Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Παυλόπουλος, Τσίπρας, Ιερώνυμος, Βαρθολομαίος: Ο Οικουμενισμός και η Πανθρησκεία αγκαζέ με τη Ν. Τάξη!1 Και ο λαός του Θεού στη γωνία!




Καὶ
Παρουσίαση τοῦ ἴδιου θέματος ἀπὸ τὸ
Οἰκουμενιστικὸ ἱστολόγιο "Αmen" μὲ τίτλο:


Υψηλές παρουσίες στη Διεθνή Διάσκεψη
της Αθήνας για τον Θρησκευτικό
και Πολιτιστικό πλουραλισμό
______________________________________________________
Εσχάτη Προδοσία…


Η Άθεη Κυβέρνηση Φέρνει στην Ελλάδα –δια της Πλαγίας– Οικουμενισμό και Πανθρησκεία

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ – ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ… ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ… ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΕΛΛΑΔΑ…
ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ,
ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ «ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ»
ΜΕΣΩ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS
(ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ)
Με την παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων όλων των θρησκευτικών δογμάτων ξεκινά την προσεχή Δευτέρα στην Αθήνα Διεθνής Διάσκεψη με θέμα «Θρησκευτικός και Πολιτικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», με πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ
Αφορμή για την Διεθνή Διάσκεψη αποτέλεσε η βία κατά Χριστιανών στη Μέση Ανατολή, οι λεηλασίες εκκλησιών και Μουσείων, γεγονότα που εντάθηκαν με τη δράση των τζιχαντιστών, με τη θρησκεία να χρησιμοποιείται πολλές φορές ως «μέσο» για την επίτευξη γεωπολιτικών στόχων.
Χαρακτηριστικό της σημασίας της Διάσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί στο Ιντερκοντινένταλ, είναι ότι αμέσως μετά τον Ν. Κοτζιά, θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όπως και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Χαρακτηριστικό της σημασίας, επίσης, είναι ότι μεταξύ των συμμετεχόντων είναι η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτώρια Νούλαντ, αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράκ Ιμπραήμ αλ Τζααφαρί -συνολικά θα παραβρεθούν θρησκευτικοί και πολιτικοί εκπρόσωποι 47 χωρών, καθώς και ακαδημαϊκοί και διπλωμάτες.
Κορυφαίοι θρησκευτικοί ηγέτες – όλα τα δόγματα
Στη Διάσκεψη θα συμμετάσχουν (βλέπε σχετικό πίνακα) κορυφαίοι εκπρόσωποι όλων των θρησκευτικών δογμάτων, όχι μόνο από την περιοχή, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο. Θα συμμετάσχουν, για παράδειγμα, όλοι σχεδόν οι Πατριάρχες, με πρώτο φυσικά τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, φυσικά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, αλλά και ο αρχιραβίνος, ο αρχιμουφτής κοκ.
Διεθνείς Πρωτοβουλίες
Οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται διάφορες θρησκευτικές, πολιτιστικές και εθνοτικές κοινότητες στη Μέση Ανατολή, ενώ θα αναπτυχθούν και θα αξιολογηθούν διεθνείς πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί μέχρι σήμερα για την προστασία κοινοτήτων που βρίσκονται υπό κίνδυνο, της εθνικιστικής τους κληρονομιάς και των μνημείων τους, καθώς και για την προώθηση μιας ειρηνικής συνύπαρξης των θρησκειών μέσω του διαλόγου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών.
Δημιουργία Διεθνούς Παρατηρητηρίου στην Αθήνα
Στόχος του Συνεδρίου η κοινή δέσμευση για την απόρριψη των θρησκευτικών διώξεων, αλλά και η υιοθέτηση ενός διεθνούς σχεδίου για τη δημιουργία βιώσιμης ανάπτυξης στις πληγείσες περιοχές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real, επίσης, στόχος είναι η οικοδόμηση ενός μηχανισμού παρακολούθησης αυτών των εργασιών, υπό τη μορφή δημιουργίας ενός Παρατηρητηρίου ή ενός Κέντρου στην ελληνική πρωτεύουσα.