Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Οικουμενιστική συμόρφωση Το πρωί "λειτουργία" και το απόγευμα ο ιμάμης μπροστά στην εικόνα του Χριστού ψέλνει το Αλλαχού Ακμπάρ στον Μωάμεθ!

muslim-and-christian-praying.jpg

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ (Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό το φοβερό φαινόμενο, σε πολλούς ναούς κυρίως των παπικών και των ευαγγελιστών το πρωί να γίνεται χριστιανική λειτουργία και το απόγευμα ο ιμάμης μπροστά από την εικόνα του Χριστού να ψέλνει το Αλλαχού Ακμπάρ και οι μουσουλμάνοι να προσεύχονται στον Μωάμεθ. Έτσι κατάντησαν τον ιερό ναό να βολεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι και να κάνουν την θρησκεία κλοτσοσκούφι για χάρη της νεοταξικής παγκοσμιοποίησης.

0ce980fd66a36dab1ecfb699b16127e68b3e1905
Αλήθεια, σήμερα μην περιμένετε με τέτοια φαινόμενα και με τις ερωτοτροπίες και των δικών μας κληρικών στην πανθρησκεία. Όπως έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός το ράσο στις μέρες μας θα το φοράει ο ίδιος ο διάβολος.
mosquesandchurch
Παρακάτω ένα παράδειγμα μιας εκκλησίας στη Σκωτία η οποία παίρνει την πρωτοβουλία να είναι η πρώτη που θα φιλοξενεί και μουσουλμάνους προσευχόμενους.

Επίσης, ο καθεδρικός ναός της Ουάσιγκτον που θεωρείται «εθνικός οίκος προσευχής» φιλοξένησε πριν αρκετό καιρό την πρώτη μουσουλμανική λειτουργία, ως προώθηση του διαθρησκειακού διαλόγου. 

UAE minister for youth, culture and community development Sheikh Nahayan bin Mubarak Al-Nahayan (C-L) and Vatican Secretary of State, Cardinal Pietro Parolin (C-R) attend the opening ceremony of the second Catholic Church dedicated to St Paul in Abu Dhabis industrial district of Musaffah on June 11, 2015. AFP PHOTO / STR (Photo credit should read STR/AFP/Getty Images)
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