Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΌΣ ΤΡΟΜΟΣ: Η πρωτεΐνη αιχμής του eμβολίου εισέρχεται στους πυρήνες των κυττάρων, καταστέλλει τη μηχανή επιδιόρθωσης του DNA του ανθρώπινου σώματος, θα εξαπολύσει έκρηξη καρκίνου, ανοσοανεπάρκειας, αυτοάνοσων διαταραχών και επιταχυνόμενης γήρανσης.




Η διαπίστωση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως πραγματική "φρίκη" ως προς τις συνέπειές της. Η εντυπωσιακή νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Viruses, μέρος της έκδοσης SARS-CoV-2 Host Cell Interactions του MDPI (Open Access Journals), αποκαλύπτει ότι οι πρωτεΐνες αιχμής του εμβολίου εισέρχονται στους πυρήνες των κυττάρων και προκαλούν χάος στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA των κυττάρων, καταστέλλοντας την επιδιόρθωση του DNA έως και 90%.

Η ερευνητική εργασία έχει τίτλο "SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro" και είναι συγγραφική εργασία των Hui Jiang και Ya-Fang Mei, στο Τμήμα Μοριακών Βιοεπιστημών, The Wenner-Gren Institute, Stockholm University, SE-10691 Stockholm, Sweden, και στο Τμήμα Κλινικής Μικροβιολογίας, Ιολογίας, Umeå University, SE-90185 Umeå, Sweden, αντίστοιχα.

Έχουμε αποθηκεύσει ένα αντίγραφο της ερευνητικής εργασίας σε έγγραφο PDF στους διακομιστές NN σε αυτή τη διεύθυνση URL:

https://www.naturalnews.com/files/viruses-13-02056-v2.pdf


Στο συμπέρασμα της δημοσίευσης, οι συγγραφείς γράφουν: "Διαπιστώσαμε ότι η πρωτεΐνη spike ανέστειλε σημαντικά τον σχηματισμό τόσο της BRCA1 όσο και της 53BP1 (Εικόνα 3D-G). Συνολικά, αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι η πρωτεΐνη spike πλήρους μήκους SARS-CoV-2 αναστέλλει την επιδιόρθωση βλαβών του DNA παρεμποδίζοντας την πρόσληψη πρωτεϊνών επιδιόρθωσης του DNA".

Ο μηχανισμός επιδιόρθωσης του DNA, γνωστός ως NHEJ (Non-Homologous End Joining), είναι ένα είδος ενδοκυτταρικού συστήματος "αντίδρασης έκτακτης ανάγκης" που επιδιορθώνει τα διπύρηνα σπασίματα του DNA. Χωρίς τον μηχανισμό NHEJ, όλη η προηγμένη πολυκυτταρική ζωή θα έπαυε να υπάρχει. Κανένας άνθρωπος, ζώο ή φυτό δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς την ακεραιότητα του γενετικού του κώδικα να προστατεύεται και να επιδιορθώνεται συνεχώς μέσω πολλαπλών μηχανισμών.

Η βλάβη του DNA μπορεί να προκληθεί από την έκθεση σε ακτινοβολία, από χημικές ουσίες που βρίσκονται σε τρόφιμα και προϊόντα προσωπικής φροντίδας ή ακόμη και από την έκθεση σε εξοπλισμό μαστογραφίας. Η υπερβολική έκθεση στο ηλιακό φως μπορεί επίσης να προκαλέσει σπασίματα του DNA, ενώ μικρές μεταλλάξεις του DNA συμβαίνουν αυθόρμητα σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Οι πιλότοι αεροπορικών εταιρειών, για παράδειγμα, εκτίθενται συστηματικά σε ιονίζουσα ακτινοβολία λόγω της πτήσης σε ύψος.

Σε ένα φυσιολογικό, υγιές άτομο, ο μηχανισμός NHEJ επιδιορθώνει το DNA και αποτρέπει την εμφάνιση μιας παθογόνου μετάλλαξης. Όμως, παρουσία της πρωτεΐνης spike του εμβολίου, η αποτελεσματικότητα της NHEJ καταστέλλεται έως και κατά 90%, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του λόγω της κατασταλμένης ικανότητας να στρατολογεί πρωτεΐνες για επιδιόρθωση.

Ως αποτέλεσμα, τα ακόλουθα "σφάλματα" εισάγονται στα χρωμοσώματα μέσα στους πυρήνες των ανθρώπινων κυττάρων, όλα λόγω της παρουσίας της πρωτεΐνης spike από τα εμβόλια mRNA:

Μεταλλάξεις ή "σφάλματα" στη γενετική αλληλουχία.
ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ολόκληρων τμημάτων του γενετικού κώδικα.
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ λανθασμένων τμημάτων.
Ανάμειξη και αντιστοίχιση / μεταθέσεις του γενετικού κώδικα.

