Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Οι εντολές της Νέας Τάξης εκτελούνται απαρέγκλιτα. Σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλα ζευγάρια και προσεχώς και υιοθεσία παιδιών!

Λες και τα παιδιά είναι κατοικίδια..που μπορούν να στερούνται τη βιολογική τους μητέρα με δύο υπογραφές και μία απόδειξη παροχής υπηρεσιών!


http://opaidagogos.blogspot.gr/
Δεν πάνε οι Έλληνες να πηδάνε από τα μπαλκόνια και να μην δουλεύει ένας στους τρεις πολίτες. Η ατζέντα είναι ατζέντα και οι εντολές της Νέας Τάξης εκτελούνται απαρέγκλιτα...


Ότι δεν μπορούσαν να περάσουν τα λαμόγια των άλλων κυβερνήσεων, λόγω διαφορετικής πελατείας... θα τα περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ... που από κόμμα γραφικών του 3%... μας έπεισαν ότι εκπροσωπεί την πλειοψηφία των πολιτών κι άρα νομιμοποιείται να επιτρέψει την υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια gay... λες και τα παιδιά είναι κατοικίδια που μπορούν να στερούνται τη βιολογική τους μητέρα με δύο υπογραφές και μία απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Οι gay έχουν νομοθετημένα δικαιώματα αλλά τα παιδιά προς υιοθεσία δεν έχουν κανένα δικαίωμα επιλογής και κανείς δεν θα
...
τα ρωτήσει αν επιθυμούν να μεγαλώσουν υιοθετημένα από gay κι όχι όπως ορίζει η φύση, επειδή έτσι γουστάρουν οι ανώμαλες πατσαβούρες των παντοδύναμων Rothschild.
Με την ευκαιρία της κυβέρνησης των γραφικών... θα δούμε πάρα πολλά ακόμα.
το είδαμε εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ- ΕΠΕΙΓΟΝ:
Συμμετέχουμε στην δημόσια διαβούλευση, 
γράφοντας τεκμηριωμένα την άποψη μας, εδώ: