Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ! ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ! !

ΗΧΗΤΙΚΟ -ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ! ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ! !

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ, ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
Ο ΑΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΚΑΛΕΣΜΑ / ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
        http://www.syntagmadialogos.gov.gr/
ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΟΔΙΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΣΗΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ.
ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΩΣ ΜΟΝΟΣΤΗΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. 
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΕ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ. 
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ".
ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΕΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ... ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.
ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ....
ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ. 
ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΑΚΟΜΗ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ.
ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΔΑΦΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΩΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ Ή ΚΑΙ ΜΙΚΤΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ.
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ Ή ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ,ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΘΩ.
ΑΚΟΜΗ, ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ, Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ.
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑΣ.
ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.........
Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009, ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ, Η ΤΟΤΕ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, EIXE ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΚΡΑΤΟΥΣ.
Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. 
ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ, ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ, ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ....

ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ.
ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ.
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ:
"ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ. ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 110, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΑ."
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ, ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ .
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ.
ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .
ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ !!!