Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Γενικεύεται η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ από τον ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΛΛΟ

Ό,τι δεν κάνουν οι "αντι-Οικουμενιστές" στην Ελλάδα,το κάνει το 50% των ιερέων στην Ρωσία


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ KATANIXIS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

“Shkval*” Ρωσική τορπίλη συγκλονίζει τα θεμέλια του Οικουμενισμού

Ραγδαίες εξελίξεις στο Πατριαρχείο της Μόσχας. Με τη μορφή χιονοστοιβάδας οι διακοπές μνημοσύνου του Ρώσσου Πατριάρχη. Πάνω από το 50% των Ρώσσων Ιερέων έχουν διακόψει ήδη τη μνημόνευσή του.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, που κατ’αποκλειστικότητα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Ιστολόγιό μας, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Πατριαρχείο της Μόσχας.
Οι πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του Ιστολογίου Κατάνυξις, αναφέρουν πως, μια τέτοια αντίδραση φοβόταν ο Πατριάρχης Κύριλλος και αποφάσισε τη μη συμμετοχή της Ρωσικής Εκκλησίας στη “Σύνοδο” του Κολυμπαρίου.
Φαίνεται όμως πως αυτό δεν ήταν αρκετό. Τα Οικουμενιστικά ανοίγματα της Ρωσικής Εκκλησίας και τα πάρε δώσε με τον Πάπα, δυσαρέστησαν σφόδρα τους κληρικούς της Ρωσικής Εκκλησίας, που διαθέτουν γνήσιο Ορθόδοξο βίωμα και προέβησαν στη διακοπή της μνημόνευσης του Πατριάρχη.
Δεν έχει εκδοθεί κάποιο επίσημο ανακοινωθέν, γιατί οι Ιερείς και στο Πατριαρχείο της Μόσχας φοβούνται την οργή του Πατριάρχη. Στις ακολουθίες όμως έχουν πάψει να τον μνημονεύουν, όπως μας επιβεβαιώνουν εκκλησιαστικοί κύκλοι, πλησίον της άτυπης συντονιστικής επιτροπής. 
* Ρωσσική υπερηχητική τορπίλη, σύμβολο της Ρωσικής δύναμης