Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Με πρωταγωνιστή αρχιμανδρίτη χειροτονίας και συμπατριώτη του αντικανονικού Λαρίσης Ιγνατίου Λάππα που τον είχε υπεύθυνο στην νεολαία στην Λάρισα ο οποίος προξένησε μέγα σκάνδαλο και για το εναλλακτικό ήθος του προήχθη στην χώρα της ανοχής,την Αγγλία


  Του αντικανονικού Ιγνατίου  Λάππα Λαρίσης  οι αστέρες  στελεχόνουν την Εκλησ. της Αγγλίας. Διώκει  δε τους αγωνιστές και τους  αγίους της Λαρίσης.

ΣΟΚ! Συμμετοχή αιρετικών σε  Ορθόδοξη λειτουργία και σε Αγιασμό στην ΑΓΓΛΙΑ! (Βίντεο).

Ὁ αἱρετικὸς διαβάζει στὴν Ὀρθόδοξη Θ. Λειτουργία
το "Πιστεύω" και στον αγιασμὸ τὴν σχετικὴ Προφητεία! 
Απο το δυναμικό ιστολόγιο του Παιδαγωγού
επανάληψη  ανάρτησης







Τό Βίντεο! Αφιερωμένω στούς Λαρισαίους οπαδούς του κ. Ιγνατίου

Κι όμως η ΕΝΩΣΗ με τους αιρετικούς ΕΓΙΝΕ. Αποδείξεις σε βίντεο με αδιάσειστα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!



Πιστοί στην υπόσχεση μας (εδώ), ετοιμάσαμε ένα βίντεο 10 λεπτών με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι η ΕΝΩΣΗ με τους αιρετικούς ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ.



Α. Το σύντομο βίντεο (που επιμεληθήκαμε) δείχνει την "ορθόδοξη" Θεία Λειτουργία και την ακολουθία του Αγιασμού των Υδάτων στην Αγγλία (παρουσία του ορθόδοξου Αρχιεπισκόπου Γρηγορίου) μαζί με ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ που φοράνε τα άμφια τους.

(ολόκληρο το βίντεο από ρεπορτάζ ελληνικού καναλιού (της Αγγλίας), εδώ και εδώ, συνολικής διάρκειας 2 περίπου ωρών. Επιλέξαμε επίμαχα αποσπάσματα διάρκειας 10 περίπου λεπτών)



Στο βίντεο μας, βλέπετε και ακούτε τον αιρετικό (ψευδο)επίσκοπο να διαβάζει το Πιστεύω μέσα στην Εκκλησία (κατά την Θεία Λειτουργία!)
Λίγο αργότερα, στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, ο "ορθόδοξος" αρχιεπίσκοπος Γρηγόριος, δίνει στον αιρετικό (ψευδο)επίσκοπο το χαρτί για να διαβάσει και την προφητεία!

Απίστευτα ντοκουμέντα.




Μερικές σχετικές φωτογραφίες:




r/


Αυτός είναι ο αιρετικός (ψευδο)επίσκοπος που παραβρέθηκε στην Θεία Λειτουργία και συμπροσευχήθηκε μαζί τους:







Β. Και για να μην νομίζουν ότι μοναδική πηγή πληροφόρησης μας είναι το διαδίκτυο,
πέσαμε "τυχαία" σε μια φωτογραφία (πάντα με τον αρχιεπίσκοπο Θυατείρων), εδώ


Ποιος λέτε να είναι ο γεματούλης αρχιμανδρίτης που επισημαίνουμε στην φώτο;

Που να ήταν πριν, που να ήταν πριν πάει στην Αγγλία ...
Δεν μπορεί, κάπου τον ξέρουμε!! Τον είδαμε στην τηλεόραση παλαιότερα; Μήπως στο ΑΛΤΕΡ;!! 
Πως να τον λένε;
Μήπως Βησσαρίων;!!!
Τα λέμε σε μια επόμενη ανάρτηση! Αν δεν καταλαβαίνετε, μην στεναχωριέστε. Αυτοί καταλαβαίνουν τι εννοούμε!


Γ. Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε ότι η συμμετοχή αιρετικών (ψευδο)επισκόπων στην "ορθόδοξη" ακολουθία των Θεοφανείων, έχει καθιερωθεί στην Μεγάλη Βρετανία.
Δείτε πχ εδώ, από το 2011:

MARGATE, ENGLAND - JANUARY 09: The Bishop of Dover, Rt Rev Trevor Willmott (left) and His Eminence Gregorios, Greek Orthodox Archbishop of Thyateira and Great Britain (right) pose on the beach for photographs after the traditional Feast of the Epiphany celebrations on January 9, 2011 in Margate, England. 


Τα ίδια δεν έγιναν και τα περασμένα Θεοφάνεια στην Σμύρνη;; "Αγιασμός με συμμετεοχή του "Αρχιεπισκόπου" των Παπικών στη Σμύρνη κ. Lorenzo Piretto.



έδωσαν μάλιστα στον Παπικό να κρατήσει το περιστέρι και τον σταυρό..:

Δείτε κι άλλα αίσχη την ημέρα των Θεοφανείων, σε Φανάρι, Γερμανία, Σύρο κλπ, εδώ.

Είπαμε, η ΕΝΩΣΗ με τους αιρετικούς ΕΓΙΝΕ. Τώρα, σιγά σιγά προσπαθούν να μας κάνουν να το αποδεχτούμε.

Δ. Ας θυμηθούμε και μια παλιότερη ενδιαφέρουσα "ιστορία" που διαβάσαμε εδώ:

Με ανέκφραστη οδύνη διαβάσαμε στο επίσημο όργανο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας «Ορθόδοξος Κήρυξ» (...)


«Εν τω οίκω των Θυατείρων επραγματώθησαν ευάριθμοι τιμητικαί εκδηλώσεις, περιλαμβάνουσαι δεξιώσεις και φιλοξενίας. 
Εν τοις πλουσίοις τούτοις η Ιερά Αρχιεπισκοπή προσέφερε φιλοξενίαν τη Αυτού Χάριτι τω Αγγλικανώ Κυρίω Rowan Williams μετά της συμβίας αυτού
έτι δε και τω Αγγλικανώ Επισκόπω Dover Κυρίω Stephen Venner μετά της ανδρίδος αυτού, αμφοτέρας τας φιλοξενίας ταύτας κατά μήνα Απρίλιον».


Διερωτώμεθα:
1. Κατ΄ αρχήν, πόσο συνάδει με την Ορθόδοξη Παράδοση και τη διδασκαλία των Αγίων Πατέρων η φιλοξενία «Αγγλικανού Αρχιεπισκόπου μετά της συμβίας αυτού».
Αμνηστεύονται οι αιρετικοί; 
Τι είδους «συμβία επισκόπου» είναι η φιλοξενηθείσα;

2. Το τραγικότατον, όμως, είναι η φιλοξενία ετέρου «αγγλικανού επισκόπου» μετά της ( άκουσον, άκουσον!!!) ανδρίδος αυτού
(...) μάλιστα φιλοξενία να προβάλλεται με καμάρι μέσα από τις σελίδες του επισήμου εντύπου εκφραστικού οργάνου της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων, αυτό ούτε στο εφιαλτικότερο όνειρό μας δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε!....


Σχόλιο (ο παιδαγωγός):
Δεν ξέρουμε τι θέλουν να πουν με τις λέξεις "συμβίας" και "ανδρίδος" οι υπεύθυνοι του ορθόδοξου περιοδικού της αρχιεπισκοπής Θυατείρων.

Με μια απλή αναζήτηση, διαβάσαμε στο bbc news (εδώ) ότι ο 65χρονος "αρχιεπίσκοπος" Stephen Venner θα αποσυρόταν στο Rochester, με την γυναίκα του (Judy, έτσι την λένε!) 
και θα συνέχιζε να ποιμένει επισκοπικά μόνο στα Falkland Islands!


Δείτε το (φαίνεται και η γυναίκα του!):

Μια ακόμη φωτογραφία του, από εδώ:
Όσο για τον "επίσκοπο" Rowan Williams
τον έχουμε δει σε ΑΦΘΟΝΑ οικουμενιστικά συνέδρια, να συμπροσεύχεται με δικούς μας.. (ορθοδόξους)
Δείτε (από την Ασσίζη):

πίσω από τον Πάπα, με τα γυαλιά ηλίου,  είναι ο Αλβανίας Αναστάσιος. 


Στην παρακάτω φωτογραφία (την είδαμε εδώ
τον βλέπετε νεότερο, με την γυναίκα του, όπως διαβάζουμε έχει μία κόρη και έναν γιό!!!



Να τους χαίρονται τους φιλοξενουμένους τους εκεί στην αρχιεπισκοπή Θυατείρων!
Μόνον να προσέχουν να τους φιλοξενούν σε χωριστά δωμάτια και όχι ταυτόχρονα, μην έχουμε καμιά παρεξήγηση! Μην ψάχνουν μετά να βρούνε ποιανού "επισκόπου" είναι το παιδί!! (αχ ... για γέλια και για κλάματα!)
Δεν έχουμε τον λογαριασμό, να τους στείλουμε καμιά δωρεά! Θα συμφωνήσετε ότι ωραία αποστολή επιτελεί η ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή στην Αγγλία (φιλοξενεί αγγλικανούς "επισκόπους" με τις συμβίες τους!)

Ε. Επίλογος
Αφιερώνουμε την σημερινή μας αποκάλυψη στον μητροπολίτη Φλωρίνης Θεόκλητο 


Πριν λίγες μέρες, ο μητροπολίτης Φλωρίνης Θεόκλητος, (και με κάλυψη βίντεο), ανακοίνωνε όλος χαρά από την Ωραία Πύλη ότι στέλνει τον ιερομόναχο π.Παϊσιο Παπαδόπουλο σε Συνοδικό δικαστήριο (έγινε με διαδικασίες express!), επειδή έπαψε να τον μνημονεύει λόγω της συγκοινωνίας του με τον αιρετικό οικουμενιστή Βαρθολομαίο -μάλιστα, παρά τις αποφάσεις της (ψευδο)συνόδου της Κρήτης που αποδέχθηκε τους αιρετικούς ως "εκκλησίες" ο Θεόκλητος υποδέχθηκε αμέσως μετά τον Βαρθολομαίο στην Βέροια και συλλειτούργησε μαζί του, δείτε εδώ-
 καθώς και επειδή ο Θεόκλητος προσκάλεσε 2 φορές τον Πάπα στην Ελλάδα.
(ο λαός μας λέει: "τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι". Τα ίδια μας δείχνει και η Ελληνική ιστορία. Ποιος να πίστευε ότι ένας "καχεκτικός Εφιάλτης", θα τους προδώσει;).


Αντί να διώκονται οι ανήθικοι, οι οικουμενιστές, όσοι ποδοπατούν τους Ιερούς Κανόνες, αυτοί που πραγματικά πρέπει να καθαιρεθούν, 
διώκονται και εκτοπίζονται από τις μητροπόλεις, τις ενορίες και τα μοναστήρια τους, όσοι ιερείς και ιερομόναχοι έχουν ακόμη συνείδηση και φόβο Θεού.

Του είπαμε του δεσπότη ότι δεν θα του βγει σε καλό το γέλιο αυτό. Μάλλον δεν μας πίστεψε.
Πως θα δικαιολογηθεί τώρα στον αρχιεπίσκοπο Θυατείρων (Αγγλίας);!!!
Όπως έχουμε δεσμευθεί -για να κάνουμε πιο ενδιαφέρουσες τις αποκαλύψεις μας- ΣΕ ΚΑΘΕ νέα δίωξη αγωνιστή ιερέως/ιερομονάχου, εμείς θα δημοσιεύουμε και μία νέα αποκάλυψη. 
Για να μάθει ο πιστός λαός την αλήθεια, ποιοι διοικούνε την εκκλησία μας. 
Να το θυμηθείτε, θα γελάσει και το "παρδαλό κατσίκι" κ.Θεόκλητε !

Δείτε την προηγούμενη αποκάλυψη μας εδώ.