Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

κ.Σεραφείμ Πειραιώς Ορθοδοξίας φιγουρατζή, μοιχεπιβατών και οικουμενιστών συνόμιλε



 Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΣ  ΤΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ (ΛΑΠΠΑ) ΛΑΡΙΣΑΣ  ΜΕ  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ  ΛΑΡΙΣΑ 15-5-2015

Ορθοδοξίας φιγουρατζή, μοιχεπιβατών και οικουμενιστών συνόμιλε

  Άκουγα και διάβαζα πολλά για τα έργα σου ως Πειραιώς. Προβληματιζόμουν από το σκωτσέζικο ντους των απόψεών σου και των ενεργειών σου. Το συζητούσα  και  με άλλους αδελφούς και σήκωναν και αυτοί τους ώμους. Μόνο με μια σχιζοφρενική θεώρηση θα μπορούσε κανείς να τα εξηγήσει. Η με μια διπλωματική ασάφεια  να τάχεις μ’όλους καλά, ώστε και η πίττα νάναι ολάκερη (ορθοδοξοαμύντωρ) και  ο σκύλος (οικουμενιστές ,σκανδαλοποιοί) χορτάτος.

  Σε είχα στο μυαλό μου από παλιότερες φωτογραφίες και βίντεο με το σφηνοειδές ντεκαπάζ της γενειάδας σου, σαν σταλακτίτης, ή σαν να σούτρεξε από τα χείλη ξινόγαλο.

  Σε είδα στην Λάρισα ,άσπρισες, κουρασμένος, έμ δεν είναι εύκολο σπόρ η σχοινοβασία.

  Αλήθεια εσύ  σαν αρχιγραμματέας της συνόδου δεν υποδέχθηκες δίπλα στο Χριστόδουλο τον Πάπα όταν ήρθε στην Αθήνα;

  Εσύ δεν διάβασες μια Κυριακή Ορθοδοξίας τα αναθέματα, και δεν το ξανάκανες; Μιλάς κατά του Οικουμενισμού και συναγελάζεσαι με τους εκπροσώπους του; Λένε πως αν θέλεις να πολεμήσεις μια ιδέα ένα όραμα ο καλύτερος τρόπος είναι να βάλεις έναν γελοίο ή φαύλο να το υπερασπίζεται.

  Για να εξετάσεις ένα οικοδόμημα αν είναι στέρεο, θα πρέπει να βρεις ένα μηχανικό εμπιστοσύνης, εγνωσμένου κύρους, και να ήταν παρών  από τα θεμέλια να βλέπει τα υλικά και το κτίσιμο.

  Για το «πνευματικό» ανάστημα που λέγεται Μεντζελόπουλος ανέτρεξα  στον μακαριστό Αττικής Νικόδημο, που κανείς δεν αμφισβήτησε το ήθος του και την οξυδέρκειά του. Μάλιστα παραβρέθηκες νομίζω και στη κηδεία  του.

  Είσαι το μόνο πρόσωπο για το οποίο μιλάει με τρόμο, σαν αδίστακτο «επιδέξιο κυνηγό των αξιωμάτων».Είναι από δημοσιεύματα της Ελεύθερης πληροφόρησης με υπογραφή  «Ο ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ».

Παραθέτω συνοπτικά κάποια στοιχεία και ίσως επανέλθω σε άλλο σημείωμα πιο αναλυτικά :

 1.Κλαψουρίζοντας σαν ζήτουλας ότι ο Χριστόδουλος σε αδικεί, δεν σε προωθεί έπιασες φιλία με τον ανεψιό του Αυστραλίας ο οποίος και πίεσε τον θείο του να σου δώσει το ωμοφόριο.

   Γράφει ο Στυλιανός «κατέστησε τούτον συμπαθή εις εμέ ως αδικούμενον, ώστε να ενδώσω εις τας εισηγήσεις του σπλαχνισθέντος αυτόν πρωτανεψιού μου κ Ν.Καλλιούρη  (μεθ ού είχε κατορθώσει να συνάψη φιλίαν προκειμένου να προσεγγίση την ταπεινότητά μου).

  Με μέσον σαν Μάρθα Βούρτση των παλιών ταινιών πήρες το ωμοφόριο…

  2. Η κατάθεσή σου ως μάρτυρας στην δίκη του Μπεζενίτη με τους ομοφυλοφιλικούς διαλόγους που έγιναν καθημερινή προβολή στα παράθυρα των τηλεοράσεων και τα οικονομικά του σκάνδαλα είναι  το «εφαλτήριο» για την ανέλιξή σου. Και αναρωτιέται ο σεβάσμιος γέροντας: «Θα φτάσει άραγε μια μέρα που αυτό το στιγματισμένο άτομο, θα προβληθεί ως άξιο και θα προωθηθεί να ποιμάνει ολόκληρη Μητρόπολη;» (16/12/2005)

  Ο κόσμος βοούσε και εσύ κατέθετες «ουδέποτε κατηγορήθη ο υπό κατηγορίαν μητρ.Αττικής Παντελεήμων για κανένα εκκλησιαστικό παράπτωμα…τιμάται από το ποίμνιό του και θεωρείται ως ένας μετ επιγνώσεως ασκών τα καθήκοντά του Ιεράρχης»!!!

  Και ερωτά ο Γέροντας :. «αν προσήλθες να καταθέσεις  με δική σου πρωτοβουλία, η σπουδή σου αποδεικνύει ότι είσαι φίλος της διαφθοράς εξοικειωμένος με τις απαράδεκτες ιδιαιτερότητες των κραγμένων ρασοφόρων..»

«αν η προσέλευσή σου στα Δικαστήρια δεν αποτελούσε παρότρυνση των δικό σου πεποιθήσεων, ψυχική σου κατάφαση στις ομοφυλοφιλικές ιδιαιτερότητες και στις άλλες ηθικές παρεκτροπές

αλλά από σύσταση άνωθεν ή εντολή…» στην οποία υποκύπτεις,  δείχνει έλλειψη ανδρικής(!!!) σταθερότητος(!!!) που σε «καθιστά ανίκανο και ανάξιο, να προστεί, ως Μητροπολίτης»…

   3.Και επισημαίνει με νόημα ο μακαριστός

Στο παραδικαστικό κύκλωμα, ο Γιοσάκης πήγε φυλακή, δικαστές έχασαν την δουλειά τους, ο Παντελεήμων και ο Θεόκλητος έχασαν τους θρόνους τους, και μόνο ο ψευδομάρτυρας Μεντζελόπουλος τιμ..ήθηκε με μητρόπολη.

 

  Αγαπητέ Σεραφείμ, ’όλοι ήμαστε αμαρτωλοί, αλλά δεν ανεχόμαστε με λερωμένα χέρια να μας δείχνεις τον δρόμο να μας διδάσκεις… και μην πετροβολάς όταν είσαι σε γυάλινο πύργο.

Με λερωμένη την φωλιά σου μη μας μιλάς για καθαριότητα.

Λούφαξε…

Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες 

Ασκληπιάδης