Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Λύσσαξαν αναρχοκομμουνιστές και οι ψευτοπροοδευτικοί με τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας-Γεμάτο λάσπη το ΣΥΡΙΖΑ- ΠΟΤΑΜΙ


  • Γεμάτο λάσπη το ΠΟΤΑΜΙ με θολοκουλτουριάρηδες προοδευτικούς επιχειρεί να αποδομήσει όσα πιστεύει η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων και ειρωνεύεται τα ιερά και τα όσια του λαού. Τον ενόχλησε η Αγία Βαρβάρα και όχι βέβαια η γιορτή της φούντας!!!!  
  • Από  desk agioritikovima
Λύσσαξαν οι ψευτοπροοδευτικοί με τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας-Γεμάτο λάσπη το ΠΟΤΑΜΙ
Γεμάτο λάσπη το ΠΟΤΑΜΙ με θολοκουλτουριάρηδες προοδευτικούς επιχειρεί να αποδομήσει όσα πιστεύει η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων και ειρωνεύεται τα ιερά και τα όσια του λαού. Τον ενόχλησε η Αγία Βαρβάρα και όχι βέβαια η γιορτή της φούντας!!!! Μετά λοιπόν τη χθεσινή αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-Εκκλησίας για την μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, την εμετικη΄τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Ν. Φίλη και την αποστομωτικη΄απάντηση του εκπροσώπου της Αρχιεπισκοπής Χάρη Κονιδάρη, από χθες το βράδυ έχουμε συνέχεια.
Οι νέοι αντίπαλοι στο "ρινγκ" είναι το ΠΟΤΑΜΙ και οι ΑΝΕΛ. Μετά τα σχόλια του Θεοδωράκη για τον Επιτάφιο, τις προκλήσεις του Δήμου για το Άγιο Φως, το ΠΟΤΑΜΙ με ξεκάθαρους ψηφοθηρικούς σκοπούς τα βάζει με τη θρησκεία για να δικαιολογήσει την παρασιτική πολιτικη΄ύπαρξή του στο πολιτκό γίγνεσθαι της χώρας. 

Η ειρωνική ανακοίνωση του Ποταμιού έχει ως εξής:
«Βοήθειά μας
Το Ποτάμι χαιρετίζει την κυβερνητική απόφαση να γίνει με τιμές Αρχηγού Κράτους η υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας.
Επίσης θεωρεί τομή για την υγεία την περιφορά και έκθεση των λειψάνων για προσκύνημα σε κρατικά νοσοκομεία.
Μπορεί οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες να μην είχαν συμπεριληφθεί (από λάθος;) στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, εναρμονίζονται όμως απόλυτα με τις πανθομολογούμενα εύστοχες προτεραιότητες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
Σημείωση: Θεωρούμε βέβαια δεδομένο ότι η νέα πρωτοβουλία της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας θα τύχει της μεγαλύτερης δυνατής προβολής από το κανάλι της Βουλής, εν ανάγκη να διακοπεί για λίγο η μετάδοση της στρατιωτικής παρέλασης από την Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
Τομέας Τελετών και Παρελάσεων»
Στην ανακοίνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ απάντησε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη: 
«Ο ισοπεδωτικός εθνομηδενισμός και ο ψευδοπροοδευτισμός που πρεσβεύει το θολό Ποτάμι το οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Από τη μία ο αρχηγός του υπερθεματίζει για τα θρησκευτικά δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας, φτάνοντας στο σημείο να ευθυγραμμιστεί με ακραίες διχαστικές φωνές, ενώ από την άλλη διακωμωδούν και χλευάζουν το θρησκευτικό συναίσθημα και την πίστη των Ορθοδόξων Χριστιανών.
Προφανώς για το Ποτάμι, η άδολη θρησκευτική πίστη των απλών χριστιανών δεν έχει την παραμικρή αξία, εκτός και αν αποτελεί αντικείμενο «αξιοποίησης» προς εξυπηρέτηση αλλότριων και ενδεχομένως ύποπτων σκοπιμοτήτων. Ο μοναδικός στόχος του κατά φαντασίαν …πρωταγωνιστή είναι να «ψαρεύει» σε θολά έως κατασκότεινα νερά». Βοήθειά του…».