Τα σφάλματα αυτά, όταν εκφράζονται μέσω της κυτταρικής διαίρεσης και αντιγραφής, έχουν ως αποτέλεσμα:

Έκρηξη του καρκίνου και των καρκινικών όγκων σε όλο το σώμα
Απώλεια της παραγωγής κυττάρων Β και Τ του ανοσοποιητικού συστήματος (δηλ. επαγόμενη ανοσοανεπάρκεια)
Αυτοάνοσες διαταραχές
Επιτάχυνση της γήρανσης και μείωση του μήκους των τελομερών
Απώλεια της λειτουργίας σύνθετων οργανικών συστημάτων, όπως το κυκλοφορικό, το νευρολογικό, το ενδοκρινικό, το μυοσκελετικό κ.λπ.
Κυτταρική βλάβη που μοιάζει με δηλητηρίαση από ακτινοβολία, καθώς τα κύτταρα αυτοκαταστρέφονται εκ των έσω

Πολλές από αυτές τις επιπτώσεις είναι, φυσικά, θανατηφόρες. Άλλες θα επιβαρύνουν τα θύματα του εμβολίου με φρικτές εξουθενωτικές κακώσεις και δυσλειτουργίες οργάνων που θα απαιτούν ιατρική παρέμβαση για μια ολόκληρη ζωή.


Η πρωτεΐνη Spike πηγαίνει στον πυρήνα του κυττάρου

Από την εργασία που αναφέρεται παραπάνω:

Μηχανιστικά, διαπιστώσαμε ότι η πρωτεΐνη spike εντοπίζεται στον πυρήνα και αναστέλλει την επιδιόρθωση βλαβών του DNA εμποδίζοντας την πρόσληψη των βασικών πρωτεϊνών επιδιόρθωσης του DNA BRCA1 και 53BP1 στο σημείο της βλάβης.

Αυτό σημαίνει ότι η πρωτεΐνη spike, η οποία παράγεται στα ριβοσώματα των κυττάρων μετά την πειρατεία των κυττάρων από τα εμβόλια mRNA, δεν εγκαταλείπει πάντα το κύτταρο και δεν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος, όπως μας λένε οι υποστηρικτές των εμβολίων mRNA. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πρωτεΐνη spike εισέρχεται στον πυρήνα του κυττάρου. Εκεί, παρεμβαίνει στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA, όπως περιγράφεται σε όλο το παρόν άρθρο.

"Παραδόξως, διαπιστώσαμε την αφθονία της πρωτεΐνης spike στον πυρήνα (Εικόνα 1Α)", κατέληξαν οι συγγραφείς της μελέτης.

Αυτό σημαίνει, χωρίς αμφιβολία, ότι τα εμβόλια mRNA οδηγούν σε χρωμοσωμικές αλλοιώσεις στα κύτταρα του οργανισμού. Αποτελεί επιβεβαίωση ότι τέτοια εμβόλια όντως προκαλούν καταστροφές στη γενετική ακεραιότητα και εμφανίζουν παρενέργειες που δεν είχαν προβλεφθεί ή περιγραφεί από τους υποστηρικτές των εμβολίων mRNA.

Ο Dr. Thomas Levy γράφει για την τοξικότητα της πρωτεΐνης spike στο orthomolecular.org:

Η ανησυχία έχει εκφραστεί σχετικά με τη διάδοση της πρωτεΐνης spike σε όλο το σώμα μετά τον εμβολιασμό. Αντί να παραμείνει εντοπισμένη στο σημείο της ένεσης προκειμένου να προκαλέσει την ανοσολογική απόκριση και τίποτε άλλο, η παρουσία της πρωτεΐνης spike έχει ανιχνευθεί σε όλο το σώμα ορισμένων εμβολιασμένων ατόμων. Επιπλέον, φαίνεται ότι ορισμένες από τις κυκλοφορούσες πρωτεΐνες spike απλώς δεσμεύουν τους υποδοχείς ACE2 χωρίς να εισέρχονται στο κύτταρο, προκαλώντας αυτοάνοση απόκριση σε ολόκληρη την οντότητα κύτταρο-πρωτεΐνη spike. Ανάλογα με τον τύπο του κυττάρου που δεσμεύει την πρωτεΐνη spike, μπορεί να προκύψει οποιαδήποτε από μια σειρά αυτοάνοσων ιατρικών καταστάσεων.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι, όπως εξηγεί ο Δρ Levy, τα σημερινά στοιχεία δείχνουν ότι η πρωτεΐνη spike συνεχίζει να παράγεται στο σώμα μετά την αρχική ένεση mRNA. Ο ίδιος εξηγεί: "Ο κ. Levy είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο:

Ενώ η υποκείμενη παθολογία δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί πλήρως, μια εξήγηση για τα προβλήματα με τις θρομβωτικές τάσεις και άλλη συμπτωματολογία που παρατηρούνται σε ασθενείς με χρόνια COVID και μετά τον εμβολιασμό σχετίζεται άμεσα με την επίμονη παρουσία του τμήματος της πρωτεΐνης spike του κοροναϊού. Ορισμένες αναφορές υποστηρίζουν ότι η πρωτεΐνη spike μπορεί να συνεχίσει να παράγεται μετά την αρχική πρόσδεση στους υποδοχείς ACE2 και την είσοδο σε ορισμένα από τα κύτταρα στα οποία αρχικά στοχεύει. Οι κλινικές εικόνες του χρόνιου COVID και της τοξικότητας μετά το εμβόλιο φαίνονται πολύ παρόμοιες και αμφότερες πιθανόν να οφείλονται σε αυτή τη συνεχιζόμενη παρουσία και τη διάδοση της πρωτεΐνης spike σε ολόκληρο τον οργανισμό (Mendelson et al., 2020- Aucott and Rebman, 2021- Levy, 2021- Raveendran, 2021).

Η πρωτεΐνη spike πλήρους μήκους είχε ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη καταστολή του μηχανισμού επιδιόρθωσης του DNA NHEJ

Βλέπε τα παρακάτω σχήματα. Τα τμήματα του ιού SARS-CoV-2 ονομάζονται "Nsp1, Nsp5" κ.ο.κ. Η πλήρους μήκους spike ονομάζεται "Spike" και το νουκλεοκαψίδιο - ένα άλλο δομικό τμήμα ολόκληρου του παθογόνου πρωτεϊνικού spike - ταυτοποιείται ξεχωριστά.

Από τη μελέτη:

Η υπερέκφραση των πρωτεϊνών Nsp1, Nsp5, Nsp13, Nsp14 και spike μείωσε την αποτελεσματικότητα τόσο της επιδιόρθωσης HR όσο και της επιδιόρθωσης NHEJ (Εικόνα 1B-E και Εικόνα S2A,B).

Στα Σχήματα Γ και Ε παρουσιάζεται η καταστολή της επιδιόρθωσης NHEJ από αυτά τα διάφορα τμήματα των ιικών θραυσμάτων. (Βλέπε τις μπλε κάθετες γραμμές του γραφήματος που αντιπροσωπεύουν τα επίπεδα δραστηριότητας/αποτελεσματικότητας του μηχανισμού επιδιόρθωσης του DNA).




Αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι η μεγαλύτερη καταστολή της δραστηριότητας NHEJ μετράται όταν υπάρχει η πλήρης πρωτεΐνη spike. Από τη μελέτη:

Συνολικά, αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι η πρωτεΐνη SARS-CoV-2 πλήρους μήκους spike αναστέλλει την διόρθωση βλαβών του DNA εμποδίζοντας την πρόσληψη πρωτεϊνών επιδιόρθωσης του DNA.

Πρόκειται για την πρωτεΐνη spike που παράγεται από τα ίδια τα κύτταρα του οργανισμού μετά την έγχυση ενός εμβολίου mRNA:





Στην εικόνα 2, παρακάτω, βλέπουμε ότι η καταστολή της δραστηριότητας NHEJ παρουσιάζει δοσοεξαρτώμενη απόκριση στην παρουσία της πρωτεΐνης spike (εικόνες 2Β και 2Γ). Αυτό δείχνει ότι όσο περισσότερες πρωτεΐνες spike είναι παρούσες, τόσο μεγαλύτερη είναι η καταστολή της επιδιόρθωσης του DNA:




Η κάτω δεξιά εικόνα, 2G, δείχνει πώς η παρουσία της πρωτεΐνης spike αναστέλλει την επιδιόρθωση του DNA μετά από διάφορες προσβολές στο DNA, όπως η ακτινοβολία, η χημική έκθεση ή η οξείδωση. Είναι σημαντικό, όπως εξηγούν οι συγγραφείς της μελέτης:

Μετά από διάφορες θεραπείες βλάβης του DNA, όπως η ?-ακτινοβολία, η θεραπεία με δοξορουβικίνη και η θεραπεία με H2O2, υπάρχει λιγότερη επιδιόρθωση παρουσία της πρωτεΐνης spike (Εικόνα 2F,G). Συνολικά, τα δεδομένα αυτά καταδεικνύουν ότι η πρωτεΐνη spike επηρεάζει άμεσα την επιδιόρθωση του DNA στον πυρήνα.

Η έκθεση σε 5G, η έκθεση σε chemtrail, η έκθεση σε χημικές ουσίες στα τρόφιμα, η μαστογραφία και ακόμη και η έκθεση στο ηλιακό φως θα προκαλέσουν χάος σε όσους έχουν λάβει εμβόλια mRNA

Το τρομακτικό συμπέρασμα αυτής της διαπίστωσης είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν λάβει εμβόλια mRNA θα βιώσουν καταστολή της επιδιόρθωσης του DNA, κλιμακώνοντας εκθέσεις που κάποτε θεωρούνταν ήσσονος σημασίας ζητήματα σε σημαντικές απειλές για την υγεία τους.

Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι που εκτίθενται στην ακτινοβολία 5G, στις εξετάσεις μαστογραφίας, στις χημικές ουσίες πλαστικοποιητές στα τρόφιμα και στις καρκινογόνες ουσίες στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας (απορρυπαντικά πλυντηρίων, αρώματα, σαμπουάν, λοσιόν για το δέρμα κ.λπ.) δεν θα είναι σε θέση να επιδιορθώσουν τη βλάβη του DNA που προκαλείται από αυτές τις εκθέσεις. Μετά από σχετικά μικρές εκθέσεις, θα αρχίσουν να μεταλλάσσονται και να αναπτύσσουν καρκίνους σε όλο το σώμα τους.

Μην ξεχνάτε ότι η έκθεση στο 5G έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή υπεροξυνιτρώδους στο αίμα, μιας εξαιρετικά επικίνδυνης ελεύθερης ρίζας που προκαλεί βλάβες στο DNA των εγκεφαλικών κυττάρων και των κυττάρων των ιστών σε όλο το σώμα.

Αυτό θα μπορούσε να περιγραφεί ακόμη και ως ένα είδος δυαδικού οπλικού συστήματος, όπου τα εμβόλια mRNA αποδυναμώνουν την επιδιόρθωση του DNA και η έκθεση στο 5G (ή η έκθεση σε χημικές ουσίες στα τρόφιμα) παρέχει το όπλο που σπάει τις αλυσίδες του DNA και οδηγεί στην αδυναμία του οργανισμού να διατηρήσει τη γενετική ακεραιότητα κατά τη διάρκεια της κυτταρικής αντιγραφής. Αυτό δεν αργεί να εκφραστεί με φρικτούς φυσικούς τρόπους, όπως η απόπειρα ανάπτυξης ιστών εσωτερικών οργάνων στην επιφάνεια του δέρματος ή του προσώπου, γι' αυτό και έδωσα στο σημερινό podcast Ενημέρωσης της Κατάστασης τον τίτλο "Τέρατα, ζόμπι και μεταλλαγμένα".

Η παρουσία της πρωτεΐνης spike παρεμβαίνει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και οδηγεί σε ανοσοανεπάρκεια (μια κατάσταση που μοιάζει με το AIDS)

Αυτή η έρευνα διαπιστώνει επίσης ότι οι πρωτεΐνες spike από εμβόλια mRNA μπορούν να οδηγήσουν σε καταστάσεις ανοσοανεπάρκειας, παρόμοιες με το AIDS. Αυτό συνάδει με όσα έχουμε αναφέρει στο παρελθόν σχετικά με την πτώση της ανοσολογικής λειτουργίας κατά περίπου 5% ανά εβδομάδα σε όσους έχουν λάβει εμβόλια covid. Από τη μελέτη:

...Η απώλεια της λειτουργίας βασικών πρωτεϊνών επιδιόρθωσης του DNA, όπως οι ATM, DNA-PKcs, 53BP1 κ.ά., οδηγεί σε ελαττώματα στην επιδιόρθωση NHEJ, τα οποία αναστέλλουν την παραγωγή λειτουργικών Β και Τ κυττάρων, οδηγώντας σε ανοσοανεπάρκεια.

Η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος επηρεάζεται επίσης κρίσιμα από την παρουσία της πρωτεΐνης spike, οδηγώντας δυνητικά σε καρκινικές μεταλλάξεις σε όλα τα κύτταρα του σώματος. Όπως εξηγεί η μελέτη:

Η επιδιόρθωση βλαβών του DNA, ιδίως η επιδιόρθωση NHEJ, είναι απαραίτητη για τον ανασυνδυασμό V(D)J, ο οποίος βρίσκεται στον πυρήνα της ανοσίας των Β και Τ κυττάρων.

As Science Direct also explains:

Η διατήρηση της γονιδιωματικής ακεραιότητας είναι επιτακτική ανάγκη για την επιβίωση ενός οργανισμού. Μεταξύ των διαφόρων βλαβών του DNA, οι ρήξεις διπλής έλικας (DSBs) θεωρούνται ως οι πλέον επιβλαβείς, καθώς μπορούν να οδηγήσουν σε κυτταρικό θάνατο εάν δεν επιδιορθωθούν ή σε χρωμοσωμικές αναδιατάξεις όταν δεν επιδιορθωθούν σωστά, οδηγώντας σε καρκίνο.

Επιπλέον, μεταλλάξεις στα γονίδια NHEJ, συμπεριλαμβανομένων των Ku70 και Ku80, έχουν συσχετιστεί με μειωμένη διάρκεια ζωής σε ποντίκια [54]. Επιπλέον, ελαττώματα στην DNA-PKcs (DNA-εξαρτώμενη πρωτεϊνική κινάση) είχαν ως αποτέλεσμα μειωμένη διατήρηση των τελομερών και μειωμένη διάρκεια ζωής σε ποντίκια [55]. Συνολικά, αυτές οι σειρές στοιχείων υποδηλώνουν ότι η NHEJ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της σχετιζόμενης με την ηλικία αύξησης της γονιδιωματικής αστάθειας και της λειτουργικής παρακμής.

Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι η καταστολή του μηχανισμού επιδιόρθωσης του DNA NHEJ από την πρωτεΐνη spike οδηγεί επίσης σε μείωση της διάρκειας ζωής και επιτάχυνση της γήρανσης.

Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, το 50% των ανθρώπων που έχουν υποβληθεί σε ενέσεις με εμβόλια mRNA θα είναι νεκροί μέσα σε πέντε χρόνια. Τώρα έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση των μηχανισμών με τους οποίους μπορεί να προκύψουν αυτοί οι θανάσιμοι θάνατοι που προκαλούνται από το εμβόλιο.

Ακούστε τη λεκτική εξήγηση όλων αυτών στο σημερινό podcast της Ενημέρωσης της Κατάστασης:

(σ.σ. Γιὰ ὅσους γνωρίζουν ἀγγλικά)

Brighteon.com/cb351cd3-6c94-4f2b-a05d-bbda757d4472




Πηγή:https://www.naturalnews.com/
«Πᾶνος»
https://ethnegersis.blogspot.com/2021/11/dna.html

Ἀναρτήθηκε ἀπὸ Πᾶνος 

5 σχόλια:


ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ5 Νοεμβρίου 2021 - 12:04 μ.μ.

Το άρθρο λέει τα εξής σε περίληψη. Ασθενείς με βαριά λοίμωξη έχουν βραδεία ανοσολογική απόκριση. Έγινε μια έρευνα in vitro (δηλαδή σε εργαστήριο και όχι κλινική μελέτη), για να ερευνηθεί ο πιθανός μηχανισμός. Η πρωτεϊνη - ακίδα βρέθηκε στον πυρήνα των κυττάρων, και αδρανοποιεί δύο "επισκευαστικές του DNA πρωτεϊνες. Γι' αυτόν τον λόγο, θέτει σε προβληματισμό την δημιουργία εμβολίων με πλήρη πρωτεϊνη - ακίδα (υπονοώντας πως εμβόλια με μερική πρωτεΐνη - ακίδα ίσως δεν προκαλούν αυτήν την παρενέργεια). Ένα σχόλιο δικό μου. Αν το εμβόλιο προκαλεί τέτοιο πράγμα, φανταστείτε το τι κάνει η λοίμωξη με κορωναϊό, όπου ο ιός πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα στο σώμα και τεράστιες ποσότητες πρωτεΐνης - ακίδας, δημιουργούνται! Άρα, τί είναι προτιμώτερο; Το εμβόλιο ή η λοίμωξη; Δεύτερο σχόλιο. Μακάρι να δημιουργηθούν ασφαλέστερα εμβόλια. Όμως τα υπάρχοντα προστατεύουν από την βαριά λοίμωξη σε ένα μεγάλο ποσοστό (όχι 100%). Έχουν και παρενέργειες, αλλά οι περισσσότερες είναι παροδικές και ελαφριές. Τρίτο σχόλιο. Η παρουσία της πρωτεΐνης - ακίδας, δεν αλλάζει το DNA. Και είναι παροδική, όχι ισόβια. Άρα και ενδεχόμενη βλάβη στην επιδιόρθωση του DNA είναι προσωρινή. Και μία παρότρυνση από εμένα, ως ένα άτομο που γνωρίζει την νοσοκομειακή πραγματικότητα. Όλοι πάνω από τα 35 να εμβολιαστείτε, διότι κινδυνεύετε, ιδίως οι χοντρούληδες, οι διαβητικοί, οι ασθματικοί, οι καρκινοπαθείς... Ο κορωναϊός έχει καθαρίσει πολλούς 40άρηδες. (Φυσικά, έχω δει και τρίχρονο αγοράκι με σύνδρομο Kawasaki μετά από λοίμωξη με κορωναϊό. Άτιμο και ύπουλο το σύνδρομο αυτό...) Τέλος (ξέρω σας ζάλισα με την πολυλογία μου), θέλω να σας πω να μην κάνετε σημαία του αγώνα σας τον αντιεμβολιασμό. Σημαία πρέπει να είναι η ελευθερία επιλογής και η κατάργηση των διακρίσεων προς τους ανεμβολίαστους αδελφούς μας. Δεν θα καταρρεύσει η κοσμοθεωρία κανενός, αν εμβολιαστεί. Ούτε θα δαιμονιστεί, ούτε θα πεθάνει, ούτε θα πάθει άνοια, καρκίνο κλπ. Αυτά είναι εικασίες, κανένας δεν τα γνωρίζει με ασφάλεια. Ελπίζω να μην προσέβαλα κανέναν σας.Απάντηση
Απαντήσεις


Πᾶνος5 Νοεμβρίου 2021 - 12:12 μ.μ.

Καλημέρα ἀδελφέ Ἀνατόλιε!
Στὸ σχόλιό σου, θὰ συμφωνήσω μόνο στὸ σημεῖο ποὺ ἀναφέρεις πὼς «σημαία τοῦ ἀγῶνα πρέπει νὰ εἶναι ἡ ἐλευθερία ἐπιλογῆς καὶ ἡ κατάργηση τῶν διακρίσεων πρὸς τοὺς ἀνeμβολίαστους ἀδελφούς μας», συμπληρώνοντας ἐγὼ, ὅτι ἔχουμε καὶ ὑποχρέωση νὰ ἐνημερώνουμε τοὺς ἀδελφούς μας, ὅταν γνωρίζουμε καὶ βλέπουμε κινδύνους καὶ πλάνες στὸ καθημερινὸ γίγνεσθαι καὶ σὲ αὐτὰ ποὺ μᾶς ἐπιβάλλουν μὲ φασιστικὸ τρόπο.

