Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Μητροπολίτες ὑποκλίνονται στὸν Τσίπρα, τὸν ὁποῖο στὰ κηρύγματά τους τὸν ἀπαξιώνουν! Στις κατ´ ιδίαν συναντήσεις τηρούν σιγή ιχθύος.

Την οικουμενιστική αρετή της ΑΝΟΧΗΣ εκδιπλώνουν οι Μητροπολίτες, εκτός από αιρεσιάρχες Πατριάρχες και προς τους πολιτικούς!

Διγλωσσία καὶ ὑποκρισία!

 

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες δυο ημέρες στη Θεσσαλονίκη και στην Θράκη με τον πρωθυπουργό να αποθεώνεται από τους και πραγματικά μας έχει «παγώσει».


Η αποκρυπτογράφηση όσων διαδραματίζονται μεταξύ των επισκόπων και του κυβερνήτη της Ελλάδος ίσως χρήζει ανάλυση
ειδικών…
Στην μητρόπολη της Αλεξανδρούπολης, τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρακολούθησε την δοξολογία των , ο .

Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμος προς Τσίπρα: «Αισθανόμαστε τον ερχομό σας, ως μια δυναμική παρουσία»

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο χαιρέτησε τον πρωθυπουργό λέγοντας: «Σας υποδεχόμαστε με χαρά, και το πρόσωπο και τον θεσμό. Αισθανόμαστε τον ερχομό σας σας, ως μια δυναμική παρουσία που μας λέει να κάνουμε λίγη ακόμη δύναμη και υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν».
Στη συνέχεια και υπό καταρρακτώδη βροχή και δυνατό κρύο, ξεκίνησε από τον μητροπολιτικό ναό η ιερή πομπή για την τελετή του αγιασμού των υδάτων που έγινε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Εκεί ο Μητροπολίτης Άνθιμος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ιδρύσει γραφείο και στην πόλη τους, όπως στην Θεσσαλονίκη, ώστε να τους επισκέπτεται συχνότερα!

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε μη τυχαία την παρουσία του εκεί, «στο ανατολικότερο μεγάλο λιμάνι της Ευρωπαϊκής Ένωσης», όπως είπε και εξέφρασε την να γίνει η Αλεξανδρούπολη μεγάλο εμπορικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής.
Στα κηρύγματα επικρίνουν τη στάση της κυβέρνηση σε σχέση με εκκλησιαστικά ζητήματα και στις κατ´ ιδίαν συναντήσεις σιγή ιχθύος.
Τα σχόλια στον λαό…