Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΛΙΑΠΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ

Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα έξυπνος να καταλάβεις ...

 Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα έξυπνος να καταλάβεις γιατί υποστηρίχθηκε με μανία αυτό το φασιστικό μόρφωμα που κυβερνά την Ελλάδα από κάθε εχθρό της Ελλάδας, Σόρρος και Σία


 

Ποιοι και γιατί έχουν βάλει στο μάτι την περιουσία της Εκκλησίας, επιχειρώντας ταυτόχρονα την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού – Τι κρύβεται πίσω από τις εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγές στη Παιδεία και στην Θρησκεία

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ώρα που διεξάγονταν ο διαγωνισμός με τις τηλεοπτικές άδειες, ο  Τσίπρας βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Aρχιεπίσκοπο Αθηνών και να συζητήσουν μαζί για αρκετές ώρες. Tην ίδια ώρα έχει βουίξει ο τόπος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στην εκπαίδευση και να μετατρέψει το μάθημα των θρησκευτικών σε θρησκειολογία. Όχι, τίποτα από αυτά δεν είναι τυχαίο.
Στα δύο περίπου χρόνια που ο ΣΥΡΙΖΑ κατέχει μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ. τη διακυβέρνηση, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για την έξοδο της χώρας από την επικυριαρχία των δανειστών. Αντιθέτως έχουν γίνει όλα όσα ικανοποιούν τις ιδεοληψίες των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα όλα έγιναν με την ανοχή των ΑΝ.ΕΛ. που αρνούνται να χάσουν τις υπουργικές τους καρέκλες. 

-Να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης 

-Να προωθήσει το θέμα των τζαμιών στην Ελλάδα 

-Να γεμίσει την Ελλάδα με hotspots και μεταναστευτικές ροές 

-Να μην διώκονται όσοι βρίζουν τα Θεία 



Παράλληλα δίνει μάχες να καταργήσει την προσευχή και τα θρησκευτικά στα σχολεία. Και για όλα τα παραπάνω όχι μόνο δεν μιλάει κανένας, αλλά αντίθετα άπαντες σφυρίζουν αδιάφορα



Ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι «μεγάλοι πατριώτες» των ΑΝ.ΕΛ. Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει, ο  Τσίπρας αρέσκεται στο να ανοίγει μέτωπα, πολεμώντας για παράδειγμα – δήθεν – τη διαπλοκή. 


Το μέγα μέτωπο που θα ανοίξει το προσεχές διάστημα είναι οι σχέσεις κράτους – εκκλησίας. Το δεύτερο μέτωπο είναι η πολιτιστική και πολιτισμική παρέμβαση της εκκλησίας στην εθνολογική δομή της ελληνικής κοινωνίας. 


Κατά την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ αυτά πρέπει να αλλάξουν. Και βεβαίως αυτό δεν είναι μόνο άποψη και ιδεολογική εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι και απαίτηση των δανειστών που επιχειρούν, σαφέστατα πλέον, την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού. 


Οι λόγοι είναι αρκετοί. Ένας εκ των βασικότερων είναι βεβαίως η εκκλησιαστική περιουσία την οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει βάλει στο «μάτι» από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί του συμπλέουν και οι δανειστές που με λαχτάρα περιμένουν μετά την αρπαγή της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας να βάλουν στο χέρι και τα φιλέτα της εκκλησίας. 


Υπενθυμίζουμε ότι για το θέμα ενδιαφέρονται και αρκετοί παράγοντες του εφοπλιστικού λόμπι που μπορεί να δηλώνουν Έλληνες, αλλά η καρδιά τους χτυπάει στο City και στη New York. 


Διόλου τυχαίες δεν είναι και οι εμμονές του Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει στην περίφημη Συνταγματική Αναθεώρηση και μάλιστα την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται υπό την πλήρη επιτήρηση ξένων παραγόντων και οργανισμών. 

Μέσω της Συνταγματικής Αναθεώρησης τι ακριβώς θέλει να αλλάξει ο κ. Τσίπρας; 


Γιατί άραγε θέλει να διαρρήξει τις Συνταγματικά κατοχυρωμένες σχέσεις του ελληνικού κράτους με την επίσημη θρησκεία; 


Ακόμα και αυτοί που απεχθάνονται τη συνωμοσιολογία έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται πώς κάτι περίεργο συμβαίνει στην Ελλάδα των μνημονίων. 


Οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές για να είναι συμπτώσεις

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
H NTΠ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ
1. ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΟΜΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΒΡΕΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟ..,ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΑΛΟΓΟ,ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΜΥΚΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΛΠ .
ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΟ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΝΟΥ,ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ ..ΤΟ ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
Βασίλειος Νικόπουλος, Το προοίμιο του Ελληνικού Συντάγματος θεμελιώδης υπερδικανική και υπερσυνταγματική αρχή
http://thriskeftika.blogspot.gr/2011/02/blog-post_7609.html
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
΄΄Ἡ ἀρχὴ αὐτὴ δὲν εἶναι οὔτε ἡ ἰδέα τῆς Δημοκρατίας, οὔτε τῆς ἐλευθερίας, οὔτε τοῦ ἀνθρωπισμοῦ ἢ τοῦ διαφωτισμοῦ, ἀλλὰ εἶναι τὸ «Ὄνομα τῆς Ἁγίας καὶ Ὁμοουσίου καὶ Ἀδιαιρέτου Τριάδος». Ναί, ὅσο καὶ ἂν ἠχεῖ παράξενα, ἴσως σήμερα στὴν «ἀποθεοποιημένη» καὶ «ἀποχριστιανισμένη» κοινωνία μας, τὸ ἰσχῦον Σύνταγμα τῆς Ἑλλάδος εἶναι ψηφισμένο ἀπὸ τὴν Ε´ Ἀναθεωρητικὴ Βουλὴ τῶν ‘Ἑλλήνων «εἰς τὸ ὄνομα τῆς Ἁγίας καὶ Ὁμοουσίου καὶ Ἀδιαιρέτου Τριάδος»!
Στὸ σημεῖο αὐτὸ ὁ συνταγματικὸς νομοθέτης ἀκολουθεῖ πιστῶς τὴν συνταγματικὴ παράδοση τοῦ τόπου μας, ἀφοῦ καὶ αὐτὰ ἀκόμη τὰ πρῶτα συνταγματικὰ κείμενα τῆς ἐπαναστατημένης Ἑλλάδος ἦταν ψηφισμένα στὸ ὄνομα τοῦ Τριαδικοῦ Θεοῦ! τοῦτο βεβαίως ἔχει τὴν ἀκατάλυτη νομική του ἀξία. Σημαίνει δηλαδὴ ὅτι ὅλες οἱ διατάξεις τοῦ Συντάγματος καὶ συνακολούθως τῶν συναδόντων ὑποχρεωτικῶς μὲ αὐτὸ νόμων, πρέπει νὰ εἶναι σύμφωνες καὶ νὰ ἐμπνέονται ἀπὸ τὸ πνεῦμα τῆς ὑπερτάτης Ἀρχῆς, στὸ ὄνομα τῆς ὁποίας εἶναι ψηφισμένο τὸ Σύνταγμα, δηλαδὴ τοῦ μόνου Ἀληθινοῦ Τριαδικοῦ Θεοῦ.΄΄

2.ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_133.html)ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ .ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΤΗΠΙΑ ΝΑ ΄΄ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΄΄ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΕΕ,ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΗ ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου).
ΕΤΣΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ,ΚΛΠ , ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ-ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ-ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ .ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .

Πηγή: "Τρελογιάννης"