Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Φέρνουν ΠΑΠΑ και ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ για να κάνει μαζί μὲ τὸν ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ «ανθρωπιστικό»...σόου για τους πρόσφυγες!!! Δείτε ποίοι δεσποτάδες αποδέχονται και υπογράφουν. Φυσικά υπογράφει και ο αντικανονικός Ιγνάτιος Λάππας της Λαρίσης, τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα μοιχεπιβάτη;;; 'Απαντες αδιαφορούντες για την βούληση του Ορθοδόξου Πληρώματος

ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ  ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΛΙΑΠΗ

ΠΡΟΒΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ στὰ μοῦτρα τῶν ἀντι-Οικουμενιστῶν, ποὺ θὰ συνεχίσουν τόν …χαρτοπόλεμο!

 Καθόλου τυχαία, λοιπόν, δὲν ἦταν ἡ προθυμία τῶν Μητροπολιτῶν νὰ «συνδράμουν» τοὺς «λαθρομετανάστες»-κατακτητὲς τῆς Ἑλλάδος, διαθέτοντας ἀκόμα καὶ ἐκκλησιαστικὲς κατασκηνώσεις γιὰ τὴ στέγασή τους καὶ μοιράζοντας πακέτα …χωρὶς ἐγκόλπιο ἢ μὲ σταυρό καὶ ἐγκόλπιο! (Δεῖτε ἐδῶ: Ὅλα εἶναι ...καλῶς σχεδιασμένα")


Οἱ ἄνθρωποι δὲν ἔχουν τὸν Θεό τους!

  Την ώρα που οι «πρόσφυγες» έχουν ξεκινήσει ανοιχτό πόλεμο εναντίον της ελληνικής κοινωνίας με συνεχή κλεισίματα δρόμων, πλιάτσικο σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, μαχαιρώματα και πετροπόλεμο, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος φαίνεται πως...βρήκε τη λύση στο πρόβλημα: Να φέρει τον Πάπα Φραγκίσκο στη Μυτιλήνη, όπου μαζί του και με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο θα δώσουν μια... χολιγουντιανή «παράσταση», θα «αγκαλιάσουν» τους «πρόσφυγες», μέχρι και θα...μπουν στη θάλασσα!!!" (Πηγή)

Διαρκής Ιερά Σύνοδος:

Στην Ελλάδα ο Πάπας μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τους πρόσφυγες

Πρώτη συνεδρία της Δ.Ι.Σ. για το μήνα Απρίλιο (5/4/2016).
Συνήλθε σήμερα Τρίτη, 5 Απριλίου 2016, στην πρώτη Συνεδρία Της για τον μήνα Απρίλιο, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
             Κατά τη σημερινή Συνεδρία: 
   Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επικύρωσε τα Πρακτικά της Εξουσιοδοτήσεως.
Κατά τη σημερινή Συνεδρία η Ιερά Σύνοδος ενημερώθηκε από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για τα κάτωθι:
Σε απάντηση των επιστολών που απηύθυνε τον μήνα Μάρτιο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης, το Π.Σ.Ε. και τους επικεφαλής των Ορθόδοξων και άλλων Εκκλησιών, ώστε να ευαισθητοποιηθούν για το προσφυγικό πρόβλημα, άνθρωποι με υψηλές αρμοδιότητες και κοινωνική επιρροή, ο Μακαριώτατος δέχθηκε την επίσημη ενημέρωση και από τις αρμόδιες αρχές του Βατικανού.
Στον Μακαριώτατο μεταφέρθηκε η επιθυμία του Πάπα Φραγκίσκου, να επισκεφθεί την πατρίδα μας. Σκοπός της επισκέψεώς του, όπως υπογραμμίστηκε στον Μακαριώτατο, είναι η συμβολή του Πάπα στην ευαισθητοποίησή της παγκόσμιας κοινότητας για την άμεση παύση των πολεμικών συγκρούσεων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής που πλήττουν σφόδρα τις χριστιανικές κοινότητες, αλλά και στην ανάδειξη του μείζονος ανθρωπιστικού προβλήματος που έχει προκληθεί από τους απεγνωσμένους πρόσφυγες, οι οποίοι αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στην ευρωπαϊκή ήπειρο. 
Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος απεδέχθη την πρόταση να επισκεφθεί ο Πάπας Φραγκίσκος ένα νησί του Αιγαίου, εφόσον πρόκειται για μία ολιγόωρη, εκτός πρωτοκόλλου και καθαρά ανθρωπιστικού και συμβολικού χαρακτήρα επίσκεψη. Για την επίσκεψη αυτή η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να προτείνει ως προορισμό το νησί της Λέσβου, ένα από τα πολλά νησιά μας που βίωσε βαθύτατα και εξακολουθεί να βιώνει την τραγωδία του προσφυγικού προβλήματος. Ιδιαίτερα τούτη τη χρονική στιγμή που η πατρίδα μας, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σηκώνει επιπρόσθετα στους ώμους της το μεγαλύτερο βάρος των προσφυγικών ροών. Μίας Ελλάδας που κλήθηκε να αποδείξει, ακόμη και μόνη, πως η Ευρώπη των αρχών και αξιών ακόμη υπάρχει.
Παράλληλα, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που δίδεται η εικόνα ότι η ενότητα των Ορθοδόξων Εκκλησιών δοκιμάζεται, να απευθύνει πρόσκληση στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ώστε αυτός να τιμήσει με την παρουσία του το νησί της Λέσβου την ημέρα επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου. Η προσωπικότητα και το κύρος του Οικουμενικού Πατριάρχη, σε συνδυασμό με την βαρύτητα της παρουσίας του Πάπα Φραγκίσκου, στέλνει στα πέρατα του κόσμου ένα πολύ ηχηρό μήνυμα αφύπνισης της παγκόσμιας κοινότητας, προς την κατεύθυνση της ανακούφισης των προβλημάτων των προσφύγων και, ταυτόχρονα, της ανάληψης των δεουσών ενεργειών για την προστασία των χριστιανών που πλήττονται βάναυσα στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και των λοιπών δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.

Εκ της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου

ΠΙΝΑΞ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
ΤΗΣ 159ης ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (2015-2016)

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος
Ηλείας κ. Γερμανός
Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος
Άρτης κ. Ιγνάτιος
Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος
Νικαίας κ. Αλέξιος
Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος
Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος
Καστορίας κ. Σεραφείμ
Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος
Κασσανδρείας κ. Νικόδημος
Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος
Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος

Αρχιγραμματεύς
Μεθώνης Κλήμης