Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

«Το μέλλον μας εIναι εξασφαλισμένο αλλά άδοξο...»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ :ΑΓΩΝΑΣ Εφημερίδα Αγωνιζομένων Χριστιανών Λαρίσης Ιούλιος   Αύγουστος  α.φ.218-219
  2015-http://www.agonas.org/

«Το μEλλον μας εIναι εξασφαλισμEνο αλλA Aδοξο...»
Ήταν 27 Μαΐου 1979... Μία ημέρα πριν υπογραφεί στο Ζάππειο Μέγαρο η συνθήκη προσχώρησης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ), που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σπόρους ανησυχίας διέβλεπες στις σκέψεις της Ελένης Βλάχου για το ιστορικό γεγονός, στη στήλη της στην «Καθημερινή», στην οποία ήταν εκδότρια, διευθύντρια και ιδιοκτήτρια, φυσικά.
Συγκεκριμένα, σημείωνε: 
«...Aύριο, όταν οι αντιπρόσωποι των εννέα χωρών, πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, μας χαρίσουν τα θερμά λόγια που επιβάλλουν οι περιστάσεις, θα τα πάρομε τοις μετρητοίς και θα ζητωκραυγάσομε νικηφόρα συνθήματα... 
Ας είναι, το βήμα είναι μεγάλο, ιστορικό, σωτήριο. Αρκεί να το καταλάβουμε μια ώρα αρχήτερα. Τελειώνουν τα λόγια και αρχίζουν οι εξετάσεις. 
Ότι ο Έλληνας είναι ευφυής, ικανός, δραστήριος είναι βέβαιο. Εκτός Ελλάδος, σε περιβάλλον εχθρικό ή αδιάφορο, υπερνικά άγριους συναγωνισμούς και επιβάλλεται σαν έμπορος, επιστήμων, πολιτικός. Διότι συγκεντρώνεται, σοβαρεύεται, εργάζεται. Αν κάνει το ίδιο και εδώ, δεν θα μπούμε μονάχα στην Ευρώπη, αλλά πολύ σπουδαιότερο, θα φέρομε την Ευρώπη στον τόπο μας. 
Αλλιώς... Το μέλλον μας είναι εξασφαλισμένο αλλ’ άδοξο. Θα μεταβληθούμε σιγά-σιγά σε ένα τεράστιο τουριστικό θέρετρο, ένα κέντρο ψυχαγωγίας για εκατομμύρια ξένους, με ένα λαό που θα ζει από τα ξενοδοχεία, τα μπαρ, τα μπουζούκια και τις μπουτίκ, ακολουθώντας τον ξεκούραστο κατήφορο που έχομε ήδη πάρει...».

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ;;;

Α) Η Μ.Κ.Ο. “ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ”
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ :ΑΓΩΝΑΣ Εφημερίδα Αγωνιζομένων Χριστιανών Λαρίσης Ιούλιος   Αύγουστος  α.φ.218-219
  2015-http://www.agonas.org/

Ο πρόεδρος Φώτης Φραγκόπουλος και ο ταμίας Αντώνιος Μαρκουίζος της Μ.Κ.Ο. «Ένωση Αθέων» την Πέμπτη 6/8/2015 επισκεύθηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Τάσο Κουράκη και απαίτησαν:
Το ξεθεμελίωμα της θρησκείας· την παύση της διδασκαλίας των θρησκευτικών στα σχολεία για όλους, με εξαίρεση, σε μία τάξη Λυκείου να διδάσκεται το «μάθημα φιλοσοφίας των θρησκευτικών με αμερόληπτη παρουσίαση όλων των θρησκευμάτων καθώς και της αθεϊστικής προσέγγισης», την κατάργηση της καταγραφής του θρησκεύματος στα δελτία των μαθητών και απολυτηρίων, του εκκλησιασμού, της πρωινής προσευχής, του αγιασμού και του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών. Την απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από τις σχολικές αίθουσες και ρητώς να μην παραλαμβάνονται στις σχολικές μονάδες κανενός είδους έγγραφα με αναγραφή του θρησκεύματος του μαθητή ή των γονέων του, και ένα σωρό άλλα.
Δεν ξέρουμε όμως τι τους απάντησε ο υπουργός. Μας κάνει όμως εντύπωση το ότι την συνάντηση αυτή το υπουργείο απέφυγε να την δημοσιοποιήσει – άραγε για ποιον λόγο;
Την απάντηση μας την δίνει η εφημερίδα «ΒΗΜΑ» (23/8/08) γράφοντας:
«Ο απερχόμενος υφυπουργός Παιδείας (Τάσος Κουράκης) συναντήθηκε μέσα στον Αύγουστο με την … “Ένωση Αθέων” (όσο κι αν δεν το πιστεύετε, υπάρχει και τέτοια Ένωση) και τους υποσχέθηκε μάλιστα ο αθεόφοβος την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών».
Να είναι άραγε αλήθεια;
Και είναι δυνατόν μια χούφτα με ανοημάτιστο πνευματικό υπόβαθρο αθέων να καθορίσει το πιστεύω ενός λαού, που ιδιαίτερα αυτή την εποχή, που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον Ουρανό;
Η Διοικούσα Εκκλησία που βρίσκεται άραγε; Μήπως κοιμάται και δεν μίλησε ακόμα;

