Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ …….. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ “ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ” ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ….. «ΔΙΑΛΕΞΗ» ΣΤΟ ……… «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ» ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΧΑΝΙΩΝ….!!!

Αυτές θεωρεί …….. «πνευματικές» διαλέξεις ο …. Σεβασμιώτατος;;



Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Αν το έλεγα ακόμα και ως φάρσα, θα ήταν πολύ κακόγουστη. Δυστυχώς όμως είναι αλήθεια. Και εκθέτει ανεπανόρθωτα, όχι φυσικά αυτήν την μικρή μερίδα των υποτίθεται «νηπιαγωγών», που θέλουν να προβάλλουν τις αντιπαιδαγωγικές και ακατάλληλες έως διεστραμμένες τους απόψεις στα παιδιά του νηπιαγωγείου, αλλά εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ και ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ κ. Δαμασκηνό, που παραχωρεί το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Μητροπόλεως, για να προβληθούν αυτές οι αισχρές και αντιπαιδαγωγικές απόψεις, από τους χώρους του πνευματικού κέντρου tvn Χανίων….!!!!
Αυτές θεωρεί …….. «πνευματικές» διαλέξεις ο …. Σεβασμιώτατος;;
Γνωρίζουμε ως κοινωνία το «πνευματικό» υπόβαθρο των «νεο-αριστερο-κουλτουριάρηδων». Το ερώτημα είναι: Εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ταυτιζόμαστε ιδεολογικά μαζί τους Σεβασμιώτατε;;
Προσωπικά εκτιμώ πως παγιδεύτηκε ο Σεβασμιώτατος, από κάποιους που παρουσιάστηκαν ως ….. «εκπαιδευτικοί» και έβαλαν μπροστά και την Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, δηλαδή τον κύριο Μηλιαράκη που θα πρέπει θεωρητικά να αντιδράσει.
Διότι θα σας αποκαλύψω το εξής, που θα ξεσηκώσει πανελλήνια αντίδραση.
Το θέμα της σεξουαλικής «διαπαιδαγώγησης» στα νήπια, προέκυψε ΜΟΝΟ στο 19ο Νηπιαγωγείο Χανίων και αφού ενημερώθηκα από γονέα, έγραψα αυτό το άρθρο.
https://greek1.blogspot.com/2017/03/blog-post_471.html#axzz4gUrqwpyX

Αυτό το συγκεκριμένο «πρόγραμμα» στα νήπια, το προωθούσαν κάποια μεμονωμένα άτομα μόνο στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο. Και θα δείτε μέσα στο άρθρο ότι αναφέρω κάποια ονόματα, όπως της κ. Μαργαρίτας Γερούκη και της κ. Πόπης Κασσωτάκη. Αυτά τα άτομα αναφέρονται και στην … «διάλεξη» του ….. «πνευματικού» κέντρου…!!! (θα τα δείτε)
Μετά από την δημοσίευση του άρθρου, αντί να φρενάρουν το … «πρόγραμμα» αφού τους πήραμε χαμπάρι, «μουλάρωσαν» και το ΕΚΑΝΑΝ το …. «μάθημα» της σεξουαλικής ενημέρωσης στα νήπια του 19ου Νηπιαγωγείου Χανίων, παρουσιάζοντας τα γεννητικά όργανα στα παιδιά και αποκαλώντας τα, με τις ονομασίες «πέος» και «αιδοίον»…!!!!!!
Αυτό φυσικά δεν το είπαν στους γονείς, αλλά ένας γονέας το κατάλαβε, διότι το παιδί του άρχισε να έχει μία αφύσικη ξαφνικά συμπεριφορά και να αναφέρει αυτές τις λέξεις, βάζοντας παράλληλα τα χέρια του, στα απόκρυφα σημεία…
Ο γονέας ζήτησε εξηγήσεις από την Διευθύντρια του 19ου Νηπιαγωγείου Χανίων κ. Τζιανουδάκη, η οποία παραδέχθηκε πως έγινε το συγκεκριμένο μάθημα στα νήπια.
Ο γονέας μετά από αυτό κατέθεσε ΜΗΝΥΣΗ στον Εισαγγελέα Χανίων κατά των Νηπιαγωγών του 19ου Νηπιαγωγείου Χανίων και κατά παντός υπευθύνου, για ποινικά αδικήματα που αφορούν την έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και την εκ προθέσεως ψυχική κακοποίηση ανηλίκων με σοβαρό ψυχικό τραυματισμό και η υπόθεση βρίσκεται στον Εισαγγελέα Χανίων.
Και τώρα βλέπουμε, άτομα που έχουν μηνυθεί για ψυχική κακοποίηση ανηλίκων, να ζητούν και να τους δίδεται το πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως, για να προβάλλουν δημοσίως και χωρίς καμία ντροπή, αισχρές, ακατάλληλες και εντελώς αντιπαιδαγωγικές για παιδιά νηπιαγωγείου απόψεις, που εκθέτουν τα νήπια σε κίνδυνο και διώκονται ποινικά.
Εδώ βλέπετε το δημοσίευμα της ……. «διάλεξης» που γίνεται σήμερα, για την σεξουαλική «διαπαιδαγώγηση» στα παιδιά ……. προσχολικής ηλικίας. 4-5 χρονών….!!!!
Το σημαντικότερο βέβαια θα το διαβάσετε τώρα.
Μετά από επικοινωνία μου με διάφορα Νηπιαγωγεία της χώρας, με Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε πολλές Περιφέρειες , αλλά και με έρευνα μέσα στην γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας, έχω να αναφέρω το εξής:
Αυτό που συμβαίνει στον νομό Χανίων με την προώθηση αυτού του …. «μαθήματος» στα Νηπιαγωγεία και με το «μάθημα» που τελικά ΕΚΑΝΑΝ στο 19ο Νηπιαγωγείο Χανίων, με τις συνέπειες που είχε στα παιδιά, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ , ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ «ΜΑΘΗΜΑ» ΩΣ ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Καταλαβαίνετε τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ αυτό;;;
Σημαίνει πως ….. κάποιος …. Εξωκυβερνητικός μηχανισμός, (παρακρατικός) προσπαθεί με ΔΟΛΙΟ τρόπο, να περάσει μέσα στο επίσημο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου παιδείας, κάποια ακραία, αισχρά, αντιπαιδαγωγικά και επικίνδυνα για την ψυχική υγεία των νηπίων «μαθήματα»…. που δεν τα γνωρίζει το επίσημο Υπουργείο παιδείας.
Απαιτείται η ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, για να διερευνηθεί κάτω υπό ποίες συνθήκες και υπό ποίες διαταγές, ενεργούν αυτά τα λίγα άτομα, που προσπαθούν να περάσουν μία διαφορετική «εκπαιδευτική» γραμμή στα Νηπιαγωγεία των Χανίων, από την επίσημη του Υπουργείου….!!!!
Και απαιτείται φυσικά, να μην παραχωρήσει ξανά ο Σεβασμιώτατος Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, το πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως, για τέτοιες αισχρές …. «επιστημονικές»….. διαλέξεις….!!!!
Οι …. «σύμβουλοι»….. μπορεί να…. «συμβουλεύουν» ότι θέλουν, αλλά δεν … αποφασίζουν κι’ όλας..
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ…
Στα Χανιά ποιός αποφάσισε να γίνει το «μάθημα» γεννητικών οργάνων στο 19ο Νηπιαγωγείο;;;;;
ΠΟΙΟΣ ;;;;
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.comhttp:/
ΠΗΓΗ :/katohika.gr/ellada/frikson-ilie-stenakson-gi-apoliti-kseftila-tis-seksoualikis-diapaidagogisis-sta-paidia-tou-nipiagogiou-ginetai-dialeksi-sto-pne/