Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Συλλαλητηρίο για τη Μακεδονία στη Λάρισα Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 19:30

Στον αντιπεριφερειάρχη μέλη της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

  4 Ιουνίου 2018,
Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Συλλαλητηρίου της Τετάρτης 6 Ιουνίου και ώρα 19:30 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλο, στο πλαίσιο των επισκέψεων στους Αυτοδιοικητικούς φορείς.
Ο πρωτοπρεσβύτερος Στέφανος Γιάνναρος, οι  κ.κ. Απόστολος Παπαπαρίσης, Σωτήριος Μουντζούρης, Ιωάννης Καραμήτρος και Αμαλιάννα Καπετανάκη, συζήτησαν για την αναγκαιότητα της διεξαγωγής του Συλλαλητηρίου στην πόλη της Λάρισας, καθώς και για την εξέλιξη της προετοιμασίας του.

Τα μέλη της επιτροπής ζήτησαν την συμπαράσταση του Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος ανταποκρίθηκε πλήρως, προέβη δε στην εξής δήλωση – κάλεσμα:
<< Στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 6 Ιουνίου πρέπει να υψωθεί πάση θυσία μία τόσο βροντερή όσο και ακατανίκητη συλλαλιά υπέρ της πανώριας νύμφης του βορρά, της Μακεδονίας μας.
Ενάντιοι, ανιστόρητοι και πολέμιοι πάσης φύσεως, καραδοκούν, προκειμένου να μαγαρίσουν την Ιερότητα του Αγώνα μας και να πανηγυρίσουν μία δήθεν συρρίκνωση της πανδικαίας και γι’ αυτό πανίσχυρης κραυγής μας. Μην επιτρέψουμε τούτο. Μη γένοιτο.
Ό,τι  δε θα ’ναι τιμή, θα ’ναι ντροπή. Κι ό,τι δε θα ’ναι περηφάνια, θα ’ναι κρίμα και απροσμέτρητη συνέπεια.
Η στιγμή είναι ιστορική. Θα ’χεις να λες στα παιδιά σου, στα εγγόνια σου, στην Ιστορία…Δεν υποχώρησα. Ήμουν κι εγώ εκεί.
ΑΔΕΡΦΙΑ, ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ”.