Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Έλλειμμα ηγεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις ημέρες

Συνεχίζονται όλο και πιό δυναμικά οι ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ, εξ αιτίας της συμπόρευσης των Ποιμένων με την αίρεση! (Λυκούργος Νάνης)


Το κέντρο βάρους του αγώνα

 νομοτελειακά πέφτει

στις πλάτες των πιστών!



Το έλλειμμα ηγεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις ημέρες μας είναι ορατό και σε τυφλό. Αντί οι ποιμένες μας να είναι μπροστάρηδες στους αγώνες εναντίον του αποχριστιανισμού, του αφελληνισμού και της σοδομοποιήσεως της πατρίδας και της κοινωνίας μας αυτοί αλληθωρίζουν και πλειοδοτούν σε συλλείτουργα, πληθωρικό, περί των μεταναστών, λόγο, ανούσια αγαπολογία και σχεσιολογία και σε μεταφορά και περιφορά λειψάνων!

Υπάρχουν, ευτυχώς, και οι εξαιρέσεις αλλά είναι λίγες!
Κατέλιπαν, πλην εξαιρέσεων όπως προείπα, τον κόσμο ακατήχητο, αδιαφώτιστο και
απληροφόρητο πάνω σε βασικά θέματα Δόγματος, Ήθους και Λατρείας. Ο εμπαιγμός των ιερών μυστηρίων έχει ξεπεράσει κάθε όριο!
Τα "γαμοβαφτίσια" κυριαρχούν. Ο γυμνισμός εντός των ιερών ναών επίσης.
Έχουν μετατραπεί σε ουραγούς των εξελίξεων αντί αυτοί να τις κατευθύνουν, χαριεντίζονται με πλατειά χαμόγελα με τους πολιτικάντηδες, ολετήρες και νεκροθάφτες του έθνους, άφησαν τόσα και τόσα ελεεινά και τρισάθλια νομοσχέδια να γίνουν κρατικοί νόμοι χωρίς καμιά ουσιαστική αντίδραση από την πλευρά τους.
Ούτε ένα συλλαλητήριο δεν διοργάνωσαν εδώ και πολλά χρόνια.
Συνετέλεσαν με την ηττοπαθή τακτική τους στην ψύξη κάθε αγωνιστική διάθεσης του πιστού λαού και στο μαρασμό του ιερού του ζήλου.
Αφήνουν ασύδοτους τους κάθε είδους παπα-Φάρους και Γιανναράδες να περιφέρουν τα ληρήματά τους ανενόχλητοι και να ναρκοθετούν τη σωτηρία των πιστών.
Μέχρι πρότινος κρατούσαν σε επίσημη εκκλησιαστική θέση τον πολύ...Γιαγκάζογλου και ο "εκκλησιαστικός", ραδιο-φονικός του γνήσιου εκκλησιαστικού Ήθους, σταθμός έχει εδώ και χρόνια βραχυκυκλωθεί από γνωστής σκέψεως και κατευθύνσεως θολολόγους.
Και ο αρχιστράτηγος της ήττας κ. Ιερώνυμος σε επιστολή του γράφει για "επιστημονική διαφωνία της ΠΕΘ και του ΚΑΙΡΟΥ"!!!

Αντί να απορρίψουν πανηγυρικά, σε μία μονάχα συνεδρία τα πορίσματα του συνοδικού εκτρώματος του Κολυμβαρίου αυτοί τα θεώρησαν άξια περαιτέρω επεξεργασίας παραπέμποντάς στα σε...επιτροπές (εν τω μεταξύ άρχισε και συνεχίζεται με όλο και μεγαλύτερη δυναμική, μία σειρά αποτειχίσεων-αυτή είναι η περιλάλητη ενότητα για την οποία εκόπτοντο οι αυτουργοί της ψευδοσυνόδου...).

Το κέντρο βάρους του αγώνα νομοτελειακά πέφτει στις πλάτες των πιστών!

Λ.Ν