Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ηγούμενος της Ι.Μ. Φρέαρ του Ιακώβ π. Ιουστίνος: Αν υπήρχε Ορθόδοξο στοιχείο στην Ελλάδα θα είχε κατεβάσει τον Αρχιεπίσκοπο!!! ΒΙΝΤΕΟ

O Ηγούμενος της Ι.Μ. Φρέαρ του Ιακώβ π. Ιουστίνος: «Ζούμε στις μέρες του Αντιχρίστου – Ο Σιωνισμός έχει εισχωρήσει παντού» «Άπαξ ο Αρχιεπίσκοπος έβγαλε το εγκόλπιο του, για να πάει επίσκεψη σε ανθρώπους που ήρθαν λάθρα…» «Ο Θεός τιμώρησε την Εκκλησίας της Ελλάδος – Για κάθε δέκα κληρικούς που πεθαίνουν κάνουν έναν » «Αν υπήρχε Ορθόδοξο στοιχείο στην Ελλάδα θα είχε κατεβάσει τον Αρχιεπίσκοπο»!!!

«Άπαξ ο Αρχιεπίσκοπος έβγαλε το εγκόλπιο του, για να πάει επίσκεψη σε ανθρώπους που ήρθαν λάθρα…»
«Ο Θεός τιμώρησε την Εκκλησίας της Ελλάδος – Για κάθε δέκα κληρικούς που πεθαίνουν κάνουν έναν »
«Αν υπήρχε Ορθόδοξο στοιχείο στην Ελλάδα θα είχε κατεβάσει τον Αρχιεπίσκοπο»!!!

Λάβρος ο Ηγούμενος Ι.Μ. Φρέαρ του Ιακώβ μιλάει για όλους και για όλα στην Ελλάδα. Ζητάει να «αντισταθεί ο λαός κατά του Κλήρου, δυστυχώς»!
Γνήσιος, αληθινός, Ορθόδοξος, πατριώτης και ομολογητής ο Γέροντας Ιουστίνος βαστάει γερά την Σημαία της Ελλάδος μας με όλες του τις δυνάμεις. Είναι «παλικάρι» και μεγάλος μαχητής Αγιοταφίτης.
Στο βίντεο παρακάτω όπου με την άδειά του δημοσιεύεται, θα ακούσετε πράγματα που πολλοί σας κρύβουν ή δεν τολμούν να σας πούνε. Φαίνεται όμως ότι οι άνθρωποι που «συναντούν» το θάνατο κάθε μέρα ξεχνάνε τι θα πει φόβος. Αντιθέτως άλλοι ζώντας μέσα στη σιγουριά και απαλλαγμένοι από κάθε έννοια για επιβίωση ξεχνάνε τι θα πει πρόνοια Θεού αλλά και όσους αδελφούς αγωνίζονται μακριά από τη μητέρα πατρίδα.