Τὰ παραπάνω, χωρὶς βέβαια νὰ εἶμαι ἰατρός, ἀλλὰ εἶναι ξεκάθαρο πὼς εἶναι ὑποθετικὰ αὐτὰ ποὺ γράφεις, ὅπως τὰ ἀντιλαμβάνεσαι ἐσὺ καὶ δὲν νομίζω ὅτι μποροῦμε νὰ βασιστοῦμε σὲ ὑποθέσεις δικές μας.

Ἔχουμε πόσους κορυφαίους ἐπιστήμονες ποὺ κάνουν ἔκκληση νὰ μὴν κάνουμε αὐτὰ τὰ eμβόλια, οἱ ὁποῖοι ἐξηγοῦν τὸ γιατί.

Ὑπάρχουν ἑκατοντάδες μελέτες καὶ ἔρευνες εἴτε σὲ ἐργαστήρια εἴτε σὲ κλινικές, ποὺ ἀποδεικνύουν τὴν ἐπικινδυνότητα τῶν συγκεκριμένων σκευασμάτων.

Μέσα στὸ ἴντερνετ ὑπάρχουν χιλιάδες ἀναρτήσεις μὲ ἐπιστημονικὲς μελέτες περὶ τοῦ θέματος, ποὺ συνεχῶς ἔρχονται καινούργια στοιχεῖα ἀπὸ νέες ἔρευνες, ποὺ ἀποδεικνύουν καὶ βεβαιώνουν τὴν ἐπικινδυνότητα.

Ἔχουμε παγκόσμια αὔξηση θνητότητας καὶ σοβαροτάτων παρενεργειῶν ἀπὸ τότε ποὺ ξεκίνησαν οἱ ἐμβολιασμοί μέχρι σήμερα.

Καθημερινὰ, διαβάζουμε γιὰ θανάτους καὶ παρενέργειες μετὰ τὸ τρύπημα.
Τὰ συγγενικά μας ἄτομα καὶ γνωστοὶ, μόνο ἐδῶ στὴν περιοχὴ ποὺ κατοικοῦμε, αὐτὰ τὰ ὁποία ἔφτασαν στὰ αὐτιά μας, ἔχουν φτάσει τοὺς 5 νεκροὺς καὶ δεκάδες παρενέργειες, ἀμέσως μετὰ τὴν δεύτερη δόση τρυπήματος.

Ἐγὼ καὶ ἡ σύζυγός μου, ὅπως γνωρίζεις κολλήσαμε κοροναϊὸ καὶ τὸ περάσαμε ἐλαφριὰ χωρὶς κανένα σοβαρὸ πρόβλημα καὶ ἰδίως ἐγὼ μὲ τόσο σοβαρὸ ἀνοσολογιακὸ πρόβλημα ἀπὸ τὴν λευχαιμία.

Ἔχουμε πάνω ἀπὸ 50 ἄτομα, συγγενεῖς καὶ γνωστοὶ, ποὺ νόσησαν καὶ κανεὶς, μὰ κανεὶς τὸ λέω στὴν κυριολεξία, δὲν πῆγε σὲ νοσοκομεῖο, οἱ ὁποῖοι λάβανε, μεταξὺ αὐτῶν καὶ ἐμεῖς, ἔγκαιρα θεραπεία.

Συνεχίζω στὸ ἑπόμενο σχόλιό μου:



Πᾶνος5 Νοεμβρίου 2021 - 12:12 μ.μ.

Τὰ καθημερινὰ νούμερα τῶν φορέων καὶ ὄχι κρουσμάτων μὲ τὰ ὁποία μᾶς βομβαρδίζουν καθημερινὰ τὰ βρωμοκάναλα καὶ οἱ δημοσιοκάφροι, ξέρουμε πολὺ καλὰ πῶς βγαίνουν.

Ἡ ἐπιβολή μὲ test γιὰ ἀνίχνευση κοροναϊοῦ, σύμφωνα μὲ τὸν κατασκευαστὴ τῶν τέστ, εἶναι ἀναξιόπιστα καὶ δὲν κατασκευάστηκαν γιὰ ἀνίχνευση κοροναϊῶν.

Οἱ καθημερινοὶ θάνατοι ἀποδίδονται στὴν νόσηση άπὸ κορωναϊὸ καὶ κανένας στοὺς eμβολιασμοὺς ἤ στὶς δολοφονίες, σύμφωνα μὲ τὸν γνωστὸ δικηγόρο ποὺ καθημερινὰ φέρνει στὸ φῶς μὲ ὀνόματα, ποὺ γίνονται μέσα στὶς ΜΕΘ.

