Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΜΗΤΕΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ…ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ!

Ω ΓΕΝΕΑ ΑΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ, ...ΜΑΧΑΙΡΑ ΥΜΑΣ ΚΑΤΕΔΕΤΑΙ.

  φρικιαστικό θέαμα


%cf%86%ce%bf%cf%84%ce%bf1


Ένα φρικιαστικό θέαμα που κυκλοφορεί τελευταία στο διαδίκτυο με έγγυες γυναίκες στο τελικός στάδιο εγκυμοσύνης, προκαλεί πραγματικά σοκ, όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο.
Κατηγορούμε τη βία των μουσουλμάνων, επισημαίνουμε την απειλή να αλωθεί ο πολιτισμός μας και η θρησκεία μας από το Ισλάμ και από την άλλη εμείς οι ίδιοι με έναν φοβερό όπως θα δείτε τρόπο, (όχι έκτρωση), δολοφονούμε τα ίδια μας τα παιδιά πριν ακόμη γεννηθούν. Οι εικόνες αυτές, όπου γυναίκες έγκυες χτυπούν με μίσος οι ίδιες τις κοιλιές τους για να σκοτώσουν το παιδί που κυοφορούν, μας θυμίζει ακόμα και την εποχή προ Χριστού όπου οι άνθρωποι θυσίαζαν ανθρώπους προς χάριν των θεών-δαιμόνων που λάτρευαν τότε.

Αυτό το φρικτό θέαμα μαζί με τα εκατομμύρια των εκτρώσεων, τα αντισυλληπτικά χάπια, τις τεχνικές στειρώσεις αντρών και γυναικών, μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον ενταφιασμό του χριστιανικού κόσμου την ίδια ώρα που οι μουσουλμάνες γεννάνε αβέρτα πολλά παιδιά.

loading...





Είναι χαρακτηριστικό πως η εικόνα που η ίδια η έγκυος χτυπάει την κοιλιά της για να σκοτώσει το παιδί της πριν αυτό γεννηθεί, έχει συχνά ως αιτία το μίσος για αυτόν που την άφησε έγκυο, ακόμα και για την κοινωνία μέσα στην οποία ζει. Ο Θεός ας μας φωτίσει!
Λουκ. 1,50 Το δε έλεος και η αγάπη του ξεχύνονται εις γενεάς γενεών προς όλους εκείνους, που τον φοβούνται και τον σέβονται.
13 «Εσείς είστε το αλάτι της γης. Αν όμως το αλάτι αλλοιωθεί, με τι θα ξαναγίνει αλμυρό; Σε τίποτα δεν αξίζει πια παρά μόνο, αφού πεταχτεί έξω, να καταπατιέται από τους ανθρώπους. 

14 Εσείς είστε το φως του κόσμου. Δε δύναται πόλη να κρυφτεί, όταν βρίσκεται πάνω σε όρος. 
15 Ούτε ανάβουν λύχνο και τον θέτουν κάτω από το μόδι, αλλά πάνω στο λυχνοστάτη και έτσι λάμπει σε όλους όσοι είναι μέσα στην οικία. 
16 Έτσι ας λάμψει το φως σας μπροστά στους ανθρώπους, για να δουν τα καλά σας έργα και να δοξάσουν τον Πατέρα σας που είναι στους ουρανούς».

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr