Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχές στους μαθητές για μια καλή σχολική και Ορθόδοξη χρονιά…Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος



ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΝΟΜΙΜΩΣ

πως δεν θα ανεχθώ τίποτα από τα παραπάνω, να παρουσιασθούν στα παιδιά μου, που είναι μαθήτριες Δημοτικού σχολείου, χωρίς την εκ των προτέρων προσωπική (των αρμόδιων) αναλυτική ενημέρωση των υπευθύνων, και χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση μου ότι (αν) συμφωνώ.




Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος   vafkanast@gmail.com  
Προς:
·        Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας mail@dipe.thesp.sch.gr
Κοινοποίηση:
·        Θεσπρό info@892.gr
Εύχομαι από καρδίας σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτου βαθμίδος εκπαίδευσης, να έχουν μια καλή σχολική και Ορθόδοξη χρονιά.
Από τις ευχές δεν εξαιρούνται οι καθηγητές και δάσκαλοι, που παίζουν τον σημαντικότερο και καθοριστικότερο ρόλο στην εκπαίδευση των παιδιών μας, και είναι πάνω από τα βιβλία και από οτιδήποτε άλλο προσπαθεί να αλλοιώσει τα πρότυπα που έχουμε μεγαλώσει και εμείς.
Όπως είναι γνωστό, η πολύχρωμη οργάνωση (color youth), δηλαδή της λεγόμενης «Κοινότητας  LGBTQ (ΕΛ ΤΖΙ ΜΠΙ ΤΙ ΚΙΟΥ), δηλαδή των ομοφυλοφίλων (gay), των λεσβιών (lesbian), των αμφιφυλόφιλων (bisexual), των διαφυλικών (transsexual), των διεμφυλικών (transgender), των μεσοφυλικών (intersex) και των κουήρ (queer)»,  της οποίας η ατζέντα είναι η προπαγανδιστική διάδοση της ομοφυλοφιλίας, υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης των «διακρίσεων» σε βάρος των ομοφυλοφίλων και η οποία δυστυχώς έχει εκπροσώπους και στην χώρα μας, χρηματοδοτούμενη, όπως φαίνεται, από το εξωτερικό, έχει βαλθεί με τρόπους ασυμβίβαστους προς την Ορθόδοξη Πίστη και Πνευματικότητα, δράττοντας της ευκαιρίας που κυβερνάει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ η οποία προωθεί με ζήλο την ατζέντα των σατανιστών παγκοσμιοποιητών , να μεταμορφώσει – παραποιήσει την κοινωνία μας (το μέλλον των παιδιών μας), σε μια άβουλη κοινωνία, ελεγχόμενη από τους ίδιους σατανιστές παγκοσμιοποιητές, με κανόνα όχι την αποδοχή του φύλου που μας χάρισε ο Θεός, αλλά το δήθεν δικαίωμα να επιλέξουν τα ίδια τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν το φύλο τους (!!!!!!), δηλαδή στην πραγματικότητα να τα οδηγήσει στο βαρύτατο αμάρτημα του Σοδομισμού προκειμένου να τα απομακρύνει από τον Άγιο Τριαδικό Θεό και να τα οδηγήσει στην αγκαλιά του Σατανά, αφού κάποιος ή στον Θεό ανήκει ή στον Σατανά, δεδομένου ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος ενδιάμεσος χώρος μεταξύ Θεού και Σατανά.!!!

Που σημαίνει ότι αν ένα αγόρι δεν θέλει να είναι αγόρι,,, μπορεί να αλλάξει φύλο και να γίνει κορίτσι, ή το αντίθετο, ή να διαλέξει το ανύπαρκτο βιολογικά αλλά κατασκευασμένο νομικά από το αντίχριστο κράτος «ουδέτερο» ή «κοινωνικό» φύλο, το άφυλο όπως το ονομάζουν.!!
 πΗ Η πιο αποκρουστική πράξη, είναι αυτή να προπαγανδίσουν το βαρύτατο αμάρτημα του Σοδομισμού ή ομοφυλοφιλίας, μέσω διδασκαλίας, τα παιδιά μας στο σχολείο, ξεκινώντας με την θεματική εβδομάδα στα γυμνάσια των λεγόμενων «έμφυλων ταυτοτήτων», δηλαδή της επιθετικής προπαγάνδας του Σοδομισμού ή της ομοφυλοφιλίας, και προχωρώντας σιγά σιγά στο Δημοτικό, ακόμα και στο Νηπιαγωγείο. 
Σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, αφού πρώτο τους μέλημα, το οποίο ήδη κατόρθωσαν με την ανεκτική στάση (στραβά μάτια, ή ναι σε όλα) του Αρχιεπισκόπου μας, είναι η μετατροπή του Ορθόδοξου μαθήματος των θρησκευτικών σε μάθημα θρησκευτικών κατηχητικό στην παγκόσμια θρησκεία του Σατανά ή στην διαθρησκειακή πνευματικότητα, επειδή το Ορθόδοξο μάθημα των θρησκευτικών δεν συνάδει με την ατζέντα των Σατανιστών Παγκοσμιοποιητών. Παράλληλα  παραποιώντας το σύμβολο της Ορθοδοξίας μας, τον Τίμιο Σταυρό, οι νομικά προστατευόμενοι του συστήματος και προοδευτικοί, στα λεγόμενα πάρτη υπερηφάνειας, που κάνουν παρέα με τους πολιτικούς που δεχόμαστε να μας κυβερνάνε, τίθενται τα εξής ερωτήματα:
1.     Θα διδάξουν στους μαθητές των γυμνασίων κατά την σχολική χρονιά 2017-2018 την σατανική θεματική εβδομάδα;
2.     Τι θα περιέχει η σατανική θεματική εβδομάδα αν διδαχθεί, και σε ποιες τάξεις;
3.     Αν ναι, είναι υποχρεωτική η παρουσία των μαθητών;
4.     Θα παρουσιασθούν στους μαθητές του Δημοτικού σχολείου ή του Νηπιαγωγείου θέματα για το Σεξ και την επιλογή φύλου, δηλαδή την προπαγάνδα υπέρ του Σοδομισμού ή της ομοφυλοφιλίας;
5.     Θα γίνει παρουσίαση στους μαθητές των δημοτικών σχολείων ή των νηπιαγωγείων, αναφορά για τις νέες τεχνητές μορφές «οικογένειας», οι οποίες έρχονται σε αντίθεση όχι μόνο με την Ορθόδοξη οντολογία αλλά και με την εν γένει ανθρώπινη οντολογία; Κάτι ακούγεται ότι θα διδαχθούν πως μια φυσιολογική οικογένεια δεν αποτελείται πλέον από τον μπαμπά, την μαμά και τα παιδιά, αλλά μπορεί να αποτελείται και από 2 μπαμπάδες με παιδιά ή και από 2 μαμάδες με παιδιά, καταργώντας παράλληλα τον όρο μπαμπάς – μαμά, χρησιμοποιώντας τους νέους όρους γονέας 1 και γονέας 2…!!!!

Για όλα τα παραπάνω ερωτήματα, θα ήθελα και τις κατάλληλες απαντήσεις από τους αρμόδιους, ενώ παράλληλα
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΝΟΜΙΜΩΣ
πως δεν θα ανεχθώ τίποτα από τα παραπάνω, να παρουσιασθούν στα παιδιά μου, που είναι μαθήτριες Δημοτικού σχολείου, χωρίς την εκ των προτέρων προσωπική (των αρμόδιων) αναλυτική ενημέρωση των υπευθύνων, και χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση μου ότι (αν) συμφωνώ.
Υπενθυμίζω πως βάση το ισχύον Σύνταγμα της χώρας μας, και όλα τα Ελληνικά Συντάγματα (από την Επίδαυρο ως και σήμερα, με εξαίρεση αυτά της δεκαετίας του 1920), ξεκινούν με την εξής εισαγωγή:
“Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος”.
Στο άρθρο 3 γράφει:
«TMHMA Β΄
Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας
Άρθρο 3:
Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού».
Ενώ στο άρθρο 16 παρ. 2 υπάρχει η εξής αναφορά:
2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες. 
Με βάση τα παραπάνω, το Κράτος οφείλει να σέβεται την Ορθοδοξία, που αναγνωρίζει μόνο τα 2 βιολογικά φύλλα που υπάρχουν στην Γη…. Οπότε θέλει δε θέλει ο κάθε αντίχριστος, πρέπει να τηρήσει το Σύνταγμα, που κάνει αναφορά στην Θρησκευτική συνείδηση.
Πιο συγκεκριμένα στην αρχή της Αγίας Γραφής, στην Γένεση, κεφάλαιο 1, παράγρ. 27, λέει:   και άρχισε ο Θεός να δημιουργεί τον άνθρωπο κατά την εικόνα του. Κατά την εικόνα του Θεού τον δημιούργησε. Αρσενικό και Θηλυκό τους δημιούργησε”…
Επίσης σε αρκετές επιστολές από την Καινή Διαθήκη γίνεται αναφορά στον άνδρα και γυναίκα, όπου ενημερωτικά παραθέτω μερικές.
1.     Επιστολή προς Εφεσίους 5,25 Οι άντρες να αγαπάτε τις γυναίκες σας …..”
2.     Επιστολή προς Εφεσίους 5,33 “Αλλά κι εσείς, ο καθένας ν’ αγαπάει τη γυναίκα του όπως αγαπάει τον εαυτό του, και η γυναίκα να σέβεται τον άντρα της.”
3.     Επιστολή προς Εφεσίους 6,2 “Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου”
4.     Επιστολή προς Κολοσσαείς 3,19 ”Οι άντρες να αγαπάτε τις γυναίκες σας…..”
5.     Επιστολή προς Κολοσσαείς 3,20 “Τα παιδιά να υπακούτε τους γονείς σας……”
6.     Επιστολή Α’ Πέτρου 3,7 “….Το ίδιο κι άντρες, να συμπεριφέρεστε με φρόνηση στις γυναίκες σας, γιατί είναι το ασθενέστερο φύλλο…. ”
Παράλληλα, στα Θρησκευτικά του Δημοτικού Σχολείου, και συγκεκριμένα από την Γ’ Τάξη, που σκοπός τους ήταν να μετατρέψουν το μάθημα των Θρησκευτικών από Γνωσιακό σε Κατηχητικό, ώστε να δημιουργήσουν ερωτηματικά στα παιδιά μας για τις άλλες θρησκείες, και να τα προσηλυτίσουν αργότερα χωρίς κόπο,,, θέλω να αναφέρω τα παρακάτω..
Επειδή και γω είμαι γονέας, με το παιδί μου στην Γ’ Τάξη Δημοτικού, και επειδή θα λάβω όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται για να αποφύγω αυτές τις ύπουλες και υποχθόνιες κινήσεις του Υπουργείου Παιδείας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι βάση απόφασης του Υπουργείου, η Τρίτη κατά σειρά που είναι σε ισχύ από το 2008,  τα Ορθόδοξα παιδιά δεν δικαιούνται απαλλαγές από το μάθημα των Θρησκευτικών, ενώ τα αλλόθρησκα παιδιά δικαιούνται εφόσον το επιθυμούν.
Με άλλα λόγια, όποιο αλλόθρησκο παιδί ενοχλείται από το μάθημα των Θρησκευτικών, μπορεί με αίτηση γονέα να απαλλαγεί από αυτό, ενώ τα Ορθόδοξα παιδιά,,, δεν έχουν αυτό το δικαίωμα,,,,, και ιδίως τώρα που έχουν συμπεριλάβει και μαθήματα άλλων Θρησκειών.
Η ευθύνη δεν ανήκει αποκλειστικά στην παρούσα Κυβέρνηση,,, αλλά στην Κυβέρνηση του 2008, με τον τότε (;) Υπουργό Παιδείας…!!!!!
Δηλαδή όλες οι Κυβερνήσεις με λίγα λόγια φέρουν μεγάλη ευθύνη για όσα συμβαίνουν….
Παρόλα αυτά,,, υπάρχει απόφαση του ΟΑΣΕ που στηρίζει ότι και τα Ορθόδοξα Παιδιά μπορούν να απέχουν από το μάθημα των Θρησκευτικών όταν αυτό έχει χαρακτήρα προσηλυτισμού,,, όπως αυτό στα παιδιά μας…!!!!!
Την περασμένη χρονιά, οι γονείς είχαν προθεσμία 10 ημερολογιακών ημερών για την αίτηση απαλλαγής,, που αυτό κατά πάσα πιθανότητα ισχύει και φέτος…..
Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια, από τον ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ,,,,  σας παραπέμπω στον κύριο ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟ…..
Ο κύριος Κυριαζόπουλος είναι Επίκουρος Καθηγητής Εκκλησιαστικού Δικαίου, Τμήμα Νομικής, Α.Π.Θ. ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του Πνευματικού Κατηχητικού “Θεογνωσία” και μέσα από την ιστοσελίδα του υπάρχει προ – συμπληρωμένη αίτηση απαλλαγής από τα Θρησκευτικά, όπου μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε, καθώς και να συμπεριλάβετε στην αίτηση και την νομική επιχειρηματολογία που έχει, που αποτελείτε από 21 σελίδες…
Έχει μεγάλη σημασία να διαβάσετε την Νομική Επιχειρηματολογία του, και για όσους δεν μπορούν να διαβάσουν τόσες σελίδες,,, ας ξεκινήσουν από την σελίδα 15…. Αν και όλες είναι απαραίτητες να τις διαβάσετε…
          Εδώ η σελίδα του Θεογνωσία http://www.theognosia.gr/el/  
          Για περισσότερες πληροφορίες, και κατόπιν άδειας του ιδίου, σας γράφω το email του Καθηγητή – Δικηγόρου, κύριου Κυριαζόπουλου Κυριάκου   kk.law.office@gmail.com   
Για όλα τα παραπάνω που ανέφερα, ευελπιστώ να εισακουστούν και να ληφθούν υπόψη κάθε μια γραμμή, διότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, που αντιληφθώ, ότι έχει διδαχθεί κάποιο από τα παιδιά μου, σχετικά θέματα που αναφέρω, χωρίς προηγουμένως την αναλυτική ενημέρωση από πλευράς υπευθύνων και την έγγραφη συγκατάθεση μου, θα εξαντλήσω ΟΛΑ τα νομικά περιθώρια που έχω στην διάθεση μου ως Έλλην πολίτης, όχι μόνο για την αποκατάσταση κάθε ηθικής και πνευματικής βλάβης της οικογένειας μου, αλλά θα επιδιώξω τόσο σε ποινικό όσο και διοικητικό επίπεδο την τιμωρία των υπευθύνων…
Παράλληλα, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, εκτός από τις οργανώσεις πάρτη, εκδρομών, και πάσης φύσεως εκδηλώσεων που ασχολούνται (και που είναι χρήσιμα όλα αυτά), θα πρέπει να δώσουν πλέον έμφαση ΚΑΙ στην διδακτική ύλη που είναι αναγκασμένα τα παιδιά μας να παρακολουθούν, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι κόντρα στην λογική και αντίθετα με τα χρηστά ήθη…
Όσο για τους υπόλοιπους γονείς,,, όσοι συμφωνούν, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο email vafkanast@gmail.com για την ενίσχυση, οργάνωση, και την δυναμική αντίδραση σε τέτοια περιστατικά, που είναι συχνά και σε κάθε μεγαλύτερη τάξη, περισσότερα και αισχρότερα…  
Να λάβετε υπόψη σας όλοι οι γονείς, που επιθυμείτε και επιδιώκεται να μεγαλώσουν τα παιδιά σας στα πρότυπα του σεβασμού και της οικογένειας που μεγαλώσαμε και εμείς, ότι όλα τα εμπόδια στον δρόμο μας είναι καλομελετημένα, όμως τα σχέδια τους (των σατανιστών) δεν σημαίνει ότι είναι αήττητα και βέβαια ότι δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα. Ο τρόπος υπάρχει, θέληση πιστεύω έχετε αρκετοί, οπότε μια ενωμένη και μαζική (κατάλληλη) τοποθέτηση και από την δική μας πλευρά, η οποία δεν φαντάζει αδύνατη αλλά αντιθέτως εύκολη,,, θα έφερνε επιθυμητό αποτέλεσμα.  
Με εκτίμηση
Βαφειάδης Αναστάσιος
“Όποιος φοβάται τους άλλους, γίνεται δούλος χωρίς να το’ χει αντιληφθεί...  Αντισθένης”