Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΖΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

 
Ζητάει και τα ρέστα ο Μπέγζος για τα Θρησκευτικά-Προκλητικός για Αρχιεπίσκοπο & Άγιο Όρος  
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜπέγζοςΕδώ το σαθρό άρθρο του Μπέγζου του δήθεν ψευτό"επιστήμονα" στο Βήμα Ορθοδοξίας

Και οι αποστομωτικές απαντήσεις στις επικίνδυνες πλάνες του, που τις αποδομούν και τις εξαφανίζουν!
Η Εκκλησία λοιπόν ήταν πάντα ενήμερη....
Δεν ρωτήθηκε, δεν συμμετείχε σε κανέναν διάλογο και δεν ακούσθηκε πουθενά ο λόγος της....
Απλά ήταν ενήμερη..... από τα ΜΜΕ.
Όμως επισήμως από το Υπουργείο τώρα με τον Φίλη ενημερώθηκε... με τον τρόπο που ξέρουμε... και αντέδρασε.

Επίσης ο συγκεκριμένος είναι πολύ πονηρός και με επιτήδιο τρόπο προσπαθεί να αλλάξει τις αλήθειες εις βάρος της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστεως. Αποδείξεις περί των απατών του εγκάθετου Μπέγζου που αρέσκεται στον μονόλογο γιατί δεν αντέχει στον διάλογο με την Εκκλησία και τους εκκλησιαστικούς φορείς :

Είχαν συμφωνηθεί μεταξύ τους όμως πολύ διαφορετικά όπως:

1) Να είναι "περισσότερη η ύλη στην Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη". Τελικώς ούτε περισσότερη είναι και

2) ούτε θυμίζει το περιεχόμενο των νέων 'θρησκευτικών" της ΚΑΘΟΛΟΥ την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, όπως γίνεται στα θρησκευτικά των άλλων θρησκευομένων (μουσουλμανισμό, βουδισμό, εβραϊσμό κ.α.) που διδάδκονται στην Ελλάδα και στους Ελληνες.

3) Δεν υπάρχει στα βιβλία ο Ορθόδοξος χαρακτήρας, μιάς και μιλάμε ακριβώς γιά βιβλία πανθρησκειας χωρίς αναφορές στα βασικά σημεία του Ορθόδοξου Χριστιανικού δόγματος και διδασκαλίας.

4) Μιλάει ο αρχιψεύτης πανάθλιος γιά ψευδή "προσυλητισμό" α) τόσες χιλιάδες χρόνια που διδάσκονταν τώρα τους φάνηκαν γιά προσυλητισμό;! β) επίτηδες ο εγκάθετος ψεύτης δεν μιλάει και δεν απαντάει γιατί όλες οι άλλες θρησκείες και ομολογίες και θρησκευόμενοι στην Ελλάδα δεν διδάσκονται καθόλου την θρησκειολογία αλλά ΜΟΝΟ την δικιά τους θρησκεία; Αυτό είναι αποδεδειγμένα ρατσιστικό και φασιστικό όπως ακριβώς είναι και ο δήθεν "ειδικός" Μπέγζος.

5) Δεν υπάρχει μονομέρια αλλά διδάσκονται σε ορισμένες τάξεις και οι άλλες θρησκείες στα ήδη υπάρχοντα θρησκευτικά μαθήματα και βιβλία.

6) "Ο αρχιεπίσκοπος δεν πρέπει να ρίχνει λάδι στην φωτιά"; Πιό σύριζα Μπέγζο πεθαίνεις. "εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια"! Εδώ ο Φίλης σας έκανε υβριστικές και επανηλλημένες δηλώσεις εναντίον της Εκκλησίας καθώς και γιά τον καθαρό ρόλο της Εκκλησίας την περίοδο εναντίον της Κατοχής και της επταετίας που δεν τόλμησε κομμουνιστής και κανένας αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων.
 Εσείς βάζετε αποδεδειγμένα όχι λάδι στην φωτιά, αλλά πυρκαγιές στην πυρκαγιά!

7) Λες ότι "Τα θρησκευτικά δεν είναι κατήχηση ούτε θεολογία." Ανοήτε η λέξη “Θεολογία” σχεδόν συνάδει με την λέξη “θρησκευτικά” και δεν νοείται ανόητε η μία χωρίς την άλλη. Πηγαίνετε να δείτε τα λεξικά περί των εννοιών των λέξεων. Η λέξη "Θεολογία" σημαίνει (κάνω) λόγο γιά τον Θεό. Όπως λένε όλες οι θρησκείες και θρησκευόμενοι ότι όλοι τους κάνουν “Θεολογία” εκτός από τους άθεους. Η λέξη "θρησκευτικά" σημαίνει λόγος-διδασκαλία της θρησκείας (ή των θρησκειών) και η έννοια της λέξεως "θρησκείας" είναι όμοια παρεμφερείς της λέξεως "Θεολογία" που επίσης σημαίνει λόγος αλλά και πράξη εκδήλωσης προς τον Θεό! Επίσης κανένα δικαστήριο δεν έχει πεί ότι γίνεται "κατήχηση" στα θρησκευτικά, αν και έχει το δικαίωμα σωστά η Εκκλησία να κάνει κατήχηση στα θρησκευτικά στα μέλη της, όπως κάνουν απόλυτη κατήχηση και όλοι οι άλλοι αλλόθρησκοι καθηγητές των θρησκευτικών στην Ελλάδα (μουσουλμάνοι, εβραίοι κ.α.). Γιατί Μπέγζο δεν απαντάς, γιατί καθόλου αυτά που λες υποκριτικά δεν τα αναφέρετε γιά όλους τους άλλους θρησκευομένους των άλλων δογματων που διδάσκονται στην Ελλάδα;;! Εδώ φαίνεται καθαρά και αποδεδειγμένα ο εγκάθετος χαρακτήρας σας!

8) Είναι αντισυνταγματικό;;! Το να διδάσκει κανείς την πίστη του;! Τόσα χρόνια (πάνω από 100 χρόνια) κανείς ποτέ δεν είπε ότι είναι αντισυνταγματικός ο τρόπος (ή οι τρόποι) διδασκαλίας των θρησκευτικών στα σχολεία εκτός από τα "φυντάνια" του Σύριζα. Δηλαδή κάτι τύποι σαν του λόγου σου!
Όχι μόνο είναι νομικά ξεκάθαρα συνταγματικό το μάθημα των θρησκευτικών, αλλά το αντίθετο μάλιστα είσαστε! Εσείς Μπέγζο και οι όμοιοι σας είσαστε αποδεδειγμένα αντισυνταγματικοί όταν τα αναφερόμενα (ορισμένα εξ' αυτών) στο Σύνταγμα και τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας:

Το άρθρο 3 του Συντάγματος που ορίζει ότι Επικρατούσα στην Ελλάδα θρησκεία, είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού.

• Το άρθρο 4 παρ. 1 και 2 του Συντάγματος που ορίζει ότι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου και οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

• Το άρθρο 13 του Συντάγματος που ορίζει την "αρχή της ελευθερίας της θρησκευτικής συνείδησης και το απαραβίαστο αυτής".

• Το άρθρο 19 του Ν.Δ 3379/1955 «Περί του προσωπικού της Δημοσίας Εκπαιδεύσεως» (ΦΕΚ 260 Α'/26-9-1955) με το οποίο προβλέφτηκε, με ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Οικονομικών, στα Σχολεία που φοιτούν αλλόθρησκοι ή ετερόδοξοι ή ξενόγλωσσοι μαθητές να διορίζονται εκπαιδευτικοί της οικείας θρησκείας ή δόγματος ή γλώσσας με δαπάνη του Κράτους.

• Το Νόμο 1920/1991 (ΦΕΚ 11 Α'/1991), με τον οποίο κυρώθηκε η Π.Ν.Π. «Περί Μουσουλμάνων Θρησκευτικών Λειτουργών» (ΦΕΚ 182 Α΄/24-12-1990) καθώς και την τροποποίησή του με το άρθρο 68 του Ν. 4235/2014 (ΦΕΚ 32Α΄/2004), όπου προβλέπεται για τους Έλληνες Μουσουλμανόπαιδες, της Μουσουλμανικής μειονότητας, για τη διδασκαλία του Κορανίου, να διορίζονται «Ιεροδιδάσκαλοι» με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, μετά από πρόταση των τριών Μουφτειών της Θράκης.

• Το Νόμο 4386/2016 «Ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 83 Α΄/11-5-2016), όπου το άρθρο 55 «Ρύθμιση θεμάτων της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων» στην παρ. 5 αυτού ορίζει ότι: «Στο άρθρο 16 του Ν. 1771/1988 (Α΄171) προστίθεται νέα παράγραφος 4, ως ακολούθως: «Κατ’ εξαίρεση, εφόσον στα δημόσια δημοτικά σχολεία των ΚΥΑ 25153/26-2-1957 (ΦΕΚ 86 Β΄) και 78871/22.3.1962 (ΦΕΚ 125 Β΄) Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Οικονομικών δεν υπηρετεί δάσκαλος του Καθολικού δόγματος ή της Εβραϊκής θρησκείας και γλώσσας για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών του Καθολικού δόγματος ή της Εβραϊκής θρησκείας και γλώσσας αντίστοιχα, μετά από σχετική εισήγηση των αρμοδίων Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι δυνατή η πρόσληψη, ανά σχολικό έτος, εκπαιδευτικού εκτός των οικείων πινάκων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών του Καθολικού δόγματος και για τη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών και γλώσσας της Εβραϊκής θρησκείας. Η επιλογή και πρόσληψη του εκπαιδευτικού γίνεται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, μετά από πρόταση της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος (Ι.Σ.Κ.Ι.Ε) και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (Κ.Ι.Σ) αντίστοιχα».

Τελικώς αποδείκτηκε περίτρανα ότι εσείς είσαστε τελικώς οι παράνομοι! Και αν θέλετε πάμε δικαστικώς! Αλλά το απόλυτα σίγουρο είναι οτι δεν θα πάτε (γιατί αλλιώς αμέσως θα το κάνατε) γιατί γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι θα χάσετε παταγωδώς, με βάση το ορθό νομοθετικό πλαίσιο που προστατεύει τα δικαιώματα του Ορθόδοξου Χριστιανού Έλληνα.

Επίσης πουθενά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν αντικατέστησε την Οικογένεια με τον Λαό, όπως συκοφαντείτε! Επίσης σαν "καθαρόαιμος" αριστερός που είσαστε Μπέγζο σας ενόχλησε το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Σε αυτά όμως καθαρά στηρίζεται μία κοινωνία, ένα Κράτος και μία χώρα στον κόσμο, ακόμα και ελλειπής να είναι (όπως η Οικογένεια, λόγω χηρείας κ.α.) δεν πάει να είναι αυτή καθ΄ εαυτή ως έχει! Και σε αυτό το τρίπτυχο επίσης αυστηρά στηρίζονται και οι αθεϊστικές κομμουνιστικές χώρες, ασχέτως εάν επιβάλετε σε αυτές η αντικατάσταση μόνο της θρησκείας του Θεού με την "θρησκεία" του ανθρώπου εξουσιαστή (-ες) της κομμουνιστικής χώρας του συγκεκριμένου  που κυβερνάει. Αν και σχιζοφρενικό εστί!

Επίσης λέτε «όταν εκφέρει κάποιος συντηρητικό λόγο έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει αρεστός και θαυμαστός»; Αλήθεια;; Λάθος! Εξαρτάται καθαρά από το κοινωνικό περιβάλλον και στις κοινωνικές συνθήκες στις οποίες ζεί και συναναστρέφεται. Και δυστυχώς ως επί το πλείστον συμβαίνει αυτός που έχει τον μη συντηρητικό λόγο στην "νευρολογική" σημερινή κοινωνία μας, να γίνεται αποδεκτός και αρεστός! Όμως αυτό δεν είναι καθόλου δικαιολογία γιά τον αχταρμά θρησκειών που θέλετε να επιβάλετε στους μαθητές ως πειραματόζωα σας. Αλλά το αντίθετο μάλιστα, επειδή ο μη συντηρητικός λόγος πολλές φορές διαφοροποιείται και αρκετές φορές είναι προβληματικός, γι΄αυτό και υπάρχει και η μεγάλη ανάγκη του μαθήματος των θρησκευτικών και επίσης και ως συνοχή και συναρμονία των μελών της κοινωνίας μας!

Επίσης τα "τείχη" τα βάζετε εσείς όχι απλά μόνο με την αδιαλλαξία σας, αλλά και με τις συκοφαντικές ύβρεις εναντίον της Εκκλησίας κ.α. και με την μονομέρεια και ολοκληρωτισμό των τελικών πράξεων σας χωρίς τον ολοκληρωτικό διάλογο, την συνοχή, την συνεννόηση αλλά και την συνεργασία με την Εκκλησία, ως έχοντα ολικό δικαίωμα σε αυτά ως δημόσιο και νομικό πρόσωπο δικαίου.

Γράφετε "Ζούμε σε μια χώρα εμποτισμένη από την Ορθοδοξία, που αλλάζει και από μονοθρησκευτική γίνεται πια πολύ-θρησκευτική.". Η δήθεν "αλλαγή" αυτή της "πολυ-θρησκευτικής" που τεχνιέντως επαγγέλεστε δεν είναι από τον εαυτό της αλλά προσπάθεια δικιά σας νόθευσης δημιουργίας της αλλοίωσης του Ορθοδόξου δόγματος και φρόνησης καθώς και άλλων αλλοιώσεων, όπως του εθνοφυλετικού, ως αποτέλεσμα δικών σας επιδιώξεων προς τα συμφέροντα των δικών σας αριστερών ιδεοληπτικών φρονημάτων και συμφερόντων! Άρα πλαστής και προσωπικής άποψης χωρίς να εκφράζει το γενικό σύνολο των Ελλήνων και της Ελλάδας ως κράτος.

Ασύστολα και συκοφαντικά ψευδώς γράφετε δικά σας ποσοστά των μουσουλμάνων ότι δήθεν (αν είναι δυνατόν) είναι στο 10% του πληθυσμού της Ελλάδος! Τόση πολύ είναι η ισλαμολαγνεία σας, ώστε να φαντάζεστε τέτοια ουτοπική "κυριαρχία"!

α) Από που πήρατε-λάβατε τα ποσοστά αυτά που επικαλείσθε;;! Απάντηση: από πουθενά, μιάς και πρώτον θα το αναφέρατε ως πηγή πληροφορίας, πράγμα καθόλου εμφανές. Άρα συν τοις άλλοις σας κάνει και αποδεδειγμένα απατεώνα, δημιουργώντας πλαστά ποσοστά επι του πληθυσμού της Ελλάδος και ιδιαίτερα των θρησκευομένων χωρίς να έχει γίνει ποτέ πρόσφατη απογραφή όλων των κατοίκων της Ελλάδος ιδιαίτερα ως προς την πίστη της θρησκείας τους.

β) Επίσης ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2013 (τελευταία απογραφή) είναι περίπου 11,03 εκατομμύρια κατοίκους. Θέλετε να μας πείτε ότι το 10% των κατοίκων της Ελλάδας δηλαδή 1.100.000 είναι μουσουλμάνοι!!!
Ένας αληθινός επιστήμονας και μορφωμένος (που δεν είστε) δεν επικαλείτε και δεν "δημιουργεί" πλαστά αυτοσχέδια ποσοστά, αλλά αληθινές επιστημονικές μελέτες και ανόθευτα αποτελέσματα.
Εάν ήταν πραγματικός αριθμός, θα έπρεπε πρωτίστως να απολογηθείτε ως υπόδικοι (και εσείς ιδίως) πώς βρέθηκαν "απότομα" τόσοι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα (μάλλον) απειλώντας την εθνική ασφάλεια και τους κατοίκους της.
Βέβαια η πραγματικότητα είναι αλλιώς και σας διαψεύδει!

Όταν σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας το 2006 στην Ελλάδα ζούσαν 695.979 άτομα μη ελληνικής υπηκοότητας. Από αυτούς, η συντριπτική πλειοψηφία προέρχονταν από την Ευρώπη (605.758) και μικρότερος αριθμός από την Ασία (70.647) και την Αφρική (15.237). Οι μετανάστες από την Ευρώπη στο μεγαλύτερο ποσοστό τους προέρχονταν από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης (Αλβανία 481.663, Βουλγαρία 43.981, Ρουμανία 25.375, Ουκρανία 19.785, Ρωσία 13.635).

Που σημαίνει καμία σχέση με την μουσουλμανική θρησκεία στην οποία ορέγεσθε και που ψευδώς και πλαστώς επικαλείσθε!

Οι μετανάστες από την Αφρική προέρχονται κυρίως από την Αίγυπτο (9.461), τη Νιγηρία (1.632) και την Αιθιοπία (979), ενώ αυτοί από την Ασία προέρχονταν από το Πακιστάν (15.830), τη Γεωργία (13.254), την Ινδία (10.043), τις Φιλιππίνες (6.465), τη Συρία (5.747), το Μπανγκλαντές (5.661) και την Αρμενία (4.687).

Είδατε πως καμία σχέση δεν έχουν οι αποδεδειγμένες απάτες σας που θέλετε να περάσετε, να εξαπατήσετε και να επιβάλετε εναντίον της Εκκλησίας και στον Ελληνικό λαό!

Επίσης εάν ήταν αυτό το ουτοπικό ποσοστό ή και πολύ ελάχιστο των μουσουλμάνων στην Ελλάδα θα έπρεπε και αυτοί κανονικά επιβλητικά να διδαχτούν θρησκειολογία πράγμα που φασιστικά και ρατσιστικά θέλετε να την επιβάλετε στην μεγάλη πλειοψηφία των Ορθοδόξων Χριστιανών, ενώ θα έπρεπε ακόμα περισσότερο να την επιβάλετε στους αλλόθρησκους μουσουλμάνους καθώς και στους άλλους θρησκευομένους στην Ελλάδα με βάση το νέο (αδιακρίτως) νομοθετικό διαταγμά σας. Πράγμα μεθοδευμένα και παρανόμως ανύπαρκτο! Πονηρότατος ο τρόπος!

Τον άκρατο φανατισμό τον επιβάλετε εσείς Μπέγζο με την επιβολή των φασιστικών μέτρων σας, χωρίς την συνένεση του Ελληνικού λαού καθώς και της Εκκλησίας όπως θέλατε να επαγγέλεσθε!

Επίσης η ψήφος δεν σημαίνει άκριτα και την συνένεση όλων των επιβλητικών μέτρων και ιδεοληπτικών (και ορισμένες φορές ακραίων) αποφάσεων της κάθε κυβέρνησης, διότι ο πρώτος διδάξας θα έπρεπε να είσασταν εσείς, όταν είσασταν αντιπολίτευση και πολεμούσατε από την βουλή τα νέα νομοσχέδια των παλαιοτέρων κυβερνήσεων καθώς και την κατάργηση αυτών, τα θυμάστε καθόλου; ή και εκεί έχετε επιλεκτική μνήμη χρυσόψαρου;!! Πάλι και εδώ «εξ’ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια»!

Το Άγιο Όρος δεν είναι το "θιβέτ της Ελλάδος", μιάς και άλλωστε είναι διαφορετικότατα δόγματα και πρακτικές (ασχέτως εάν θέλουν να δείχνουν κάποιες επιφανειακές ομοιότητες. Είδατε πόσο άσχετος είσαστε ως προς την γνώση των θρησκειών;! Και θέλετε εσφαλμένα να επιβάλετε τους σαθρούς νόμους σας;!) Τότε το ίδιο δικαίως θα μπορούσαμε και εμείς να κάνουμε και να σας (παρ)ομοιάσουμε εσάς το κόμμα του σύριζα ότι είναι η "Βόρεια Κορέα της Ελλάδος"! μιάς και έχετε και τις ίδιες κομματικές ιδέες αλλά και τις ίδιες μάλλον πρακτικές!

Επίσης λέτε με λογοπαίγνιο ότι στο Ιράν έχουνε θεοκρατία;! Γιατί σε όλες σχεδόν τις μουσουλμανικές χώρες τι έχουνε;! θεοκρατία! καθώς και σε παρόμοια αλλόθρησκα κράτη στον κόσμο. Επίσης σε ορισμένα κομμουνιστικά κράτη τι έχουνε; επιβαλλόμενη αθεοκρατία! Την οποία θέλετε με τον τρόπο σας να επιβάλετε γελοιόποιώντας με τα νέα "συστήματά" σας, το μάθημα των θρησκευτικών, εναντίον μας και εναντίον στα ανθρώπινα και δημοκρατικά δικαιώματα.  Εκεί όμως δεν σας βλέπουμε καθόλου να κατακρίνετε αυτές τις ακραίες καταστάσεις, ώστε να φαίνεται ότι μας συμμερίζεστε σε αυτές! Δεύτερον όντως έχουμε δημοκρατία λίγο "παράδοξο" γιά τον επιβλητικό αριστερό κομμουνισμό που πρεσβεύετε και δεν πιστεύει ως προς τα πρωταρχικά ιδεώδη σας, στα δημοκρατικά υπάρχοντα ιδεώδη, αλλά εσκεμμένα σας "διαφεύγει" ότι η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία στον κόσμο, δηλαδή η Ελλάδα εξ αρχής και εν συνεχεία είχε το ομόδοξον, το ομόεθνον και το ομόθρησκον. Πράγμα τελείως αντίθετο ως προς τα κομμουνιστικά πιστεύω και ιδεώδη! Αυτά λένε τα αρχαία συγγράμματα και μαρτυρίες των αρχαίων Ελλήνων και των ιστορικών περί της Αρχαίας Ελλάδας και αν θέλετε πολύ ευχαρίστως να σας δώσουμε και τις αποδείξεις να τις δείτε. Επίσης παρόλο που λέτε ότι έχουμε δημοκρατία δεν σας βλέπουμε καθόλου να κάμφεσθε γιά την επιβολή της θρησκειολογίας στους μουσουλμάνους, εβραίους, ινδουιστές, βουδιστές, ρωμαιοκαθολικούς κ.α. μαθητές στην Ελλάδα!

Αποδεικνύοντας παρανόμως γιά πολλοστή φορά πόσο ρατσιστής και φασίστας μπροστά σε όλους μας είστε!

Λέτε "γίνεται μπέρδεμα του παπά με τον δάσκαλο" τό ίδιο θα λέγαμε με οποιοδήποτε επάγγελμα εν σχέση με του δασκάλου. Το οποίο κάθε επάγγελμα όπως και ο Ιατρός, ο δικηγόρος, κ.α. ως σωματείο και ως ένωση, έχει δικαίωμα ένστασης και διαμαρτυρίας ως προς τον τρόπο διδασκαλίας και μαθήσεως. Εδώ εσκεμμένα πάτε να τα υποτιμήσετε!
Τότε με τον ίδιο τρόπο και λόγο και εσείς Μπέγζο δεν έχετε λόγο επί των θεμάτων της θρησκείας και των θρησκευτικών ως ανειδίκευτος στο συγκεκριμένο είδος σας.

Με εσάς κυβέρνηση όντως "πηγαίνουμε 50 χρόνια πίσω" όντως πολύ καλά το ομολογήσατε και ο ίδιος!
Επίσης πάλι προπαγανδιστικά λέτε "Θα καταντάμε να μαθαίνουν τα ελληνόπουλα λιγότερα από τους άλλους λαούς, θα έχει μεγάλο κόστος αυτό." Αυτά να τα πείτε επίσης στους μουσουλμάνους, εβραίους, καθολικούς μαθητές που δεν επιβάλετε καθόλου την "θρησκειολογία" σας. Επίσης το έχω ξαναγράψει οι άλλες θρησκείες ήδη διδάσκονται στα βιβλία των θρησκευτικών. Δηλαδή τι θα κάνουμε; να βάλουμε τις αντιεπιστημονικές σαβούρες που γράψατε, με την Ριχάνα, τον Μπομπ Ντύλαν κ.α. ως δήθεν επιστημονικές! Καθώς και την εκμάθηση των 99 ονομάτων του Αλλάχ στον μουσουλμανισμό, ως δήθεν σημαντική "πληροφορία" κ.α.;! Το να μάθεις σε παιδιά του δημοτικού κ.α. να ξέρουν απ' έξω όλα αυτά τα ονόματα του μουσουλμανικού Αλλάχ, αυτό δεν είναι μουσουλμανισμός προσυλητισμός που θέλετε ετσιθελικά να επιβάλετε;!!
Γελάνε και οι πέτρες!

Καλά πάει τά έχετε παίξει! Λέτε: "Εντός Ορθοδοξίας θα γίνει η αποβολή της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας από τα σχολεία."!
Σαν να λέμε με το ίδιο τρόπο και στους αλλόθρησκους που διδάσκονται ανόθευτα τις θρησκείες τους "Εντός μουσουλμανισμού θα γίνει η αποβολή του μουσουμανισμού και του τζαμιού από τα σχολεία."! και "Εντός εβραϊσμού θα γίνει η αποβολή του εβραϊσμού και της συναγωγής από τα σχολεία."! κτλ.
Κρίνετε μόνοι σας την σοβαρότητα των ψυχασθενών ψευτοεπιχειρημάτων του !!!

Γράφεις : "Ο υπουργός Παιδείας είπε τη λέξη «ψυγείο», εγώ θα έλεγα «ανακωχή».".
- ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ "ΑΚΥΡΩΣΗ" !!!

Γράφεις : "Δηλαδή να επιμορφωθούν οι εκπαιδευτικοί και του χρόνου να το δούμε.".
- ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ !!!

Γράφεις : Να δοκιμάσουμε κάτι άλλο και εφόσον το εφαρμόσουμε, ας έρθουμε να το κρίνουμε"
- Καλά δοκιμάσετε το δόλωμα στο αγκίστρι που σας λέει ο Μπέγζος και όταν "εφαρμόσει" το αγκίστρι, θα έρθει να το κρίνει ...ο ψαράς που θα έχει τραβήξει το ψάρι και όχι το ίδιο το ψάρι που θα έχει φαγωθεί !