Β) «ΛΑΦΥΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»
Στις 24 Ιουλίου κάθε χρόνο, γιορτάζει το τουρκικό Αρχηγείο του Ναυτικού Στόλου. Για πρώτη φορά φέτος άνοιξε τις πόρτες του μουσείου του στους εκπροσώπους του Τύπου όπου και ξεναγήθηκαν.
Σε περίοπτη θέση είδαν τοποθετημένη ελληνική σημαία παρουσιάζοντάς την ως “λάφυρο” από την κρίση των Ιμίων το 1996.
Ασφαλώς ψεύδονται διότι την ελληνική σημαία την πήραν οι βατραχάνθρωποί μας όταν διατάχθηκαν να αποχωρήσουν εκείνο το βράδυ από τα Ίμια.
Σε άλλο σημείο παρουσιάζουν δύο τορπιλάκατους της Κυπριακής Εθνοφρουράς με την επιγραφή: «Είναι… λάφυρα της … ειρηνικής επιχείρησης του 1974».
Η προπαγάνδα στο μεγαλείο της, και τούτο διότι, η μεν μία είχε προσαράξει στην Αμμόχωστο, η δε δεύτερη βρέθηκε μισοβυθισμένη στη ναυτική βάση όπου βρισκόταν για προγραμματισμένες επισκευές.
Τί κάνει το υπουργείο Εξωτερικών; Δεν έπρεπε να ζητήσει την αφαίρεση των εκθεμάτων αυτών που με δόλιο τρόπο τα απέκτησε και τα εκθέτει;
Να και τα Ελληνικά παράδοξα.
Οι Τούρκοι μας ζήτησαν να… κατεβάσουμε από το μουσείο της Χίου τον πίνακα του Γάλλου ζωγράφου Ντελακρουά, στον οποίο απεικονίζεται η τρομερή σφαγή τους σε βάρος του νησιού (Απρίλιος 1822) όπου αφάνισαν 40.000 ανθρώπους.
Στα πλαίσια της… ελληνοτουρκικής φιλίας, τον… αποκαθήλωσαν, άλλαξαν τα σχολικά βιβλία της Ιστορίας και έδιωξαν τη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου από τη Θράκη. Αφού τους κάνουμε το χατήρι ... αυτοί μετέτρεψαν τους βυζαντινούς ναούς μας σε τεμένη και όλα, σχεδόν, τα ελληνικά αρχαία μνημεία που βρίσκονται στην Τουρκία παρουσιάζουν ως ρωμαϊκά (!) για να σβήσουν ό,τι ελληνικό υπάρχει εκεί.
Αυτή είναι η υπερήφανη ελληνική εξωτερική πολιτική!

Γ) ΜουσουλμAνοι

απαιτοYν ξεχωριστO κρAτος
Μια προειδοποίηση που πρέπει να προβληματίσει τον χριστιανικό κόσμο.
Στην ΝΟΡΒΗΓΙΑ, και στην πρωτεύουσά της το Όσλο, στην περιοχή Groniand, που το 45% αποτελούν μετανάστες – κυρίως μουσουλμάνοι – μια ισλαμική ομάδα απαίτησε από την κυβέρνηση να της δώσει αυτονομία, και να αναγνωρισθεί ως “μουσουλμανικό έθνος” ώστε να αυτοδιοικηθούν με τον νόμο της «Σαρίας», αλλιώς – απειλούν – ότι θα υπάρξει “Νορβηγική 11η Σεπτεμβρίου”.
Η μουσουλμανική αυτή τρομοκρατική ομάδα με το όνομα “Ansar al-Sunna” στο μήνυμά της αναφέρει: «… Τώρα η Κυβέρνηση πρέπει να ξυπνήσει και να αναλάβει την ευθύνη της, πριν ο πόλεμος εξαπλωθεί στην Νορβηγία… Μην συγχέετε την σιωπή των Μουσουλμάνων με αδυναμία. Μην επωφελείστε από την υπομονή των Μουσουλμάνων. Μην μας πιέζετε να κάνουμε κάτι που μπορεί να αποφευχθεί. Αυτό δεν είναι απειλή, μόνο τα λόγια της αληθείας. Τα λόγια της δικαιοσύνης…
Αφήστε το Groniand να γίνει δικό μας. Κλείστε αυτή την περιοχή της πόλης και αφήστε μας να την ελέγχουμε με τον τρόπον που θέλουμε να το κάνουμε. Αυτό είναι το καλύτερο για τα δύο μέρη…
Δεν θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να απομακρυνθούμε από την Νορβηγία… Είναι “γη του Αλλάχ”! και ανήκει σε όλους…
Και καταλήγει –. Εμείς οι μουσουλμάνοι δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν εσάς…».
Εάν στη Νορβηγία συμβαίνουν αυτά, καταλαβαίνετε τί θα γίνει στην Ελλάδα, σε μερικά χρόνια αφού γέμισε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες,  !
Μήπως πρέπει να τους πούμε, ό,τι τους είπε ο μαροκινής καταγωγής Δήμαρχος του Ρότερνταμ της Ολλανδίας Αχμέτ Αμπουταλέμπ με ένα άκομψο τρόπο; «Αν δεν σας αρέσει η ελευθερία, ετοιμάστε τα πράγματα και φύγετε… Αν δεν σας αρέσει η Δύση… τότε σας λέω ότι μπορείτε να πάτε στα τσακίδια!».
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ :ΑΓΩΝΑΣ Εφημερίδα Αγωνιζομένων Χριστιανών Λαρίσης Ιούλιος   Αύγουστος  α.φ.218-219
  2015-http://www.agonas.org/