Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Διαθρησκειακή δέηση για τους αδικοχαμένους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη

Υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι οι Επίσκοποι ισοπεδώνουν τα πάντα και αρνούνται βασικές διδασκαλίες της Εκκλησίας που υπηρετούν;

Πηγή: ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ''


ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ!!

Διαθρησκειακή προσευχή στη μνήμη των αδικοχαμένων προσφύγων πραγματοποιήθηκε χθεςΤετάρτη στο Άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας, στην Επάνω Σκάλα της Μυτιλήνης, στο πλαίσιο του τριημέρου πένθους που κήρυξε ο Δήμος Λέσβου για τους δεκάδες νεκρούς μετανάστες και πρόσφυγες που πνίγηκαν στην προσπάθεια τους να φτάσουν στη Λέσβο.
Παρόντες και οι δυο Μητροπολίτες της Λέσβου ο Μυτιλήνης Ιάκωβος και ο Μηθύμνης Χρυσόστομος επικεφαλής ομάδας ιερέων των δυο Μητροπόλεων, μουσουλμάνοι θρησκευτικοί λειτουργοί, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών και αυτοδιοικητικών αρχών, εθελοντές και μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στο μεταναστευτικό και φυσικά πολλοί πολίτες που με την παρουσία τους ζήτησαν να αφυπνιστεί η ευρωπαϊκή αλλά και η παγκόσμια κοινότητα και να δώσει λύση σε αυτή τη συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λέσβου «με αυτή την άκρως συμβολική κίνηση, δείχνουμε σε όλο το κόσμο ότι, ανεξαρτήτως θρησκεύματος και καταγωγής, στεκόμαστε όλοι ενωμένοι ενάντια στους εγκληματίες που στέλνουν καθημερινά στο θάνατο μητέρες και μικρά παιδιά. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των σύγχρονων δουλεμπόρων – εγκληματιών και υπέρ της επέμβασης για την πάταξη της δολοφονικής δράσης τους».
ΠΗΓΗ: http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/koinonia/diathriskeiaki-deisi-gia-toys-adikohamenoys-prosfyges-sti-mytilini