Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Αρχιεπισκοπική κατάντια! Ο Ιερώνυμος Λιάπης, Αρβανίτης γάρ... σιγοντάρει δια της υποψηφιότητας του διευθυντού του Γραφείου τύπου της Ιεράς Συνόδου τον άθεο ΣΥΡΙΖΑ

Με αυτά τα στελέχη διευθύνεται την Εκκλησία κ. Ιερώνυμε  και κ. δεσποτάδες;;;

και μετά μιλάτε για πνευματική κρίση στο λαό;;; 

ΟΙ  ΤΣΙΠΡΟΛΙΑΠΙΔΕΣ

Ο Τρις Χειρότερος: Ο κολλητός του Ιερωνύμου και πρόεδρος των εργαζομένων της Ιεράς Συνόδου υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

 


Αυτή εξάλλου είναι και η λογική Ιερωνύμου, αφού για τον Ιερώνυμο δε χρειάζεται να είσαι δουλευταράς ή απλά αποδοτικός και καλός εργάτης αλλά να έχεις χρήμα! Έχεις χρήμαΓια τον Ιερώνυμο είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος...Διαβάζω και μεταφέρω από το http://www.topontiki.gr :
Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Γεώργιος Βασιλείου.

Η δήλωση του κ. Βασιλείου για την υποψηφιότητά του έχει ως εξής:
Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί αυθόρμητη απάντηση στο κάλεσμα που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέξης Τσίπρας για συστράτευση προσώπων, που θα μπορέσουν μέσω των εμπειριών τους να συμβάλουν στην αντιμετώπιση και στην υπέρβαση της ανθρωπιστικής κρίσης που ταλανίζει την χώρα της.
Σκοπός της συμμετοχής μου αυτής είναι η συστράτευσή μου και η προσφορά μου στον δίκαιο αυτόν αγὠνα, στο ποσοστό της ευθύνης που μου αναλογεί για την αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων που μαστίζουν την χώρα εν μέσω συνθηκών γενικευμένης πολιτιστικής, ηθικής, πολιτικής και οικονομικής κρίσης.
Μία συστράτευση που επιθυμία μου είναι να δώσει ένα νέο δείγμα γραφής και νέο πολιτικό ήθος ενότητας και όχι διάσπασης του κοινωνικού ιστού της χώρας και η οποία πιστεύω ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην καταπολέμηση της φτώχειας και της ανεργίας, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των αδυνάτων, στην αντιμετώπιση της δυστυχίας των θυμάτων της οικονομικής κρίσης, στην επικράτηση της κοινωνικής δικαιοσύνης, στην απαλλαγή του πόνου από τον εμπερίστατο συνάνθρωπό μας και στην υπεράσπιση των περιθωριοποιημένων συνανθρώπων μας μέσω των αναγκαίων θεσμικών μεταρρυθμίσεων και τον εκσυγχρονισμό του κράτους.
Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω ότι η συμμετοχή μου στα πολιτικά δρώμενα του Νομού, δεν θα πρέπει επουδενί να ταυτιστεί με τις θεσμικές θέσεις που κατέχω στον χώρο της Εκκλησίας. Άλλωστε, η Εκκλησία είναι ένας θεσμός, ο οποίος πάντοτε στεκόταν και συνεχίζει να στέκεται μακριά και πάνω από κομματικές ταυτότητες, αφού σκοπός της είναι να υπηρετεί κάθε άνθρωπο.
Θα ήθελα, τέλος, απευθυνόμενος προσωπικά πρός κάθε Αιτωλοακαρνάνα και Αιτωλοακαρνάνισσα, να υποσχεθώ ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα αγωνιστώ για να υπερβούμε τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει στη χώρα. Αφήνουμε λοιπόν το χθές και μαζί κερδίζουμε το αύριο. Για τον Νομό μας, για την Πατρίδα μας».


Για τον Βασιλείου ό,τι και να πεις λίγο θα΄ ναι, άσε που τα΄ χουμε ήδη πει…
Απ΄ ότι φαίνεται ο υποψήφιος πλέον του ΣΥΡΙΖΑ έφαγε «πόρτα» από ΝουΔούλα και Χρυσή Αυγή ( όπως αναφέρει και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ) και ο άρχοντας στη ψυχή αλλά και στο πορτοφόλι Ιερώνυμος σκέφτηκε να τον αποκαταστήσει μέσω των «συντρόφων».
Ο Βασιλείου εκτός από αργόσχολος είναι και μεγαλομανής, αφού θεωρεί πως μπορεί να κοροϊδεύει για πολύ καιρό ακόμα τους Έλληνες και να πληρώνεται από τον Δημόσιο κορβανά χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Αυτή εξάλλου είναι και η λογική Ιερωνύμου, αφού για τον Ιερώνυμο δε χρειάζεται να είσαι δουλευταράς ή απλά αποδοτικός και καλός εργάτης αλλά να έχεις χρήμα! Έχεις χρήμα; Για τον Ιερώνυμο είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος.
Ο Βασιλείου εκτός από υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου είναι αντίστοιχα υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Αθήνα, όπως επίσης και Πρόεδρος των εκκλησιαστικών υπαλλήλων της Ιεράς Συνόδου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η απάντηση που έστειλε ο υποψήφιος βο(υ)λευτής στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όπου λίγο ως πολύ προαναγγέλλει την αντίδρασή του, με τον γνωστό βεβαίως και συνηθισμένο τρόπο, καταλήγοντας εν τέλει με τη φράση: «Αφήστε, λοιπόν, τον Αρχιεπίσκοπο στο σημαντικό έργο του και μην προσπαθείτε να τον εμπλέξετε σε μικροκομματικές διαδικασίες».

Το σημαντικό έργο λοιπόν του Αρχιεπισκόπου στο οποίο αναφέρεται ο Βασιλείου θα το αναδείξουμε κι εμείς σε λίγες ημέρες με τον πλέον έμπρακτο τρόπο, αφού τις τελευταίες ώρες περιήλθαν στην κατοχή μας αδιάσειστα στοιχεία για το θεάρεστο έργο του, και αμέσως μετά τις εκλογές θα κατατεθούν στις αρμόδιες Αρχές.