μουσουλμάνους το 2009 μέσα στο Ναό του Αγίου Θωμά της Μόσχας. Ας θυμηθούμε τον Άγιο Νεομάρτυρα Ευγένιο Ροντιόνωφ που αποκεφαλίστηκε το 1996 από τους «αδελφούς» Τσετσένους Μουσουλμάνους, τη μέρα που γινόταν 19 ετών γιατί δεν έβγαζε από πάνω του το σταυρουδάκι που φορούσε. Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, Ισλαμιστές δολοφόνησαν τουλάχιστον 70 χριστιανούς σε βομβιστική επίθεση εναντίον χριστιανικής εκκλησίας στο Πακιστάν. Τα παραδείγματα χιλιάδες. Γεμίζουν τόμους νέων Συναξαριστών.

Στην Ορθόδοξη Εκκλησία οι Μουσουλμάνοι χαρακτηρίζονται ως άθεοι και η θρησκεία τους «σκοτώδης θρησκεία». Ο κ. Βαρθολομαίος αφού τόλμησε και έκανε μνημόσυνο σε Μουσουλμάνους αβάπτιστους ευχόμενος να τους κατατάξει ο θεός «εν σκηναίς εκλεκτών και Αγίων», στις 17 Σεπτ. 2009 τους απευθύνει επιστολή με την ευκαιρία της λήξης της νηστείας του Ραμαζανιού λέγοντας ανάμεσα στα άλλα: «Μετά την μακράν ταύτην περίοδον της νηστείας, ούσης και περιόδου περισυλλογής, προσευχής και φιλανθρωπίας, ήλθεν η στιγμή δι’ έκαστον μουσουλμάνον να εορτάση και να λάβη την άνωθεν δικαίαν αντιμισθίαν... ευχόμεθα υμίν άπαξ έτι ευλογημένον τον εορτασμόν, προσευχόμενοι όπως ο Παντοδύναμος Θεός χαρίζηται εις υμάς πάσαν πνευματικήν ευλογίαν άνωθεν, εν τη ελπίδι ότι ο κόσμος θα ζη ηνωμένος..». Θα ανταμειφθούν από τον Θεό λοιπόν οι Μουσουλμάνοι για την νηστεία τους και θα έχουν και την ευλογία Του. Σε μερικές Ισλαμικές χώρες - κυρίως σε αγροτικές περιοχές - επιτρέπεται να συνάψεις «σχέσεις» με το ζώο της επιλογής σου, αρκεί να είναι του αντίθετου φύλου. Ακούγεται φρικτό, αλλά είναι αλήθεια, η κτηνοβασία είναι αποδεκτή. Κάποιος Μουσουλμάνος λοιπόν που ασκεί αυτή την κτηνωδία, μισεί τον Χριστό, είναι παντρεμένος με κορίτσι 9 χρονών, βασανίζει και βιάζει την τρίτη γυναίκα του, αλλά νήστεψε στο Ραμαζάνι θα έχει την «άνωθεν δικαίαν αντιμισθίαν» κατά τον κ. Βαρθολομαίο. Ο άνθρωπος προφανώς δεν ξέρει τί λέει. Όχι πατριάρχης αλλά ούτε σαν κατηχούμενος στον πρόναο δεν μπορεί να σταθεί.

Η αληθινή Ορθόδοξη Εκκλησία αρνείται να θυσιάσει τη μοναδικότητά της στο βωμό άλλων σκοπιμοτήτων και να αποδεχθεί τη φριχτή Οικουμενιστική νοσηρότητα. Πιστεύει ακράδαντα ότι ο άνθρωπος σώζεται μόνο διά του Χριστού σύμφωνα με το αποστολικό: «Ουκ έστιν εν άλλω ουδενί η σωτηρία ουδέ γάρ όνομά εστιν έτερον υπό τον ουρανόν το δεδομένον εν ανθρώποις εν ώ δεί σωθήναι ημάς» (Πράξ. 4, 12). Το Ισλάμ δεν υπηρετεί το θείο θέλημα, όπως πρεσβεύει ο Πατριάρχης αλλά τον ίδιο τον διάβολο.

Η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram στη Νιγηρία μάχεται για την εγκαθίδρυση της Σαρίας (Ισλαμικού Νόμου) και έχει αναλάβει την ευθύνη για δεκάδες πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις-σφαγές. Οι εκμυστηρεύσεις του 27χρονου Nasir Isiaku, πρώην μέλους της οργάνωσης Boko Haram, ενώπιων χριστιανικού ακροατηρίου στη Γκάνα, δίνουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση και τις δομές της ισλαμιστικής οργάνωσης. Ο Isiaku εξιστορεί τη ζωή του ως δολοφόνου και την απροσδόκητη μεταστροφή του. Ανάμεσα στις περιγραφές των σφαγών κατά χριστιανών λέει: «Κάποιες μορφές εκπαίδευσης ήταν περίεργες. Πίναμε ειδικό νερό που κάποιοι το χαρακτήριζαν «πνευματικό νερό», γιατί δεν ήταν το συνηθισμένο νερό. Δεχόμασταν ξένους επισκέπτες που δεν έμοιαζαν σε τίποτα με ανθρώπινα όντα. Αυτοί συμπεριφέρονταν με παράξενο τρόπο. Οι αρχηγοί, μας ζητούσαν ν’ αναφέρουμε αποσπάσματα από το κοράνι για να εμφανιστούν αυτοί οι επισκέπτες. Σήμερα εγώ θεωρώ ότι αυτές οι πρακτικές ήταν διαβολικές. Αυτοί εμφανίζονταν ανά 3 ή 4. Έμοιαζαν σε ανθρώπινα πλάσματα αλλά δεν ήταν. Αυτά μας εμψύχωναν με θέλγητρα και μας προετοίμαζαν να ολοκληρώσουμε το καθήκον μας. Οι αρχηγοί διάβαζαν ένα απόσπασμα από το κοράνι που φαινόταν να δικαιολογεί τις εγκληματικές μας πράξεις: Όταν ζητούσαμε από ένα θύμα να γίνει μουσουλμάνος και αυτό αρνιόταν το σφάζαμε σαν κατσίκι. Μετά, έχοντας σκοτώσει τον άπιστο μαζεύαμε το αίμα του με μία μικρή κούπα και το πίναμε. Κατά τη δική μου γνώμη, όλοι οι χριστιανοί της Νιγηρίας θα πεθάνουν. Μόνο ο Θεός μπορεί να σταματήσει τη Boko Haram και όλες τις άλλες τρομοκρατικές ομάδες των ισλαμιστών που είναι εναντίον των χριστιανών».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