Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΛΑΙΚΩΝ Η ΚΛΗΡΙΚΩΝ.ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ !!! (Παναγιωτης Μητριτσακης)


Διαβαστε τον διάλογο και τα συμπεράσματα δικά σας !




Παπα Παναγιωτης Μητριτσακης

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ !!!

Sotirios Zouridis
31 Δεκεμβρίου 2016 στις 8:51 μ.μ. ·

Διαβάζω https://paterikiparadosi.blogspot.gr/ " ...Ο ΠΑΠΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗΣ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017, ΚΑΙ ΩΡΑ 8 Μ.Μ., ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΧΑΝΙΩΝ...."
Ελάχιστα και από μακρόθεν τον ξέρω και δεν καταλαβαίνω τις αντικρουόμενες πληροφορίες που μαθαίνω Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους τα βροντάει ? Γιατί πάει και απολογείται ? Τάχα περιμένει απο οικουμενιστές δικαίωση ? Αν και δεν καταλαβαίνω συμπαραστέκομαι στον υπέρ της ορθοδοξίας Αγώνα του . Μιά προσευχή για τον ΠΑΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗ που διώκεται για του Χριστού την πίστη την αγία να τον ενισχύει ο Θεός.



Παπα Παναγιωτης Μητριτσακης
Παπα Παναγιωτης Μητριτσακης Αγαπητε Σωτηρη δεν τους τα βρονταω ουτε και περιμενουμε απο αυτους δικαιωση για τον εξης λογο... την πιστη μας μας την παρεδωσε ο ιδιος Θεανθρωπος Χριστος,οι δωδεκα Αποστολοι και οι χιλιαδες αγιοι μαρτυρες, μεγαλομαρτυρες και ομολογητες μαζι με τους προγονους μας δια πυρος και σιδηρου!!! αλλιως σημερα θα μιλουσαμε τουρκικα και θα φορουσαμε φεσια. Η πιστη μας και η καθε Μητροπολη και Πατριαρχειο δεν ειναι χωραφι ουτε προικα, ουτε κτημα ουτε τσιφλικι κανενος δεσποτη η πατριαρχη.Οποιος δεν θελει

να κρατησει ατοφια την ορθοδοξια δεν ειναι υποχρεωμενος να την υπηρετει αλλα ουτε να την καπηλευεται και να την προδιδει. Στην απολογια μου γραφω πως δεν αναγνωριζω τα στημενα και ανορθοδοξα δικαστηρια που μου κανουν αλλα οφειλω σαν Ιερεας οπως και ο καθε ορθοδοξος χριστιανος με ενεργη συνειδηση να υπερασπιστω τα Ιερα και τα Οσια που πιστευω.

Sotirios Zouridis
Sotirios Zouridis Καλημέρα και χρόνια πολλά . Την τόσο όμορφη ευχή που μας έδωσες "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ. " Αυτή σας εύχομαι και σας. Σας συγχαίρω για την ορθόδοξη μαρτυρία σας όπως την διάβασα στο https://apotixisi.blogspot.gr/2017/01/blog-post.html#more Σας ευχαριστώ που δεχτήκατε το αίτημα φιλίας Είθε να δώσει ο Θεός η φιλία αυτή να μην μείνει μόνο σε επίπεδο FaceBook αλλά να στεριώσει στην έν Χριστώ Ζωή στα έσχατα χρόνια που ζούμε.


Eleftherios Kallis
Eleftherios Kallis MΠΡΑΒΩ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΝΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ


Sotirios Zouridis
Sotirios Zouridis Αυτά τα θέματα έχουν μια ιδιαιτερότητα . Ο Ιερέας είναι πρόσωπο άρα είναι ιδιωτικό του ζήτημα και δικαιούται να είναι της ιδίας γνώμης αυτοκράτωρ και της ψυχής του διαφεντευτής ΓΙΑΤΙ ο ίδιος θα δώσει λόγο στο Θεό . Απο την άλλη πλευρά είναι λειτουργός = δημόσιο πρόσωπο και με αυτή την έννοια αφορά όλους μας . Απο μέρους μου δημόσια εκφράζω την συμπαράσταση μου αλλά επίσης δημόσια του συνιστώ αγώνες υπέρ της πίστεως σε επίπεδο κοινωνίας και όχι έριδες και αγώνες ούτε ενώπιον της εκκλησιαστικής ούτε της κοσμικής δικαιοσύνης ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ναι σας παρακαλώ Παπα Παναγιωτη Μητριτσακη να λάβτει το προσφερόμενο απολυτήριο και ΝΑ ΑΠΕΛΘΕΤΕ το ταχύτερον ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ της επιλογής σας να τακτοποιηθείτε και αφού πάρετε αντιμήνσιο και ευλογία να δώσετε την υπερ πίστεως μάχη . . Πχ Ας αποταθείτε στον φυλακισμένο πατριάρχη μας Ειρηναίο , ή στον επίσκοπο Αρτέμιο όπως ο π Τρικαμηνάς ή σε άλλο ορθοτομούντα επίσκοπο της επιλογής σας . Σε παρακαλώ Παπα Παναγιωτη Μητριτσακη μη χαραμίζεις τον χρόνο σου σε δικαστήρια , ασε τους στην θέια ΔΙΚΗ και σπεύσε και μην σπαταλάς χρόνο με τους οικουμενιστές γιατί αυτός ο χρόνος είναι του ποιμνίου σου.


Παπα Παναγιωτης Μητριτσακης
Παπα Παναγιωτης Μητριτσακης ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΩΤΗΡΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΣΠΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΛΑΙΚΩΝ Η ΚΛΗΡΙΚΩΝ.ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΡΙΔΕΣ ??? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ..ΟΜΩΣ Η ΦΥΓΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΛΕΕΙ ΔΕΙΛΙΑ ΙΣΟΝ ΚΟΛΑΣΗ!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ??? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΝΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΝΙΩΝ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ....ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ -ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ..ΕΜΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.