Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ουγγαρία εγκαλεί ΣΥΡΙΖΑ: «O T.Σόρος πίσω από το ν/σ αλλαγής φύλου – Εργάζεται αδιάκοπα για τη διάλυση του θεσμού της οικογένειας και του Χριστιανισμού»




Με αφορμή το ντόρο που έγινε και στην Ελλάδα με το περιβόητο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλλου στα 15 έτη, τις αντιδράσεις πολλών ιεραρχών, της κοινότητας του Αγίου Όρους, τα ελληνικά ΜΜΕ και την στάση της ΕΕ στο μεταναστευτικό προς την Ουγγαρία, Ούγγρος υπουργός στιγματίζει με ευθαρσή τρόπο το αληθινό σχέδιο που κρύβεται πίσω από τέτοιες πολιτικές .

Πρόκειται για τον «εγκέφαλο-χορηγό» και παγκοσμίως γνωστό για την «πολυσχιδή δράση του» (ΜΚΟ) πολυεκατομυριούχο Ουγρο-εβραίο Τ.Σόρος, ο οποίος αποτέλεσε στόχο του Ούγγρου υπουργού ενέργειας, ο οποίος τον κατονόμασε ως «πράκτορα του Σατανά» που εργάζεται αδιάκοπα κατά του Χριστιανισμού.


«Βλέπουμε συνεχώς όλες τις μεγάλες επιθέσεις στην Ευρώπη εναντίον του θεσμού της οικογένειας και των χριστιανικών αξιών, τις οποίες ο Σόρος και οι σύντροφοί του θέλουν να καταστρέψουν μαζί με την ανεξαρτησία και τις αξίες των εθνικών κρατών, με σκοπό την εξαφάνιση του χριστιανικού πνεύματος της Ευρώπης …», δηλώνει ο András Aradszki Υφυπουργός Ενέργειας της Ουγγαρίας. http://www.pentapostagma.gr/
Η ουγγρική κυβέρνηση έχει εδραιωθεί πλέον ως σταθερός αντίπαλος του Τ. Σόρος και της παγκοσμιοποιημένης ατζέντας του την οποία με απίστευτους τρόπους προσπαθεί να επιβάλει σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ τώρα έχει φτάσει στο θρησκευτικό επίπεδο.

Ο ίδιος ο Ούγγρος υπουργός προειδοποιεί ότι ο Σόρος εκτελεί ένα σατανικό σχέδιο για να καταστρέψει την Ευρώπη συθέμελα, «χτυπώντας καμπάνες» προφανώς με τις δηλώσεις του και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που «όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει» που λέει και ο θυμόσοφος λαός, με την ψήφιση νομοσχεδίων τα οποία επισύρουν την οργή του κοινού αισθήματος των Ελλήνων πολιτών.

Ο András Aradszki, Υφυπουργός Ενέργειας της Ουγγαρίας, έδωσε ομιλία σε συναδέλφους βουλευτές με τίτλο «Το χριστιανικό καθήκον για την καταπολέμηση του σατανικού σχεδίου / Σόρος», στην οποία προειδοποίησε για μια ευθεία ανηλεή επίθεση ενάντια στον Χριστιανισμό, τις παραδοσιακές αξίες και τον πυρήνα της ίδιας της οικογένειας.

«Βλέπουμε τι νόμοι περνάνε στην Ευρώπη για την έκτρωση, την ευθανασία, τον γάμο του ίδιου φύλου και την αναγκαστική πολιτικοποίηση της θεωρίας των φύλων. Οι μισθοφόροι του Σόρος δεν μιλούν τις σκέψεις του «Αγίου Πατέρα πάνω σ ‘αυτό, αλλά του Σατανά», δήλωσε ο ίδιος.

«Βλέπουμε τις μεγάλες επιθέσεις στις χώρες της ΕΕ εναντίον τις ίδιας της οικογένειας ως θεσμού, την οποία ο Σόρος και οι σύντροφοί του θέλουν να καταστρέψουν, υποσκάπτοντας παράλληλα το χριστιανικό πνεύμα της Ευρώπης με την καταναγκαστική «διευθέτηση» δεκάδων εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών. Πρόκειται για πόλεμο από το ίδιο τον Σατανά μέσω των αντιπροσώπων του .

