Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Φεμινισμός στην Χριστιανοσύνη: Ο Θεός, ή Η Θεός (θηλυκό)!!! Οι Οικουμενιστές συνεχώς προχωρούν, κι οι "ορθόδοξοι" -στην πράξη- συνεχώς οπισθοχωρούν, αδρανούν ή σιωπούν!




Να τα μας! Φεμινισμός στην Χριστιανοσύνη! Γυναίκες κληρικοί θέλουν να λέγεται Η Θεός, αντί για ο Θεός!!!



Τα πρώτα...απόνερα της ιερωσύνης των γυναικών -και μάλιστα και με γυναίκα Επίσκοπο στην Αγγλικανική Εκκλησία- είναι πλέον ορατά. 
Δυστυχώς γυναίκες κληρικοί εισήγαγαν στην Χριστιανοσύνη τη χειρότερη μορφή φεμινισμού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑOnline, και ζητούν -άκουσον άκουσον- να μην λέμε πια Ο ΘΕΟΣ, αλλά Η ΘΕΟΣ, σαν να πρόκειται για θηλυκό! 
Έχουν μάλιστα και ..επιχειρήματα! 
«Η ορθόδοξη θεολογία λέει ότι όλα τα ανθρώπινα όντα είναι κατ' εικόνα του Θεού, κι ότι ο Θεός δεν έχει φύλο. Περικλείει και τα δύο φύλα. Είναι τόσο αρσενικός όσο και θηλυκός αλλά παράλληλα και πέρα ​​από αρσενικά και θηλυκά. Έτσι, όταν μιλάμε μόνο για την ανδρική μορφή του Θεού, στην πραγματικότητα  μας παρέχεται μια ανεπαρκή κατανόηση του ποιος είναι ο Θεός», είπε η αιδεσιμώατατη Jody Stowell.
Η αιδεσιμώτατη Emma Percy, εφημέριος του Trinity College της Οξφόρδης πρόσθεσε ότι και η ανδρική και η γυναικεία γλώσσα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε λειτουργίες στην εκκλησία. "Κατά τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια έχουμε δει μια πραγματική αναβίωση και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το φεμινισμό, και ολοένα και περισσότεροι νεοι άνθρωποι ενδιαφέρονται να μην υπάρχουν στερεότυπα αναφορικά με τα δύο φύλα.Θα πρέπει να έχουμε μια γλώσσα για το Θεό που να δείχνει πως ο Θεός μπορεί να να εκφραστεί με πολλούς διαφορετικούς όρους", είπε.
Σκοπός της ομάδας αυτής των γυναικών-ιερέων σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης είναι "να ξαναγράψουν τις λειτουργίες της Εκκλησίας της Αγγλίας κατά τρόπο που να διευρύνει την κατανόησή για τον Θεό".
 http://ekklisiaonline.gr/index.php/ekklisiaonline/item/2223-na-ta-mas-feminismos-stin-xristianosyni-gynaikes-klirikoi-theloun-na-legetai-i-theos-anti-gia-o-theos