Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Πογκρόμ : Η Μονή Κουτλουμουσίου ΚΑΤΑΣΧΕΙ τα αυτοκίνητα όσων μοναχών διέκοψαν την μνημόνευση του Βαρθολομαίου. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΕΓΓΡΑΦΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

Αποκαλύψαμε χθες βράδυ (εδώτο πογκρόμ που γίνεται τις τελευταίες ημέρες από την Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, σε βάρος ευλαβών αγιορειτών πατέρων.

Σήμερα αποκαλύπτουμε έγγραφο με το οποίο η Μονή αναθέτει στις αστυνομικές αρχές να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ τα αυτοκίνητα των πατέρων, εκμεταλλευόμενοι το ότι κάθε αυτοκίνητο στο Άγιο Όρος τυπικά είναι γραμμένο σε κάποια μονή.
Δείτε το έγγραφο:
Όπως αποκαλύψαμε χθες, το ένα εκ των δύο αυτοκινήτων, έχει ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ενώ ο μοναχός που το είχε αγοράσει, αφού του κατάσχεσαν το αυτοκίνητο του, ΠΡΟΣΗΧΘΗ για 4 ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Όρους!
Αντίστοιχα απαιτούν και προσπαθούν να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ τα κελιά των πατέρων και κάθε περιουσιακό τους στοιχείο προς όφελος της Μονής. 

Δύο πατέρες που επίσης διέκοψαν την μνημόνευση, οι οποίοι διέμεναν ΕΝΤΟΣ του μοναστηριού, δέχθηκαν επίσης απίστευτες πιέσεις και εκβιασμούς. 
Ο ένας τους, 23 χρόνια μοναχός στο μοναστήρι, νηστικός, χωρίς πρόσβαση στο κελί του - από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 21/4/2017, αναγκάζεται να κυκλοφορεί και να ζει με ένα σακίδιο, εκλιπαρώντας στέγη και τροφή από άλλους πατέρες και φιλοξενούμενος από δω κι από κει. 
Ακόμη και σκυλιά να ήταν οι ευλαβείς αυτοί πατέρες θα είχαν καλύτερη αντιμετώπιση.


Δείχνουν την "αγάπη" τους σε όλους τους αιρετικούς και συμπροσεύχονται μαζί τους (η ποινή γι αυτό είναι καθαίρεση), αλλά για τους ευσεβείς πατέρες που αρνούνται να αποδεχθούν την αίρεση του οικουμενισμού,  ΚΑΘΟΛΟΥ οίκτος.

ΥΓ 1. Ηγούμενε της Κουτλουμουσίου Χριστόδουλε,
Στο έγγραφο ΑΙΤΗΜΑ  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ του μοναστηριού, ξεχάσατε να γράψετε μία φράση: 
Ξεχάσατε το "Χριστός Ανέστη". 
Δυστυχώς .., για κάποιους "ρασοφόρους", ΔΕΝ αναστήθηκε ο Χριστός. Η καρδιά τους ξεχειλίζει μίσος. Σπατάλησαν όλες τις ημέρες του Πάσχα για να βρούνε τρόπο να τιμωρήσουν και να εκβιάσουν πατέρες. Έχουν εξαντλήσει κάθε μέσο ... Μας δίνουν την εντύπωση ότι τους έχει κατακυριεύσει ο σατανάς.Παρακαλούμε τους χιλιάδες φίλους αναγνώστες να ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ το νέο πογκρόμ. 
Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τα "αγαπητικά" χαμόγελα, τις μειλίχιες μάσκες και τις προβιές.  
ΥΓ 2. Το πογκρόμ σε βάρος της Μονής Εσφιγμένου (εδώ), που σταδιακά τους ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΟΛΟΥΣ τους τραπεζικούς λογαριασμούς, όλα τα διαμερίσματα (τελευταίο το κονάκι στην Θεσσαλονίκη) και όσα οχήματα ή βάρκες μπόρεσαν να βρουν, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. 

