Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Κοπέλια του Βαρθολομαίου και του Πάπα ΑΝΑΞΙΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, μοιχεπιβάτες, Διώκουν Αγίους κληρικούς και Λαϊκούς ομολογητάς της πίστεως στήνοντας το χαλκείον με χρυσοπληρωμένους δικηγόρους από το κεράκι των Πιστών με εντολές από τον Βαρθολομαίο και Ιερώνυμο

Ένας παραβάτης των Ι. Κανόνων και προδότης της Πίστεως εγκαλεί -για φανταστικές παραβάσεις- τον π. Θεόδωρο Ζήση! --Οι διωγμοί κατά των Ορθοδόξων από τους ταγούς της νέας "Εκκλησίας" εντείνονται!

  Τα 2 έγγραφα ντροπή του κ. Ανθίμου που τιμωρούν και ασκούν δίωξη στον καθηγητή π. Θεόδωρο Ζήση


«Π.Π.»: πως γράφαμε καὶ τὸ πρωΐ (ἐδῶ) κάθε Ἐπίσκοπος ποὺ ἐξυπηρετώντας ὁποιουδήποτε εἴδους «συμφέροντα» αἱρετικῶν, εἴτε ἀπὸ ἐμπάθεια, κακότητα κ.λπ., θέλει νὰ τιμωρήσει κάποιον κληρικὸ ἢ λαϊκό, χρησιμοποιεῖ ἕνα ἀριθμὸ Ἱ. Κανόνων (ποὺ κατὰ τὸν ἅγιο Παΐσιο τὰ μετατρέπει σὲ «κανόνια» ἐναντίον του), οἱ ὁποῖοι Κανόνες δὲν ἔχουν καμιὰ σχέση μὲ τὸ ὑποτιθέμενο παράπτωμά του. Τοῦτο ἐπαναλήφθηκε καὶ μὲ τὸν π. Θεόδωρο. Τὴν ἀποκάλυψη τῆς ἀστήρικτης καὶ ἀλλοπρόσαλλης γιὰ ὀρθόδοξο Ἐπίσκοπο δίωξης τοῦ π. Θεοδώρου, ἀποκαλύπτει τὸ ἱστολόγιο "Κατάνυξις":
   Επιβεβαιώθηκε η είδηση του Ιστολογίου Κατάνυξης σύμφωνα με το οποίο μέσα από τα γραφεία της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, απεστάλη σήμερα με courier, “βαρύ” επισκοπικό γράμμα με παραλήπτη τον ομολογητή ομότιμο καθηγητή πρωτοπρεσβύτερο π. Θεόδωρο Ζήση, που την Κυριακή της Ορθοδοξίας διέκοψε τη μνημόνευση του Επισκόπου του, Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.
   Στην πραγματικότητα πρόκειται για 2 έγγραφα. Με το πρώτο απαγορεύεται στον π. Θεόδωρο Ζήση να λειτουργεί και να κηρύττει στον Ι.Ν. αγ. Αντωνίου Θεσσαλονίκης όπου για 24 ολόκληρα έτη διακόνησε. Η απαγόρευση επεκτείνεται και σε οποιονδήποτε άλλον Ναό των ορίων της Μητροπόλεως. Με το δεύτερο έγγραφο ασκείται κανονική δίωξη εναντίον του πατρός, για πέντε αδικήματα: 
α) σχίσμα
β) απείθεια και καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής αρχής
γ) σκανδαλισμό των πιστών
δ) εξύβριση και συκοφαντία και 
ε) φατρία και ζητείτε η εντός 5 ημερών γραπτή απολογία του πατρός Θεοδώρου.
Είναι σχεδόν τα ίδια έγγραφα με εκείνα που απεστάλησαν λίγες ημέρες πριν στον π.Νικόλαο Μανώλη. Όπως και εκεί έτσι και εδώ, σημαντικό ρόλο στις κατηγορίες παίζουν τα διάφορα σχόλια των επωνύμων και ανωνύμων που την ευθύνη αυτών την αποδίδει ο Θεσσαλονίκης στους 2 πατέρες!!!
Κατόπιν της παρακλήσεως του π.Θεοδώρου, οι διαχειριστές των 2 Ιστολογίων, Κατάνυξις και Κατήχησις, δημοσιεύουμε τα 2 σχετικά έγγραφα.