«Ναι, μιλάω για μια επίθεση από τον Σατανά, ο οποίος είναι επίσης ο έκπτωτος άγγελος της άρνησης, ακόμα και όταν όλα είναι απολύτως προφανή», δηλώνει ο ίδιος φανερά εκνευρισμένος.
«Πρόκειται για το περιβόητο σχέδιο Σόρος το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη παντού την Ευρώπη», σημείωσε ο ίδιος.

Ο Aradszki μίλησε για τη δύναμη της προσευχής στην καταπολέμηση της σατανικής-ισλαμικής επιρροής που επικρατεί στην Ευρώπη και για τη σημασία που έχουν οι χριστιανοί να ενωθούν σε ένα κοινό πνευματικό αγώνα εναντίον όλων αυτών των πολιτικών της ΕΕ.

«Το κομποσχοίνι είναι το ισχυρότερο όπλο κατά του κακού και είναι ικανό να αλλάξει την ιστορία», πρότεινε ο ίδιος.

Επίσης, τόνισε την σημασία μιας νέας «εθνικής διαβούλευσης» στην χώρα του η οποία θα είναι ουσιαστικά ένα μια μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία που θα απευθύνεται σε όλους τους ψηφοφόρους για να τους ενημερώσει σχετικά με το «σχέδιο Σόρος», ειδικά όσον αφορά την αναγκαστική «επανεγκατάσταση προσφύγων».

Ο Ούγγρος πολιτικός και νυν υπουργός εξηγεί λεπτομερώς την τεράστια συμπαιγνία μεταξύ του Σόρος ( και των ευαγών ιδρυμάτων του) και της ΕΕ σε ημερήσια διάταξη, για να συντρίψουν από κοινού τον εγγενή χριστιανικό πληθυσμό της Ευρώπης με ισλαμιστές αλλοδαπούς από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή μέσω της «επανεγκατάστασης των προσφύγων».

Οι ποσοστώσεις που επιβλήθηκαν από τις Βρυξέλλες, το άνοιγμα των πρόσφατα διαασφαλισμένων συνόρων της Ουγγαρίας και η πολιτική και οικονομική στόχευση των μη συμμορφούμενων χωρών, είναι τα «όπλα τους « σε αυτό το σατανικό σχέδιο.


Ο ίδιος αποκαλύπτει επίσης στοιχεία του σχεδίου που έχει ήδη εφαρμοστεί σε χώρες όπως η Γερμανία και η Σουηδία, με την «ελαφριά καταδίκη» για εγκλήματα που διαπράττονται από μετανάστες (συμπεριλαμβανομένων των βιασμών και των δολοφονιών), την γενναιόδωρη βοήθεια με το άνοιγμα των συστημάτων κοινωνικής πρόνοιας στους μετανάστες, τις πολιτικές ένταξης τους στις χριστιανικές κοινωνίες, οι οποίες οφείλουν να συμμορφώνονται με τους πολιτιστικούς και γλωσσικούς κανόνες των αλλοδαπών Μουσουλμάνων ( θέλουν δεν θέλουν).

Ο Ούγγρος υπουργός στην ουσία αναφέρει τα αυτονόητα τα οποία έχουν «ξεχάσει» παραδόξως όχι μόνο ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα αλλά και πολλά ΜΜΕ.
Το σχέδιο Σόρος φυσικά «συμφωνεί» με την σειρά » ύποπτων» για την ασθμαίνουσα από την κρίση ελληνική κοινωνία, νομοσχεδίων στην χώρα μας , την αύξηση της παρουσίας αλλοδαπών εντός του ελληνικού οικιστικού ιστού , την δημιουργία Τζαμιού στην Αθήνα μετά το 1832 και την απελευθέρωση της Ελλάδος από το οθωμανικό ζυγό, τα οποία συνιστούν πλέον μέγα θέμα.

Πρόκειται πραγματικά για ένα σατανικό σχέδιο το οποίο «βάλει» κατά της ελληνικής οικογένειας ως θεσμό, της ελληνικής κοινωνίας, της ορθόδοξης θρησκείας, και κατ’ επέκταση κατά του ελληνικού έθνους στο σύνολο του.

Όποιος όμως τα βάζει με τον τριαδικό Θεό δεν κερδίζει ποτέ και όλα μα όλα θα γίνουν σύμφωνα με το θέλημα του.

http://www.pentapostagma.gr/