Ενορχηστρωτής, παραμένει Ο ΙΔΙΟΣ. η μασονοκίνητη αίρεση του Οικουμενισμού : η παγκοσμιοποίηση στην εκκλησία μας.
Διαβάστε για διώξεις-εκβιασμούς που προηγήθηκαν και σε άλλες μονές (Χιλανδαρίου, Μεγίστης Λαύρας κλπ), στην
ετικέτα μας "Διώξεις Αγιορειτών" (50 αναρτήσεις από τον Ιούλιο 2017, αμέσως μετά την (ψευδο)Σύνοδο της Κρήτης, οπότε και ξεκίνησαν οι διώξεις).


"Ποῦ σου, θάνατε, τό κέντρον; 
Ποῦ σου, ἅδη, τό νῖκος;
Ἀνέστη Χριστός καί σύ καταβέβλησαι.
Ἀνέστη Χριστός καί πεπτώκασι δαίμονες."
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Προηγήθηκε (χθες, πριν ακριβώς 24 ώρες) η ανάρτηση μας:

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
αυτη ειναι η μεγαλη αγαπη ουτε τα πρωσχηματα δεν κρατησαν διανυουμε τις ημερες του πασχα και λυσωμανουν οι εθχροι της ορθοδοξιας μηπως τα δουνε αυτα καπιοι και ξυπνησουν οι πατερες αυτοι ειναι συγχρονοι ομολογητες που διωκωντε για την Πιστη αλοιμονο σε ολους αυτους που κηνηγουνε τους πατερες εχουν μετρατεψει το τοπο της Παναγιας σε αντρο οικουμενιστων και τοπο βασανηστηριων αισχος και ντροπμη θα επαιμβει σε λιγο η δικαιοσυνη του θεου να σηκωθουν να φυγουν δεν ειναι αξιοι να ειναι στο αγιο ορος να πανε να γινουν υποτακτικοι του βαρθολομαιου αλεξιος κ
Ορθός Αντίλογος είπε...
Χριστός Ανέστη!
Είναι αδιανόητο να βλέπεις τέτοια συμπεριφορά, τέτοια κακία από μοναχούς. Μοναχοί να κατατρέχουν και να διώκουν μοναχούς επειδή είναι ορθόδοξοι και αντιδρούν στα ολισθήματα ενός αιρεσιάρχη βάση ιερών κανόνων. Ακόμη κι αν οι πατέρες που αντιδρούν ήταν λάθος (που δεν είναι) θα έπρεπε ο ηγούμενος να δείξει πατρική αγάπη, να τους ακούσει, να προσπαθήσει να τους καταλάβει. Βλέπουμε όμως, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις θεολογικές, πως το μίσος και η κακία που έχουν μέσα τους, εκδηλώνονται, μαρτυρώντας ότι όλοι αυτοί οι διώκτες, πατριάρχες, δεσποτάδες, ηγούμενοι κτλ είναι μακριά από τον Θεό. Μιλούν για αγάπη, αλλά μόνο αγάπη δεν μαρτυρούν οι πράξεις τους αυτές. "Μακάριοι έστε, όταν ονειδίσωσιν υμάς και διώξωσιν και είπωσι παν πονηρόν ρήμα καθ’ υμών ψευδόμενοι, ένεκεν εμού. Χαίρετε και αγαλλιάσθε, ότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς". Μακάριος είσαι π. Μακάριε, εσύ και όλοι όσοι ομολογείτε τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, τον Υιό του Θεού έμπροσθεν των ανθρώπων και διώκεστε. Στεφάνια σας ετοιμάζονται. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη, να αντέξετε έως εσχάτων την κακία και το μένος του διαβόλου, που ότι και να γίνει θα τρώει τα μούτρα του συνέχεια γιατί "κἀγὼ δέ σοι λέγω ὅτι σὺ εἶ Πέτρος, καὶ ἐπὶ ταύτῃ τῇ πέτρᾳ οἰκοδομήσω μου τὴν ἐκκλησίαν, καὶ πύλαι ᾅδου οὐ κατισχύσουσιν αὐτῆς". Μην τους φοβάστε Πατέρες και αδελφοί γιατί "αὐτοὶ ἔχουν τοὺς οἴκους καὶ ἐμεῖς τὸν ἔνοικο (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος)".