Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Οι γιδοβοσκοί του ΣΥΡΙΖΑ της προδοτικής συγκυβέρνησης και των ανεύθυνων Ελλήνων έχουν επιδοθεί σε έναν αισχρό πόλεμο εναντίον των Ιερών και των Οσίων του τόπου.

Ακόμα μία άθλια  βο(υ)λευτική δήλωση!

ΣΧΟΛΙΟ: Οι Μπαλαούρας  Κούλογλου κ.α. εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ  
 ενοχλείθηκαν, επειδή η μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα είναι – τάχα – δαπανηρή.  Το πολλαπλασίως πιο δαπανηρό ταξίδι που πραγματοποίησε προ καιρού ο πολιτικός προϊστάμενός του στην Κούβα(!), για να τιμήσει κάποιον τοπικό «επαναστάτη» δεν τον ενόχλησε...Η υποκρισία κάποιων ξεχειλίζει!  Όπως ξεχειλίζει και η υποκρισία της Αντιπολίτευσης, που σιωπηρώς ανέχεται τις άθλιες αυτές δηλώσεις και δεν τις καταγγέλλει!  Ξεχειλίζει, δυστυχώς, και η δική μας υποκρισία, την στιγμή που ανεχόμαστε όλο αυτό το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, ενώ δεν φαίνεται καμιά διάθεση εκ μέρους μας να το εξορίσουμε μια για πάντα! Άρα είμαστε συνυπεύθυνοι για τον πνευματικό  κατήφορο του της πατρίδος μας...
=====================================

Όλοι οι αντίθεοι και ανθέλληνες βο(υ)λευτές της προδοτική συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ανεύθυνων Ελλήνων έχουν επιδοθεί σε έναν αισχρό πόλεμο εναντίον των Ιερών και των Οσίων του τόπου.

Ο κύριος «δεν είπαμε ψέμματα στον λαό, απλά ηττηθήκαμε», κατά κόσμον Μάκης Μπαλαούρας, έχει την λανθασμένη εντύπωση πως μας ενδιαφέρει η αρρωστημένη και ανιστόρητη άποψή του σχετικά με την μεταφορά του Αγίου Φωτός το βράδυ της Αναστάσεως.Ο βο(υ)λευτής εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του (αλήθεια ποιος τον ρώτησε;) σχετικά με την μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα, ισχυριζόμενος ότι είναι «κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου αλλά και ένα αρκετά δαπανηρό έθιμο. Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο».

Δεν ντρέπεται καθόλου ο βο(υ)λευτής να μιλάει για το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός, όταν πριν από μία εβδομάδα απασχόλησε το πανελλήνιο με το βοήθημα που του δόθηκε (αλλά επέστρεψε σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται) ως ... χαμηλοσυνταξιούχος; Βλέπετε στην Ελλάδα των "αριστερών" πρέπει να πληρώνουμε μόνο τα εξώγαμα τέκνα και τις πάσης παρόμοιας φύσεως "αμοιβές" των πολιτικάντηδων!

Δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ για να ανακαλύψει κανείς τα αίτια της παρακμής της Ελλάδος. Αρκεί να μελετήσει προσεκτικά τους "εκπροσώπους"(;) του λαού. Τυχοδιώκτες, αντίθεοι, αμοραλιστές, προδότες του τόπου, που δεν έχουν ίχνος ηθικής, ντροπής και φιλότιμου.

Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά με το ζήτημα του Αγίου Φωτός. Ωστόσο, αν ως Έθνος πήραμε την απόφαση να δικαιώσουμε την ακραία άποψη των αμοραλιστών άθεων βο(υ)λευτών, μας αξίζει να εξαφανιστούμε από την υφήλιο, γιατί η δυσωδία της απιστίας μας φτάνει μέχρι τον Θεό!