Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκλεκτός και μη εξαιρετέος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των δανειστών τοκογλύφων της χώρας μας, "διέταξε" να αποσύρουν αμέσως οι βουλευτές της Ν.Δ. την υπογραφή τους για την ανέγερση του Ναού του τάματος του έθνους

 ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η… ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΜΠΟΧΑ»!

tama1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Είναι απίστευτη η παραπληροφόρηση και η πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας για το θέμα που προέκυψε σχετικά με το τάμα του έθνους και την απόσυρση, κατόπιν διαταγής, του κ. Μητσοτάκη της υπογραφής των 16 βουλευτών του για το θέμα αυτό. Η δημοσιογραφική βρώμα και δυσωδία για άλλη μια φορά σε όλο της μεγαλείο.
Για την αλήθεια, υπάρχει ένα ζευγάρι άτεκνων εύπορων ηλικιωμένων, που αφιέρωσε όλη τους την ζωή του στην εκπλήρωση του «Τάματος του Έθνους», (ανέγερση περίβλεπτου ναού στην Αθήνα προς τιμήν του Σωτήρας Χριστού) και εδώ και χρόνια ασχολείται με αυτό το θέμα.Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η επερώτηση των βουλευτών για το τάμα, ο κ Μητσοτάκης, εκλεκτός και μη εξαιρετέος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των δανειστών τοκογλύφων της χώρας μας, «διέταξε’ να αποσύρουν αμέσως τη υπογραφή τους.

φίλοι του Τάματος του ΈθνουςΤο ζευγάρι αυτό διαθέτει όλα τα χρήματα που χρειάζονται χωρίς να ζητήσει ούτε δεκάρα από τον κρατικό κορβανά, που χρόνια τον έχουν απομυζήσει και λεηλατήσει οι «σωτήρες μας» πολιτικοί. Το μόνο που εκκρεμεί είναι η παραχώρηση ενός κεντρικού σημείου από την πολιτεία για την ανέγερση, κάτι που για το τζαμί έχει γίνει.
Τα ΜΜΕ όμως μετέδωσαν ότι ήθελαν κρατικά χρήματα και ακόμα ήθελαν τον Βασιλικό Κήπο για την ανέγερση της εκκλησίας που ήταν το τάμα των αγωνιστών του 1821.
Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η επερώτηση των βουλευτών για το τάμα, ο κ Μητσοτάκης, εκλεκτός και μη εξαιρετέος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των δανειστών τοκογλύφων της χώρας μας, «διέταξε’ να αποσύρουν αμέσως τη υπογραφή τους.
mitsoakis
Οι 16 βουλευτές της ΝΔ πήραν πίσω την υπογραφή τους, (οι υπόλοιποι ΔΕΝ το υπέγραψαν!) είναι οι (με αλφαβητική σειρά):
Σάββας Αναστασιάδης,
Γιώργος Βαγιωνάς,
Κωνσταντίνος Βλάσης,
Γεράσιμος Γιακουμάτος,
Στέργιος Γιαννάκης,
Θανάσης Δαβάκης,
Θεόδωρος Καράογλου,
Γιώργος Κασαπίδης,
Κωνσταντίνος Κατσαφάδος,
Δημήτρης Κυριαζίδης,
Γεωργία Μαρτίνου,
Ευάγγελος Μπασιάκος,
Χρήστος Μπουκώρος,
Κατερίνα Παπακώστα,
Έλενα Ράπτη και
Κωνσταντίνος Σκρέκας

Καμαρώστε τους!
Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα, με την πολιτική και δημοσιογραφική μπόχα να είναι το σύμβολο μιας καταρρέουσας χώρας, στα ερείπια του ρημαγμένου λαού της.
Και εις ανωτέρα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr