Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Πότε ο ένας αιρετικός ΠΑΠΑΣ και πότε ο άλλος αιρετικός ΠΑΠΑΣ γίνονται δεκτοί με τιμές από τους "Ορθοδόξους", ενώ οι Ορθόδοξοι απειλούνται με ...τιμωρίες!

 Επίσημη επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος του Πάπα και Πατριάρχη των Κοπτών κ. Θεοδώρου


koptis.JPG

Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις:
  Ενώ ο πιστός λαός περιμένει τις ανακοινώσεις της Δ.Ι.Σ. για το φλέγον ζήτημα του Κολυμπαρίου Κρήτης και την υπόθεση του πατρός Θεοδώρου Ζήση και των υπ' αυτών, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση... 

Επίσημη επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος πραγματοποιεί από 8 έως 14 Δεκεμβρίου 2016 ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης των Κοπτών κ. Θεόδωρος.
Ο Πατριάρχης θα αφιχθεί στον Κρατικό Αερολιμένα Αθηνών σήμερα στις 12.30 και θα τον υποδεχθούν ο Σεβασμιώτατος επιχώριος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος, Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Πολιτείας, ο ενταύθα Πρέσβυς της Αιγύπτου, ως και οι λοιποί αρμόδιοι εκκλησιαστικοί και κρατικοί υπηρεσιακοί παράγοντες.
Στις 17.00 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης των Κοπτών κ. Θεόδωρος θα επισκεφθεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Μ.Κ.Ο. της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».
Το πρωί της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης θα επισκεφθεί την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στις 12.30 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης των Κοπτών κ. Θεόδωρος και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθούν τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και στις 13.00 τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Αλέξιο Τσίπρα.
Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος