Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Αυτοί είναι οι Οικουμενιστές Αρχιερείς! Αδίστακτη προπαγάνδα και ψέματα! Ντροπή!

ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


maxresdefault

   Ειλικρινά μεγάλη δυσαρέσκεια προκαλεί μια συνεχόμενη εκπομπή αδίστακτης προπαγάνδας της ΕΡΤ1 τις πρωινές ώρες υπέρ της Συνόδου της Κρήτης, με καθαρά οικουμενιστικό χαρακτήρα και με σωρεία ψευδών ειδήσεων και καταδικαστικών αναφορών για όσα Πατριαρχεία δεν θέλησαν να συμμετάσχουν και φυσικά δεν εκπροσωπούνται στην εκπομπή. Δηλαδή ένας μονότονος προπαγανδιστικός μονόλογος.
   Το πρώτο και μεγάλο ψέμα ήταν ότι όλες οι εκκλησίες είχαν υπογράψει για την σύγκληση της Συνόδου ενώ το Πατριαρχείο Αντιοχείας δεν είχε υπογράψει.
    Αλλά εκείνο που εξοργίζει είναι ότι δεν γίνεται καμία αναφορά, (είναι απαγορευμένο), για το οικουμενιστικό χαρακτήρα της Συνόδου, καμία αναφορά για τις θεολογικές της παρεκτροπές όπως άριστα της έχει παρουσιάσει εκτενώς ο καθηγητής Δογματικής Θεολογίας κ Τσελγγίδης.

mahi_nikolara
  Απλά γίνονται αναφορές για την πολιτική διάσταση, πολιτικοποιώντας της Σύνοδο, ενοχοποιώντας την Ρωσία μέχρι του σκανδαλώδους σημείου να εξυμνείται η σχισματική και πρακτορική υπέρ της CIA εκκλησιά της Ουκρανίας, του φασιστικού ουκρανικού καθεστώτος.

    Η αλαζονική συμπεριφορά του Βαρθολομαίου που ευθύνεται εξ’ ολοκλήρου για το αδιέξοδο της Συνόδου είναι απαγορευμένη αναφορά και η παρουσία όλων των καλεσμένων είναι καθαρά επιλεκτική. Το μόνο που κάνουν είναι να εξυμνούν τον Προκαθήμενο αγνοώντας προκλητικά όλες τις οικουμενιστικές και θεολογικές του παρεκτροπές, όπως οι συνπροσευχές με αιρετικούς και η αναγνώριση άλλων εκκλησιών παραβιάζοντας ξεκάθαρα το Σύμβολο της Πίστεως.
   Και όλα αυτά από την κρατική τηλεόραση και από την… «νεοφώτιστη» δημοσιογράφο Μάχη Νικολαρα.
   Εμείς την πληρώνουμε την κρατική τηλεόραση που απορροφά τεράστια κονδύλια από τον κρατικό κορβανά την ίδια ώρα που οι Έλληνες υποφέρουν από την μνημονιακή καταστροφή.
   Ντροπή!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr