Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ

Κι αυτό είναι Οικουμενισμός!

Τέτοιοι "Ορθόδοξοι" Ποιμένες

περιμένετε να σας οδηγήσουν

εις τας ευθείας οδούς Του Κυρίου;





  Νονός έγινε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και μάλιστα οι Αρχιερείς που τέλεσαν το Μυστήριο ήταν δύο Μητροπολίτες που του έχουν ασκήσει σκληρή κριτική.
    Ο φακός του «Secret», της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, βρέθηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη, στον λόφο του Φιλοπάππου, και απαθανάτισε τον Νίκο Φίλη να κρατάει στην αγκαλιά του τον μικρό Ιωνα, γιο ενός φιλικού του ζευγαριού.
 Το Μυστήριο τέλεσαν δύο μητροπολίτες οι οποίοι έχουν πρωτοστατήσει στις αντιδράσεις εναντίον του κ. Φίλη. Πρόκειται για τον μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο (είναι συγγενής της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Πειραιώς, Γεννιά Γεωργίας), ο οποίος είχε στείλει επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα στις 23 Σεπτεμβρίου, ασκώντας δριμύτατη κριτική στον Νίκο Φίλη, και τον μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κύριλλο.
   Την ώρα, μάλιστα, που ο Νίκος Φίλης κρατούσε στην αγκαλιά του τον νεωφότιστο Ιωνα, ο μητροπολίτης Χρυσόστομος με ένα μειδίαμα -αναφέρει, μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, παρακολουθούσε τον υπουργό Παιδείας να βεβαιώνει την πίστη του, λέγοντας από στήθους το «Πιστεύω».
Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

    Σχόλιο: Και φανταστείτε ότι οι εν λόγω Αρχιερείς θεωρούνται από τους πλέον σοβαρούς.
Τί να περιμένουμε άραγε και από τους υπολοίπους!
Θλιβερώς διαπιστώνουμε πως ακόμη και οι άνθρωποι της νύχτας έχουν μεγαλύτερη ειλικρίνεια και τιμιότητα από τους Δεσποτάδες που κυβερνάνε τις ψυχές μας.