Ἡ μὴ πρόσκληση/ἄρνηση νὰ καλέσουν μιὰ ὁμάδα ἐπιστημόνων ποὺ ἀντιτίθενται, νὰ καθήσουν σὲ ἕνα τραπέζι νὰ καταθέσουν τὶς ἀπόψεις ἤ τὰ ἀποδεικτικά τους στοιχεῖα γιὰ τὴν ἐπικινδυνότητα καὶ μὴ ἀποτελεσματικότητα αὐτῶν τῶν σκευασμάτων, ἡ ἀπαγόρευση καὶ ἀποκλεισμὸς μὲ κάθε τρόπο τοῦ ἐλεύθερου λόγου καὶ κυρίως ἀπὸ ἐπιστήμονες, ἀλλὰ καὶ ἀπὸ ἁπλοὺς ἰατροὺς καὶ νοσηλευτὲς, οἱ ὁποῖοι γιατροὶ ἀπειλοῦνται ἄλλοτε μὲ ἀφαίρεση τῆς ἀδείας τους ἄν διατηροῦν προσωπικὸ ἰατρεῖο καὶ ἄλλοτε μὲ ἀναστολὴ ἐργασίας, ἡ ὑποχρεωτικότητα μὲ τὰ ἀποδεδειγμένα ἀπὸ τὸν κατασκευαστὴ, ἀναξιόπιστα test γιὰ ἀνίχνευση κοροναϊοῦ, τὸ τόσο «ἐνδιαφέρον» καὶ ἐπιμονὴ ἀπὸ τοὺς νεοταξῖτες γιὰ τὴν παγκόσμια ὑγεία, αὐτοὶ ποὺ ἔχουν πνίξει τὸν κόσμο στὸ αἷμα ἀπὸ τοὺς πολέμους, αὐτοὶ ποὺ δὲν δίνουν σημασία σὲ αὐτοὺς ποὺ πεθαίνουν κατὰ δεκάδες καθημερινὰ στὴν Ἀφρικὴ, παιδιὰ καὶ μεγάλοι, ἀπὸ τὴν πείνα καὶ τὶς ἀρρώστειες ποὺ τοὺς ἔχουν ἐγκαταλείψει στὸ ἔλεος τοῦ Θεοῦ καὶ πόσα ἄλλα γιὰ νὰ μὴν κουράζω ἄλλο, μοῦ εἶναι ὑπέρ ἀρκετὰ ἐμένα καὶ ὅλων ὅσων εἴμαστε ἀντίθετοι σὲ αὐτὸν τὸν ὑγειονομικὸ φασισμό, νὰ καταλάβουμε πὼς πρόκειται γιὰ παγκόσμια ἐκστρατεία ἀποδεκατισμοῦ τῶν λαῶν ἀπὸ τοὺς δολοφόνους νεοταξῖτες, οἱ ὁποίοι οἱ ἴδιοι ἔχουν δηλώσει δημοσίως πὼς πρέπει νὰ μειωθεῖ ὁ παγκόσμιος πληθυσμὸς καὶ γιὰ νὰ γίνει διαχειρίσιμος ὁ κόσμος.

Οἰ δὲ ἐπιλεγμένοι ὑπάκουοι πολιτικοὶ καὶ ἄτομα σὲ ἐπιλεγμένες θέσεις χωρὶς ἴχνος ἀνθρωπισμοῦ, σὲ ὅλον τὸν κόσμο, ἀλλὰ δυστυχῶς καὶ οἱ μὲ δαιμονικὴ παράκρουση Ἐπίσκοποι καὶ ἱερεῖς τῆς Ἐκκλησίας μας, ἐκτελοῦν μὲ θρησκευτικὴ εὐλάβεια τὶς ἐντολές τους.

Καὶ νὰ μὴν ξεχνᾶμε, ὅτι τὰ μέτρα δὲν ἀγγίζουν τοὺς λαθρομετανάστες, δὲν τολμοῦν νὰ τοὺς ἐπιβάλλουν τὰ μέτρα ποὺ ἐπιβάλλουν σὲ ἐμᾶς. Μᾶλλον τοὺς φοβᾶται ὁ κοροναϊὸς καὶ ἀπομακρύνεται...

Ἑπομένως, κατὰ τὰ ἄλλα ἀγαπητὲ Ἀνατόλιε, δὲν πρόκειται οὔτε γιὰ εἰκασίες οὔτε γιὰ κοσμοθεωρία τοῦ καθενός μας ποὺ μπορεῖ νὰ καταρρεύσει.

Ἁπλᾶ βλέπουμε καθαρὰ, ποῦ μᾶς ὁδηγοῦν ὅλα αὐτὰ τὰ νεοταξικὰ τομάρια καὶ τὰ πολιτικὰ ἀνθελληνικὰ σκύβαλα ποὺ ὑποτίθεται πὼς μᾶς κυβερνοῦν.

