Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Μάτωσε εικόνα της Αγίας Ειρήνης στην Σάμο!!!Απίστευτη ανταπόκριση από πιστούς σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο είχε η είδηση της ματωμένης εικόνας που βρίσκεται στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στο Βαθύ της Σάμου!!

ΜΑΤΩΣ44444



Μάτωσε εικόνα της Αγίας Ειρήνης στην Σάμο!!!

Απίστευτη ανταπόκριση από πιστούς σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο είχε η είδηση της ματωμένης εικόνας που βρίσκεται στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στο Βαθύ της Σάμου!

Πάνω από 10.000 αναγνώστες έχουν διαβάσει το άρθρο της εφημερίδας μας ενώ εκατοντάδες μας έχουν τηλεφωνήσει για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες!

Μιλώντας με τους υπευθύνους του Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας Σάμου (ο Σύνδεσμος έχει χτίσει την εκκλησία) αλλά και τηςΜητροπόλεως Σάμου αποσαφηνίστηκε, ότι η εικόνα δεν είναι της Παναγίας, αλλά πρόκειται για την πρωτότυπη εικόνα τηςΑγίας Ειρήνης που βρίσκεται εκεί από το 1970, όταν έγιναν και τα θυρανοίξια της εκκλησίας!

Όπως μας ανέφεραν πηγές της Μητρόπολης για το φαινόμενο αυτό ειδοποιήθηκαν από τον περασμένο Μαΐο, όπου και το παρακολουθούν στενά μέχρι να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό!

Από την άλλη από τον Σύνδεσμο Φίλων Αστυνομίας Σάμου μας ενημέρωσαν πως το φαινόμενο παρατήρησαν ότι ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο όταν και κύλησε στο δεξί μάτι της εικόνας της Αγίας Ειρήνης ένα ματωμένο δάκρυ!!!


Τρεις (3) μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2015 παρατήρησαν ότι έχει κυλήσει άλλο ένα δάκρυ στο αριστερό μάτι της Αγίας και τον περασμένο Μαΐο από το δεξί και πάλι μάτι φανερά πια κύλησε περισσότερο υγρό που δείχνει σαν αίμα!
Τότε εντυπωσιασμένοι ενημέρωσαν την Μητρόπολη και 2,5 περίπου μήνες παρακολουθούν το γεγονός!

Όπως μας αναφέρθηκε λόγω της μεγάλης κινητοποίησης πιστών από πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και της Σάμου, την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα, θα βγει επίσημη ανακοίνωση για τις ώρες και τις ημέρες που θα είναι ανοιχτή η εκκλησία, ώστε να μπορούν να προσκυνήσουν την ιερή εικόνα…

Η Μητρόπολη πάντως εξακολουθεί και επιμένει στην πρώτη ανακοίνωση που έχει βγάλει, ζητώντας ακόμη να υπάρξει σιγή για το θέμα.

http://poimin.gr/