Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Bόμβα! Τουρκικό κόμμα στήν Ἑλληνική Βουλή… Σύντομα ΚΑΙ ... Αλβανικό!!! Μήπως καί τά "Ἑλληνικά" εἶναι ἑλληνικά; ἤ παπαγαλάκια ἀμερικανικά, γερμανικά, κ.λ.π., κ.λ.π.! ......... .



Bόμβα! Τουρκικό κόμμα στήν Ἑλληνική Βουλή… Σύντομα ΚΑΙ ... Αλβανικό!!!
Μήπως καί τά "ἑλληνικά" εἶναι Ἑλληνικά;
ἤ παπαγαλάκια 
ἀμερικανικά, γερμανικά, κ.λ.π., κ.λ.π.! .........


Μαύρη εἶν' ἠ νύχτα στά βουνά!

Η εντολή της Άγκυρας προς το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής για αυτόνομη κάθοδο του κόμματος «Ισότητας, Ειρήνης, Φιλίας» (DEB) στις επόμενες εθνικές εκλογές στην Ελλάδα, είναι γεγονός.

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, άνοιξε ο δρόμος για επικείμενη αλλαγή του εκλογικού συστήματος στην κατεύθυνση της απλής αναλογικής, που δίνει τη δυνατότητα στο DEB να καταρτίσει συνδυασμούς... που εξασφαλίζουν την εκλογή ενός ή και δύο βουλευτών που θα δηλώνουν ευθέως «Τούρκοι».

Ωστόσο, ακόμη κι αν το εκλογικό σύστημα περιλαμβάνει ρυθμίσεις αποτρεπτικές, (πχ το πλαφόν του 3%), που δεν θα αποτρέπει την είσοδο τουρκικού κόμματος στη Βουλή των Ελλήνων, θα του δώσει τη δυνατότητα μιας καταγραφής δυνάμεων όχι μόνο στη Θράκη, αλλά και σε ορισμένες περιοχές που πασχίζουν τα τελευταία χρόνια να αναδείξουν την ύπαρξη δήθεν «Τούρκων μειονοτικών».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άγκυρα στρέφει το ενδιαφέρον της στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, όπου ζουν χιλιάδες μουσουλμάνοι. (Σχόλιο δικό μας: θά βάλουν "χέρι βοηθείας" οἱ γνωστοί ἰσλαμολάγνοι Καμίνης καί Μπουτάρης...).
Αρκετοί από αυτούς διαθέτουν ελληνική υπηκοότητα και μπορούν να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια του DEB.

Προφανώς ο βαθμός της συσπείρωσης των μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα είναι μικρός, αλλά θα δώσει τη δυνατότητα συμπλήρωσης συνδυασμών, κάτι που αποτελεί το ζητούμενο για το DEB σε όσο περισσότερες περιφέρειες μπορεί, κυρίως για να κάνει μια «επίδειξη δύναμης».


Πηγή: enoriakatsifarianon.