Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ιδεολογία του gender- πολιτισμικός Μαρξισμός-εξάπλωσης και επικράτησης του ισλάμ σε όλο τον κόσμο και αποδόμηση χριστιανικών θέσεων.

Είναι η Αποστασία στην πράξη και αποτελεί την βαθειά φασιστική ιδεολογία των κυβερνώντων σήμερα, κρύβεται δε πίσω απο κάθε νόμο και τον στόχο τους της εξάπλωσης και επικράτησης του ισλάμ σε όλο τον κόσμο, ως σίγουρο και δοκιμασμένο μέσο εξόντωσης των Χριστιανών.


Χαίρετε εν Κυρίω,
    ...Στέλνω βίντεο με νομίζω επίκαιρο περιεχόμενο.
Η ιδεολογία των κυβερνώντων, η βάση και η ρίζα όλων των κακών που έχουν βρει την πατρίδα μας, την Ευρώπη και τον κόσμο γενικότερα έχει μεν ιστορία μακρά όσο και η ανθρωπότητα, ένα όμως σχετικά καινούριο όνομα, το οποίο πρέπει να γνωρίζουμε.

Πολλοί Έλληνες σοκαρίστηκαν από τα σχέδια της κυβέρνησης να επιβάλλει στα σχολεία την εκμάθηση της ιδεολογίας του gender, να εκπαιδεύσει δηλ. τα Ελληνόπουλα στο να πιστεύουν ότι το φύλο με το οποίο έρχεται ο άνθρωπος στην ζωή δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία για τον αυτοπροσδιορισμό του και ότι το πραγματικό του φύλο θα πρέπει ο καθένας να μπορεί να το διαλέξει μόνος του. Πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι η ιδεολογία του gender επιβάλλεται απο συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας όχι μόνο στην Ελλάδα άλλα σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα και ότι αποτελεί μόνο ένα μικρό μέρος της ατζέντας που πρόκειται να επιβληθεί παντού.
Η ρίζα όλων των κακών, ο αρχαίος όφις και η προσπάθειά του καταστροφής των ορίων που έχει θέσει ο Θεός, έχουν σήμερα ακόμη ένα όνομα, το πολιτισμικός Μαρξισμός. Είναι η Αποστασία στην πράξη και αποτελεί την βαθειά φασιστική ιδεολογία των κυβερνώντων σήμερα, κρύβεται δε πίσω απο κάθε νόμο και τον στόχο τους της εξάπλωσης και επικράτησης του ισλάμ σε όλο τον κόσμο, ως σίγουρο και δοκιμασμένο μέσο εξόντωσης των Χριστιανών. Είναι ένα θέμα που αφορά την ανθρωπότητα ολόκληρη και όχι μεμονωμένα κράτη ή έθνη. Αν θέλεις και είσαι και εσύ της γνώμης ότι αξίζει δημοσίευσε κάποιο από τα παρακάτω λινκ

για πληροφόρηση των αδελφών/ αναγνωστών σου.


Με αγάπη Χριστού, Αναστασία