Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Νά, πώς εξαγοράζονται από τους Νεοταξίτες οι Οικουμενιστές, Πανθρησκειαστές!

Γύπας στο Βατικανό

• Σοκ στην «Ορθόδοξη Αλήθεια»

Από τον
Δημήτρη Ριζούλη


Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προέβη χθες η εβδομαδιαία θρησκευτική εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» που αφορά τις στενές σχέσεις του «σκοτεινού» κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος με το Βατικανό. Η εφημερίδα παρουσίασε έγγραφο εσωτερικής αλληλογραφίας του βασικού «φιλανθρωπικού» δικτύου (των ΜΚΟ) του μεγαλοεπενδυτή, με το όνομα Open Society Foundations, στο οποίο τα ηγετικά στελέχη του ομολογούν ότι πλήρωσαν το ταξίδι του Πάπα Φραγκίσκου στις ΗΠΑ με 650.000 δολάρια, εξαγόρασαν (!) επισκόπους προκειμένου να υποστηρίζουν τις θέσεις τους και 
πλήρωσαν συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα αμερικανικά δίκτυα για να παρουσιάσει συγκεκριμένος άνθρωπος του Πάπα θέσεις (ως επίσημο κήρυγμα των καθολικών) που ταυτίζονταν με αυτές του Σόρος. 
Η «ατζέντα» που τους ενδιέφερε, όπως αναφέρουν, αφορούσε την «ανεκτικότητα», την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας και την εξίσωση όλων των λαών και των θρησκειών. Ουσιαστικά, αυτό που ονομάζουμε «παγκοσμιοποίηση». Το συγκεκριμένο κείμενο είναι μέρος των περίπου 2.500 απόρρητων εγγράφων του Σόρος, που προ ημερών διέρρευσαν στο διαδίκτυο από την οργάνωση DC Leaks, έπειτα από υποκλοπή (στο πρότυπο των γνωστών WikiLeaks). Να σημειωθεί ότι η αποκάλυψή τους απασχόλησε τα μεγαλύτερα media του πλανήτη και η γνησιότητά τους δεν διαψεύστηκε! Σε ένα από αυτά (αυτό που παρουσίασε η «Ορθόδοξη Αλήθεια»), με ημερομηνία 9 Φεβρουαρίου 2016, γίνεται ο απολογισμός των δράσεων του 2015. Μεταξύ άλλων, οι συντάκτες της έκθεσης Andrea Batista Schlesinger και Nathan McKee αναφέρονται στον Πάπα Φραγκίσκο σαν να είναι ο «άνθρωπός τους», που ακολουθεί πιστά τη γραμμή του Ιδρύματος Σόρος, γι' αυτό και επισημαίνεται ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια να συνταχθούν όλοι οι επίσκοποι με τις απόψεις του Ποντίφικα.
Επίσης, φαίνεται ότι οι άνθρωποι του Σόρος ζήτησαν (και πέτυχαν) να κάνει η Καθολική Εκκλησία και πολιτικές παρεμβάσεις στις ΗΠΑ και να υποστηρίξει τους «αρεστούς» πολιτικούς ή να καταγγείλει τους εχθρούς του μεγαλοεπενδυτή. Με λίγα λόγια, πρόκειται για διαπλοκή πολιτικής - χρήματος και εξουσίας της Καθολικής Εκκλησίας που θυμίζει το σενάριο του «Κώδικα Ντα Βίντσι». 
Στο κείμενο, μεταξύ άλλων, τα δύο στελέχη του Σόρος αναφέρουν ότι πέτυχαν τα εξής: 
 Εξαγορά συγκεκριμένων επισκόπων προκειμένου να διατυπώνουν δημόσια την υποστήριξή τους στα μηνύματα της οικονομικής και της φυλετικής δικαιοσύνης, με στόχο να αρχίσει η σύνθεση μιας κρίσιμης μάζας επισκόπων συντεταγμένων με τις πεποιθήσεις του Πάπα.
 Οργάνωση εκτεταμένης καμπάνιας στα μέσα ενημέρωσης, με κεντρικό πρόσωπο τον καθολικό διευθυντή της FPA ως βασικό σχολιαστή σε μέσα υψηλής απήχησης (προφίλ), όπως τα «USA Today», CNN, NBC, NPR, «Boston Globe», «Washington Post» και «Guardian»