Ἄν συμπεριλάβουμε καὶ τὰ παρόμοια πειράματα ποὺ ἔχουν γίνει ἀπὸ γερμανοὺς κ.λπ. μὲ eμβόλια κατὰ διαφόρων ἀσθενειῶν ποὺ δολοφόνησαν χιλιάδες ἀνθρώπους, μᾶς ὁδηγοῦν στὸ ἀσφαλὲς συμπέρασμα, πὼς πρόκειται γιὰ παγκόσμια γενεοκτονία.


Απάντηση


ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ5 Νοεμβρίου 2021 - 10:11 μ.μ.

Τα παιχνίδια των νεοταξιτών μασώνων είναι γνωστά, ας μην τα ανάφερω εδώ.
Αυτό που θέλω να επισημάνω, και ο καθένας ας κάνει αυτό που νομίζει σωστό για τον εαυτό του, είναι πως δεν πρόκειται για μια απλή ίωση. Εσείς είχατε καλούς γιατρούς και πήρατε εγκαίρως θεραπεία. Όμως ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει, όπως και πολλοί γιατροί της πρωτοβάθμιας υγείας. Εκεί είναι η σημαντικότερη στιγμή, διότι αν σε πάρει ο κατήφορος, δεν υπάρχει επιστροφή….
Έχω δει και τις παρενέργειες, σχεδόν όλες τις άμεσες. Οι σημαντικότερες είναι οι θρομβώσεις που οδηγούν σε εγκεφαλικό, έμφραγμα, πνευμονική εμβολή, συνήθως σε αδελφούς με κάποια προβλήματα. Για αυτό, επειδή τόσο το εμβόλιο (ειδικώς άστρα και τζόνσον) και πολύ περισσότερο ο κορωναιός, κάνουν θρομβώσεις, χρήσιμο είναι να παίρνουν αντιπηκτικό, νοσούντες και εμβολιαζόμενοι. Για τους αλλεργικούς, αντιισταμινικό.
Όμως στο Ίντερνετ κυκλοφορεί και πολλή παραπληροφόρηση. Για παράδειγμα, ένας αδελφός, διαβητικός, με ιστορικό βαρέος εμφράγματος με ανακοπή, πνευμονικό οίδημα, έπαθε νέο έμφραγμα και εκοιμήθη. Στα διάφορα sites κυκλοφόρησε το νέο ως «νέος ΕΚΑΒίτης, εμβολιασμένος, έπαθε ανακοπή». Πώς το κρίνετε αυτό;
Ακόμα και το άρθρο που δημοσιεύετε, σχολιάζεται με προκατάληψη. Εγώ προσπάθησα να το σχολιάσω αντικειμενικά.
Σε αυτό που διαφωνώ μαζί σου φίλε Πάνο είναι αυτό που λες περί γενοκτονίας με τα συγκεκριμένα εμβόλια. Η αντίεμβολιαστική πτέρυγα φθάνει κι εκείνη σε υπερβολές και προπαγάνδα. Ας μην κάνουμε τα λάθη εκείνων που μας καταπιέζουν.Απάντηση
Απαντήσεις

Πᾶνος5 Νοεμβρίου 2021 - 10:56 μ.μ.

Δὲν νομίζω ὅτι οἱ ἀνεμβολίαστοι καὶ ὄχι ἀντιεμβολιαστὲς πιέζουν κανέναν. Τὸ ἀκριβῶς ἀντίθετο γίνεται. Ὅσο γιὰ τὴν ἀντιεμβολιαστικὴ πτέρυγα ποὺ ἀναφέρεις, δὲν ξέρω πῶς τὸ ἐννοεῖς. Ὁ ὄρος αὐτὸς γενικὰ δὲν εἶναι σωστὸς. Ἀρνητὲς στὸ συγκεκριμένο eμβόλιο εἶναι καὶ ὄχι γενικὰ ἀρνητὲς σὲ ὅλα τὰ ἐμβόλια. Ὅσο γιὰ τὶς ὐπερβολὲς καὶ τὴν προπαγάνδα τῶν ἀρνητῶν τῶν συγκεκριμένων σκευασμάτων, ὅπως ἔγραψα στὰ προηγούμενα σχόλια, ὑπάρχουν χιλιάδες ἀναρτήσεις μὲ ἐπιστημονικὲς μελέτες καὶ ἔρευνες, πρᾶγμα τὸ ὁποῖον δὲν συμβαίνει ἀπὸ τοὺς προπαγανδιστὲς ὑπέρ τῶν eμβολίων. Τὰ νούμερα τῶν θανάτων καὶ παρενεργειῶν, ὅσα μποροῦν καὶ καταγράφονται, μιλᾶνε ἀπὸ μόνα τους ἄν πρόκειται γιὰ ὑπερβολὲς ἤ ὄχι. Ἀπὸ ἐκεῖ καὶ πέρα ὁ καθένας ἄς κρίνει καὶ ἀποφασίσει ὅπως ἐκεῖνος νομίζει γιὰ τὸν ἐαυτό του ὅπως γράφεις παραπάνω. Αὐτὰ φίλε μου Ἀνατόλιε εὐχόμενοι νὰ ἐπέμβει ὁ Θεὸς τὸ συντομότερο νὰ σταματήσει αὐτὸ ποὺ ζοῦμε.